Bardzo fajna wojowniczka. ♥ Te brązowe elementy są idealne, swietnie sie komponują. Cała stylizacja ze sobą współgra i jest przyjemna, w sumie nie widzę nic, do czego mogłabym sie przyczepić ♥ Dlatego mogę dać 10/10
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 153
Bardzo fajna wojowniczka. ♥ Te brązowe elementy są idealne, swietnie sie komponują. Cała stylizacja ze sobą współgra i jest przyjemna, w sumie nie widzę nic, do czego mogłabym sie przyczepić ♥ Dlatego mogę dać 10/10
Kiedyś głowiłam się jak wykorzystać tę sukienkę, bezskutecznie. A Tobie udało się to bardzo fajnie, dzban przykrywa nagą nogę i wygląda to jakby tak właśnie miało być. Cała reszta również mi się podoba, choć może dałabym inny kolor dzbana. Ślicznie, 9/10
Śliczna stylizacja
Ładne wykorzystanie czerwieni i złota
ładna fryzura i makijaż, choć przyczepiłabym się do za ciemnego jak na mój gust pudru i cieni do powiek, no ale mniejsza o to xD. Ta fryzura i to coś na włosach jest zaczepiste
Spódnica jest prześliczna
. 8.5/10 
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (17-08-2015 o 21h32)
Jak ładnie! Śliczne, żywe kolorki sprawiają, że miss, mimo posiadania skrzydeł wygląda niczym personifikacja ametrynu, mojego ulubionego kamienia szlachetnego - pewnie dlatego całość tak bardzo mnie urzekła. Jedynym minusem, jak na mój gust są gołębie. Może gdyby były w innym kolorze, subtelnym fiolecie bądź różu, ale w tym wydaniu są zbędne. 9/10

Roccoco! Ten makijaż jest zabójczy
Nie wiem, czy miałaś kogoś konkretnego na myśli tworząc stylizację, ale mnie to przypomina jakąś wiedźmę albo cuś, taką starszą
Fajny dobór elementów, klimacik taki mroczny
10/10
Fryzura i makijaż nie rzucają się w oczy i nie przeszkadzają za bardzo. Ciężko powiedzieć o nich coś więcej (tylko, że brwi nie pasują tu kolorystycznie do włosów, a usta ma za małe do tych wielkich oczu).
Natomiast spódnica i bluzka twojej miss komponują się w prześliczną sukienkę, jest zachwycająca!
Może ja osobiście nie zakładałabym do niej tych rajstop, a buty dałabym delikatniejsze, ale zaskakująco, te też ładnie pasują. Prawdopodobnie przez klasyczną kolorystykę 
Natomiast nie rozumiem tego naszyjnika i ozdoby głowy, które absolutnie nie pasują stylem do reszty. Lepiej wpasowałoby się coś dłuższego, biegnącego zgodnie z linią dekoltu, na szyję i ewentualnie jakiś mały stroik na głowę, choć równie dobrze mogła by być bez dodatków. I ręce ma zbyt puste, jakaś bransoleta, torebka, rękawiczki nawet, załatwiłyby sprawę. Trochę szkoda, ale mogę dać tylko 7/10
Jedna z bardziej pomysłowych steampunkowych stylizacji jakie widziałam, plus za wykorzystanie motoru. Wszytsko mi się podoba. Brawo, życzę finałów. 10
Czerwony i złoty ładnie tutaj ze sobą pasują. Prosta ładna stylizacja nie ma tu przesadyzmu co daję dobry efekt. Jednak coś mi tutaj nie pasuje, brakuje tu czegoś chociaż sama nie wiem czego, może jakiegoś paska albo dłuższego naszyjnika aby mógł rzucić się w oczy. 9/10

Niesamowita, cudowna, urocza i przepiękna stylizacja! Po prostu brak mi słów! MEGA! 11/10 
Ładna stylizacja jak na Twój lvl, wygląda na przemyślaną, choć jakoś nieprzyjemnie kojarzy mi się z Nine, bo - jak mi się wydaje - jest złożona przede wszystkim z jednego zestawu. Jestem surowym opiniodawcą, więc 6/10, ale generalnie jest na plus, rozwijaj się dalej.
Jak dla mnie stylizacja przeciętna. Tego "kolczyka" do nosa zwyczajnie nie trawię, ale to moje osobiste uprzedzenie. Fajnie, że nie jest to komplet. Wachlarz stanowi ciekawy element. Ogółem nie jest zła, ale niczym nie przyciąga. 6/10
PS Co to za ogonek pod wachlarzem? Ogarnąć go nie potrafię.
Bardzo podoba mi się dół stylizacji, ale to raczej kwestia samej sukienki i tego ciekawego dymu, który jest za Tobą. Wrażenie psuje jednak ten motocykl, nie pasuje mi tu ani trochę i... makijaż miss na którego nie mogę patrzeć. /': Z ciekawszą fryzurą, innym makijażem i bez motocyklu byłoby 8/10, tak niestety troszkę mniej. Moim okiem idziesz w dobrym kierunku.
PS: nie wiem skąd ten ogonek, chyba wachlarz go ma.
Brakuje tutaj jakiegoś paska i bransoletki, ale prócz tego wszystko inne jest ładnie dobrane c: Nie jest tutaj przesadzone, jest spójnie więc to plus. Ogólnie nieźle 8/10

Ogólnie ładnie, ale zdecydowałabym się albo lampion, albo torebka (razem tak jakoś bez sensu) i odpuściłabym sobie tego puszystego boa. Wtedy byłoby perfecto. Poza tym ładna buźka i fryzura. Dla mnie 7,5/10
Łał, duży plus za pierwsze wrażenie, bo na delfiadzie pewnie dałbym Ci serduszko, ale po bliższym i dokładniejszym obcowaniu ze stylizacją... niestety dla mnie trochę traci. Nie do końca podobają mi się oczy miss, no i nie do końca umiem przekonać się co do parasolki. Za to świetne są motylki oraz sama sukienka, więc dam zasłużone 8/10. ♥
Hm... Trochę taka uboga ta stylizacja. Jak dla mnie słabo wygląda ta fryzura i makijaż. Nie jest jakaś też wybuchowa. Dodatki też nie te. Efekt na jakieś 6/10.

Hmm...Jednym słowem robot.Biały kolor ładnie komponuje się z resztą.
Na pewno oryginalna stylizacja i robi wrażenie 
Wszystko mi się podoba nic bym nie zmieniała ta więc dam ci 9/10 
Cała główna część (czyli suknia czy spódnica z bluzką) wygląda bardzo ładnie i pasuje ogólnie do wyglądu miss, chociażby jej ciemnej karnacji czy rudych włosów. Buty i walizka, również pasują, a okulary ciekawie dopełniają strój. Jedyną rzeczą jaka mi nie pasuje jest ta metalowa część na plecach miss, ponieważ jak dla mnie twoja miss jest zwyczajną dziewczyną, a to jej nadaje takiego sztucznego, wyglądu maszyny. Twarz wygląda bardzo ładnie, tak samo włosy i pasują do całej reszty. 9/10

Link do zewnętrznego obrazka
Śliczna tajemnicza stylizacja. Wszystko świetnie do siebie pasuje. Genialny makijaż. Nie mam do czego się przyczepić. 10/10
Bardzo ciekawa stylizacja. Mój ulubiony kolor - fiolet w połączenie ze złotem daje bardzo ciekawy efekt. Teraz co mi nie pasuje: spódnica. To znaczy zła nie jest, ale w odróżnieniu od reszty nie ma złotych ozdóbek. Drugą rzeczą jest rękawiczka, nachodzi na sukienkę. I jeszcze usta jakoś mi nie leżą, ale nie są najgorsze. Ogólnie rzecz biorąc, podoba mi się. 7.5/10

Kolorowo, dużo, trochę strasznie, ale podoba mi się. Może nie powala na kolana, ale jak dla mnie bardzo przyzwoicie. Może dodałabym więcej tych zielonych elementów. 7/10
Ciekawa stylizacja ale nie wiem czy do końca w moim guście.
Mało się dzieje i jest taka straszna 
Coś bym dodała coś odjęła sama nie wiem.
Czarny kolor jest ok ale mało dodatków.
3/10
Jest ok, ale stylizacja nie powala. Walizka trafiła tam chyba z kosmosu, bo średnio pasuje... No, chyba, że ta dekoracja z tyłu jest przypadkiem, "bo wszyscy mają". Rozumiałabym, gdyby był tu jeden z tych dwóch elementów.
Makijaż udany, tylko ten róż na policzkach straszy, bo miss jest ruda...
Daję tak z 7/10, bo są małe wpadki (-2) i "części garderoby z wrażenia nie latają" (-1).
Moja stylizacja jest inspirowana Żywym Słońcem z Doctora Who, ale coś mi nie gra, może ktoś podpowie. ;_;
Żywe Słońce
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (24-08-2015 o 09h32)

Twoja stylizacja idealnie odzwierciedla to "Żywe słońce", jeśli oceniałabym tylko wykonanie inspiracji dałabym 10/10. Jednak daje ci 9/10, bo ja po prostu nie przepadam za czerwonymi rażącymi w oczy stylizacjami.
Ogólna ocena stylizacji: Stylizacja średnio mi się podoba... wiele elementów do siebie nie pasuje chociażby bluzka z bransoletami.. Do dołu nie mam zastrzeżeń.
Co do odwzorowania postaci ,to też średnio wyszło... praktycznie nie podobny. Daję 7/10