Ban, bo to rzeczywiście jest dziwne. xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (05-03-2015 o 23h33)
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 200
Ban, bo to rzeczywiście jest dziwne. xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (05-03-2015 o 23h33)

Ban, bo mój kot turla się po biurku przez sen. XD

Ban, bo zawsze chciałam mieć kota, ale nie mogę :<

Ban, bo moja siostra postawiła rodziców przed faktem dokonanym.
W sumie sam za nią przybiegł...
Teraz wszyscy go kochają, nawet taki antyfan kotów jak mój tata. <3

Ban, bo u mnie to niestety nie przejdzie </3

Ban, bo zadanie wykonane. XD

Ban, bo piąteczka, moje też ^^

Ban, bo obejrzałam odcinek i idę spać xD Trzymajcie kciuki, żeby mnie jutro do odpowiedzi babeczka nie wzięła XD Robienie mini-referatu* tak bardzo było mi nie po drodze XD
*"u" tak bardzo uciekło xD fleksja taka uporczywa XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (06-03-2015 o 00h19)
Ban na Dobranoc, Froza ♥ Powodzenia jutro w takim razie 
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-03-2015 o 00h17)

Ban, bo nie-dziękuję ;D Zeszły semestr udało mi się uciec od Sprechen, fajnie byłoby to zrobić i w tym, ale znając moje szczęście pewnie mnie jutro weźmie, a ja nic nie umiem XD
Dobranoc i słodkich snów ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (06-03-2015 o 00h18)
Ban bo u mnie tata też był przeciwny kotu, bo od małego miał zawsze psa, więc uważał, że co to takie małe i kapryśne będzie mu biegać bo tego nie wytresujesz. A teraz to w tym domu kot i tata kochają się najbardziej, tata to jej ulubiony domownik jest x'D
Ban, bo Dobranoc Idącym. Ygriś gonisz. xD Jeszcze dwie osoby i będziemy koło siebie we trzy. ♥
Ban, bo mój tato też kocha psy, ale jak jest kot to już inne podejście.
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-03-2015 o 00h25)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bo byłoby fajnie w takim układzie.
Ban, bo taki mam cel
Do Osy już mi niewiele zostało, gorzej będzie z Mineo, ale dam radę xD

Ban, bo śpiesz się zanim Nel wyprzedzi Frozę. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bo w Twoim tempie niedługo Ci to zajmie. Minio jest tu tylko o określonych porach dnia, a ty siedzisz praktycznie non stop x'D
Spoks, trochę to zajmie xD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (06-03-2015 o 00h26)
Ban, bo nie tak znowu non-stop xD W sumie w nocy mnie najwięcej, a wtedy już nie ma takiego ruchu </3

Ban bo w nocy jest też Skye, to we dwie sporo nabijacie. A jak nie ma ruchu jest czytelniej. No i tylko wy nabijacie, a nie ktoś kogo gonicie x'D
Ban, bo mnie jest mniej w nocy. </3 Na trzecim miejscu podium stroi nasz demon. ♥ Taka lekka styli.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bo widziałam. Ale nie głosowałam na nią w finałach bo mimo wszystko jej styli dla mnie niczym się nie wyróżniała </3
Ban, bo tu masz rację ^^ Poza tym właśnie ze względu na czytelność wolę się udzielać jak ruch trochę spadnie, a nie że cię 2-3 osoby za każdym razem wyprzedzają.
Ech, i tak mnie dwa posty wyprzedziły nawet teraz xD
Not sure if troll or just stupid
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-03-2015 o 00h39)

Ban bo zawsze śmieszą mnie tacy ludzie x'D To trochę na zasadzie tego apapu noc wziętego w dzień XD
Mam to samo, dlatego udzielam się pod wieczór. A jak na banach jest koszmarny ruch i 5 postów na minutę to wtedy je omijam i piszę gdzie indziej. Skye mnie potem ochrzania, że mam tu pisać ;w;"
Ban, bo *facepalm* (odnośnie Dagmary).
A ja zaraz może im pójdę słodzić, bo w końcu raz się zdobywa trofeum. Mają być szczęśliwe w tym tygodniu. XD
Nie ochrzaniam. ♥ Teraz dopiero poczułam, jak to jest. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bo niby kiedy poczułaś jak to jest. Piszesz tutaj nawet jak jest ruch x'D
Ban, bo powalił mnie ten komentarz tamtym obrazkiem:
A jak weźmiesz 3x witaminę C to Ci CCC buty przyśle za free xD
I nie zauważyłam tego króliczka w zielonym pokoju dopóki nie przeczytałam twojego posta xD
I znowu wyprzedzona, muszę zacząć jakoś szybciej pisać, bo takie rzeczy mi się przydarzają nawet jak tylko we trzy jesteśmy </3
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-03-2015 o 00h46)