Jedyne do czego mam zarzuty, to brak ozdóbek na ręce. Pod każdym innym względem wygląda to świetnie, bardzo podobają mi się takie stylizacje, jak i kolorki mi się podobają! ^^ 9/10

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 153
Jedyne do czego mam zarzuty, to brak ozdóbek na ręce. Pod każdym innym względem wygląda to świetnie, bardzo podobają mi się takie stylizacje, jak i kolorki mi się podobają! ^^ 9/10

Chwilę trwało, nim zorientowałam się, co jest czym w tym zalewie czerni
Efekt super, stylizacja bardzo w klimacie, wszystko ze są współgra.
Absolutnie nie mam się czego przyczepić:
10/10

Moja faworytka z wyborow!
Zdecydowanie 10/10, bo jest to jedna ze straszniejszych i bardziej klimaciarskich stylizacji na defiladzie aktualnie ;]
Moja pierwsza reakcja "O BOŻE ALE TUTAJ TEGO WSZYSTKIEGO!" Nie obraź się, ale to wrażenie pozostało do końca. Nie za bardzo podoba mi się twoja stylizacja...bo nie wiem za bardzo o co w niej chodzi. Bez urazy, ale wygląda jakbyś chciała koniecznie wrzucić element z każdej kategorii. Jedyne co mi się podoba to dobór kolorów.Takie mocne 2/10 chyba jest odpowiednią oceną.
przed oceną mojej stylizacji...lepiej zajrzyj w opis :')

Śmieszna ta kucharka, a patrząc na nóż w głowie pewnie ma smykałkę do swojej profesji ;D. Stylizacja podoba mi się. Nie jest przegięta czy coś, ale nie ma dla mnie tego halloweenowego 'wooow'. Przyjemne 7/10.

Cudownosci cudownosci! Juz na wyborach Miss Halloween zwrocila moja uwage i trudno sie nie zachwycic <3 Zdecydowanie 10/10
Podoina - zapomnialam dopisac jak ty, ze trzeba rzucic okiem na opis, taka ze mnie sierota XD Wiec dopisuje: przed ocena rzuc prosze okiem na opis stylizacji ;]
Rzuca się w oczy kreacja. Jest przepych jaki lubię. Niestety nie czytałam książki, a obrazek taki średni. Usunęłabym albo ten pas co ma złoty element, albo tę czaszkę. Bo jednak to psuje efekt. Mimo wszystko niech będzie, że cosplay dobrze odwzorowany, więc 9/10.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Edward jak w mordę strzelił! Cosplay pierwsza klasa i super pomysł na nożyce (przy takim cosplay'u spodziewałabym się raczej pójścia na łatwiznę i wykorzystania rękawiczek dostępnych po którejś misji, więc szacun ^^). Ino tą fryzurę na pewno dałoby się dobrać bardziej szczęśliwą, bo aktualna jakoś średnio edwardowa. 
9/10

Twoja stylizacja jest niesamowita, jak zobaczyłam ją na wyborach, to nie mogłam się na nią napatrzeć. Bardzo podoba mi się to, że nie jest to kolejna po prostu mroczna stylizacja, tylko przedstawia coś konkretnego, mi przypomina rytualnie wezwanego ducha opętanej zakonnicy - pomimo, że nie ma na MF elementów ubioru zakonnicy, to świetnie sobie z tym poradziłaś
Podziwiam, i życzę powodzenia w wyborach
10/10
Dasharia, zakonnica aż rzuca się w oczy. Stylizacja niby prosta, jednak pazut czai się tuż za jej plecami (właściwie w dłoni), jest na czym oko zawiesić. Piękna twarz, uwielbiam ten pełen smutku, ale jednak takiego zachwiania w przyjemność wyraz. Coś jak "Mordować! Uwielbiam!" z cyklu "Mózg! Mózg!" a'la zombie.
10
Och Pythia wybacz, nie zauważyłam Cię xD
Przypuszczalnie Twoja stylizacja przypomina czarną wdowę, nawet jeśli nie to po cóż ten motyl? Stylówka jest ciekawa, bez efektu jakiegokolwiek, bo zauważyłam, że wszyscy próbują się przebić właśnie tym odwłokiem, a tak na prawdę nic ciekawego w nim nie ma (już mi się po prostu znudził, bo co II stylizacja ją posiada). Ładnie dopasowane kolory... Fajne połączenie góry z dołem. Nic więcej
4
Ostatnio zmieniony przez Sartani (22-10-2015 o 17h30)
Jest psychodeliczny królik i jest podium! W pełni zasłużone! Twarz jest cudna, znaczy się straszna, no wiesz o co chodzi. Ładne kolory i wszystko super dobrane. No bardziej się już nie wypowiem. 10/10
Ogólnie, to całość wygląda bardzo ładnie i przemyślanie, ale dałabym biały kolor tej kuli mocy, żeby było ją widać. Wszystko byłoby ładnie, pięknie gdyby nie ta część, w której są tylko paski, jak dla mnie lepiej byłoby użyć czegoś innego. Plus za bardzo ładny makijaż. 8/10

Link do zewnętrznego obrazka
Robin, naprawdę świetna stylizacja, już ją serduszkowałam na defiladzie. Bardzo podoba mi się kolorystyka, a wszystkie elementy ładnie się zgrywają. No i makijaż jest wspaniały, te świecące oczy są cudne. Sama może użyłabym innej spódnicy, bo ta mi się kojarzy tak bardziej delikatnie i galowo, ale niech już będzie i nie obniży to oceny. 10/10

Nie znam się na Halloween'owych styliacjach bo to mój pierwszy październik na miss fashion, aleeee... WOW, jestem pod wrażeniem. ♥ Nie mam się do czego przyczepić, cała Twoja praca ma nieziemski klimat i bardzo mnie zastanawia, choć nie wiem ile z tego jest sprawką samych elementów. Cóz, tak czy siak 10/10. :'3
No cóż. Stylizacja taka sobie. Po prostu zwykła stylizacja i nic poza tym. Trochę nie rozumiem po co te potargane włosy. No chyba, że to miał być ten element awangardowy. 5/10
Co mogę powiedzieć, jak zwykle świetny cosplay. Dobrze dobrany strój, fajny pomysł na nożyce. Zastanawiam się jednak trochę nad fryzurą, ta mi się tak średnio widzi (z drugiej strony nie wiem nawet czy dałoby się znaleźć coś pasującego lepiej). No i jak tak patrzę na stylizację to makijaż kłuje w oczy, ale co poradzić, jak to niezmienna twarz. Szkoda trochę, dopasowny makijaż wywołałby lepszy efekt, ale i tak 9/10.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-10-2015 o 13h28)

Ygritte, nie patrząc już, że spódnicę wykorzystuje co 3-cia osoba w większości nieumiejętnie, to przyznam Ci, że Twoje rozwiązanie bardzo mi się podoba. Jest przepych i gorset który uwielbiam. Usunęłabym natomiast tę maskę z oczu, bo psuje i wstawiłabym jakiś niesamowity makijaż.
9
Ojć, ale drapieżnie xD Stylizacja z jajem, z pazurem, a przede wszystkim - ze smakiem! Niby utrzymana z bieli z odrobiną złota, a jednak na swój sposób straszna. Ciekawe połączenie nakryć głowy. Co tu dużo mówić, podoba się i już 
10/10

Nie są to co prawda moje klimaty, ale muszę przyznać, że stylizacja jest bardzo spójna i ciekawa, od razu wiadomo, co przedstawia. Świetny makijaż, bardzo ekspresyjny. Podoba mi się to, że jest tu tak wiele poszarpanych ubrań, przez co wygląda to tak, jakby pani kapitan została wyciągnięta prosto z gardła jakiejś morskiej bestii
Jedynie jakoś nie do końca przekonuje mnie ten żabot, ale sama nie wiem czemu... Nie jest to jakaś wielka wada, więc i tak 10/10 
Twarz nie pasuje do stylizacji. Ładne kolory, ale to raczej na tyle. Stylizacja nie jest jakoś specjalnie odkrywcza. Nie powaliło mnie 4/10
Nieźle to wygląda, elementy ładnie skomponowane. Jednak mam wrażenie że czegoś tutaj brakuje, nie powala aż tak mocno to wszystko, ale intryguję zwyczajnie przynajmniej w moim odczuciu. 7/10

Żółć i czerwień - bardzo odważne połączenie, zwłaszcza, że te żółci dużo i to takiej oczowalnej. Gratki się należą, bo niełatwo zrobić dobrą stylizację z takimi kolorami. Jedyna uwaga: trochę pustawo w okolicach nóg, tym bardziej, że góra taka obfita... Może jakieś fikuśne rajstopki? ^^
9/10

Czyżby inspiracja "piratami z Karaibów" i Jack'iem Sparrow'em? I ta scena z krakenem. Jak najbardziej podoba mi się ta stylizacja. Wiele dodatków. Ładna twarzyczka. 10/10
No Solka, udany cosplay, zresztą jak zawsze ;( Co tu dużo mówić, odwzorowanie - jest, kolory - są, nie oglądałam anime/nie czytałam mangi - jest. Ale podoba mi się ;]
Na Twoim miejscu pokombinowałabym z warstwami
uhuhuhuhu
10
Nie "iryntuj" mnie co do warstw XD. Tą cudną kreacją, którą wygrałaś postawiłaś sobie wysoko poprzeczkę. Ta kreacja jest ładna, ale nie aż tak. Fajnie zrobione, ze ten welon z rogów jakby podtrzymuje tę suknię. 8/10