Ban, bo ściągałam kiedyś czcionki z tej samej strony co Szarlotka XD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 110 111 112 113 114 ... 200
Ban, bo ściągałam kiedyś czcionki z tej samej strony co Szarlotka XD
Ban, bo jeszcze ja się przywitam ^^ Hej Sky ♥

Ban, bo założyłam konto na Tumblr 
Ban, bo już od dawna mam konto na tumblrze xD
Ban, bo jestę rybę. XDDD

Ban, bo muszę zrobić niemiecki. Co prawda jedno zadanie, bo cztery pozostałe już kiedyś nam zadawała na innej kserówce, a ja skojarzyłam fakty i znalazłam kserówkę, ale to ciągle 9 zdań do przetłumaczenia XD Plus nie zrobiłam odpowiedzi ustnej, więc jak mnie spyta jutro to mam przekichane, a planowała 3-4 osoby wziąć XD A ja tego nie robiłam w zeszłym semestrze, bo miałam wystarczająco dużo punktów na 4.0 i mi się nie chciało :'D
Ban, bo ja muszę sobie przypomnieć Dziady </3

Ban bo ja zawsze z dafonta ściągałam D:
Ban, bo włączyłam sobie muzykę klasyczną, bo zaczęło mi ciut odbijać. XD

Ban, bo czytałam o układach planet, ale nie mogę znaleźć tego konkretnego słowa. </3
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mam godzinę na wbicie 30 postów. D:

Ban bo w godzinę to aż nadto na 30 postów, jeśli ciągle piszesz x'D
Ban, bo spokojnie zdążysz 
I standardowy ban za wyprzedzanie 
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (05-03-2015 o 23h08)

Ban, bo miałam zamiar się ogarnąć i spróbować ratować sygnę, no ale. XD

Ban, bo skończyłam tłumaczyć xD Nie chce mi się jednego zadania przepisać, więc chamsko wezmę starą kartkę XD
Ban, bo dobijanie do północy do ładnej liczby wiadomości jest takie... Dziwne. XD

Ban bo à propos ładnej liczby, taką sobie zostawiam i idę się moczyć w wannie, bo brałam już dzisiaj porządny prysznic z myciem głowy ♥
Ban, bo wskakuję pod prysznic tylko na chwilę, bo inaczej mi ta choroba nie przejdzie. T^T

Ban, bo w sumie mam ładną liczbę postów mogę sobie już na dzisiaj pójść XD Albo zrobię to zadanie ustne z niemieckiego (raczej nie, hehehe), albo obejrzę sobie odcinek serialu (raczej tak, heheheh). CIAO ;D
Ban, bo ja w takiej sytuacji nie dobiję do 9.900 D:

Ban, bo spokojnie, dobijesz
Chyba że przestaniesz teraz postować to siłą rzeczy klapa xD

Ban, bo jeśli masz mi zamiar pomóc to <333
Raczej nie przestanę. XD
To tylko 16 

Ban, bo w sumie sama chciałabym dobić do ładnego 4114
Więc pomogę.

Ban, bo już niedługo północ, a dopiero 10-ta była. Mi taka liczba pasuje, idę poczytać. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo usunęłam smsa zanim go przeczytałam, co ze mną nie tak. :')