Stylizacja podoba mi się, jednak uważam, że ta narzuta jakoś nie pasuje do pozostałości. Przyczepiłabym się również do cięcia włosów., ale poza tym jest super Daję 9.5

Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 153
Stylizacja podoba mi się, jednak uważam, że ta narzuta jakoś nie pasuje do pozostałości. Przyczepiłabym się również do cięcia włosów., ale poza tym jest super Daję 9.5

Łaaa! *O* Czy to nie Czarna Wdowa z Avengersów? Sprawdza opis Ha! Nie myliłam się! Od razu poznałam! (; A jak ja od razu poznaję, to znaczy, że cosplay jest dobry i dobrze odwzorowany ;D Bardzo mi się podoba, naprawdę świetnie ją odwzorowałaś (;
Bezdyskusyjnie 10/10 

Jeny, ale naciapane! Różowy, biały, czarny, brokat, mat, mechanika, pająk... I do tego ten niemrawy wyraz twarzy. Nie wiem co autor miał na myśli, ale ode mnie jedynie 2/10
Największym minusem jak dla mnie to jest ta czaszka w ręce- wszystko wydaje się być jak wyciągnięte z jakiegoś horroru, a ta czacha jakby ze sklepu zabawkowego, takie made in china, jakby to powiedziała moja znajoma. Te kwiatowe ozdoby nad maską też są dziwne... Ładnie wykorzystałaś ten pasek dino, fajny pomysł i całkiem niezłe wykonanie, ale mnie nie porywa...Nie mój klimat na dłuższą metę... 6/10
Wybacz
Sandra, pomysł na stylizację jest dobry, ale jeśli chodzi o kolorystykę to jest to jedno, wielkie, nie pasujące do siebie zderzenie kolorów... Zbyt wiele odcieni fioletu i pomarańczowego. Nie podobają mi się włosy i rękawiczki.4/10
Opis stylizacji- miss komentarze 
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (14-08-2015 o 14h31)
Hmm, no nie wiem. Stylizacja dosyć zwyczajna, ale ma coś w sobie...Elementy bardzo dobrze dobrane. Ogólnie widać, że wróżka. Kolorystyka również mi się podoba, a makijaż śliczny. 10/10 
Jestem zakochana w Twojej burzy rudych loków *.* Podoba mi się też połączenie kapelusz-spódnica. Moim zdaniem woalka przeciąża stylizacje, a ta czarna chusta niezbyt pasuje do eleganckiej stylizacji. Bez tych dwóch elementów (wg mnie) byłoby idealnie. 7/10
Myślałam, że z tą suknią nic za bardzo oryginalnego się nie wymyśli, a jednak się myliłam. Dobrze, że dodałaś miss niebieskie kwiaty, a nie białe, przez co pasują i nie jest to kolejna biała stylizacja na MF, których ogólnie jest dużo. Woalka tutaj jest jak dla mnie zbędna, ponieważ twoja miss ma ładną twarz, a ona ją niepotrzebnie zakrywa. Cała reszta do siebie pasuje, tylko trochę dziwnie, przy rękawie sukni, wygląda ta kupiona ręka. Co do twarzy i włosów, to o twarzy już mówiłam, że jest naprawdę ładna, a włosy są po prostu odpowiednie i tutaj pasują. 8/10

Link do zewnętrznego obrazka
Fryzura, kapelusz i to coś na przedramionach psują klimat. Reszta ok, ale bez większych rewelacji, bo to nic nowego w sumie. 7/10
Sentis w sumie nie wiem co przedstawia ta stylizacja, ale kojarzy mi się przez te kwiaty i czaszki z Hallowenowym ubiorem Hilary Duff 
Świetnie dopasowane elementy, a czarny kolor idealnie odzwierciedla mroczny klimat
Super look! 10/10
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (14-08-2015 o 19h06)
Łohohoł, byłam nastawiona negatywnie, a jak zobaczyłam Twoją miss to aż zaniemówiłam! Jaka świetna! Podoba mi się w niej to, że jest zupełnie inna, niż cała reszta. Jest świetna wręcz! Troche nie podoba mi się ta czarna część, która zakrywa ręce, bo nie pasuje kolorystycznie, ale i tak można to pominąć 10/10 <333
Hmmm nie wiem co za bardzo mam ocenić ponieważ stylizacja taka trochę uboga... i jak mam być szczera w cale mi się nie podoba... Nic do siebie nie pasuje...
Przykro mi Daję 1/10

Nikt nie ocenia, więc ja to (znowu xD) zrobię ;P
Nerra według mnie dobrze odwzorowałaś strój- ładny cosplay 
Minusem jest tylko kolor włosów. Ten podchodzi pod czerwony, a bohaterka filmu, ma włosy raczej brązowo-rude. 8.5/10
Świetna wróżka :3 Ładna kolorystyka, interesujący makijaż, tylko... Cos bym jeszcze dodała. Ale i tak jest ślicznie. 9,5/10
Przeurocza Madoka! Bardzo trafnie dobrane elementy, jak np. ten motyli gorsecik, który świetnie spisał się jako część bluzki, czy chociażby taki szczególik jak bransoletki, zastępujące wiązania na rękawiczkach. Szkoda tylko, że wkradł się taki maluteńki zgrzycik kolorystyczny, jeśli chodzi o użycie różnych odcieni różu, ale to jedyna rzecz, nad którą mogłabyś jeszcze popracować. Poza tym - miodzio. 9/10 
Łał, jest świetna! Bardzo oryginalna i z całym przekonanie mogę stwierdzić, że w życiu podonej nie widziałam. Świetnie wykorzstałaś elementy od Dino i świetnie połączyłaś je z elegancką suknią. Efekt jest powalający. Tak samo jak makijaż i fryzurka. Szacun, dziewczyno! 
10/10

Nieziemska stylizacja *=* Taka waleczna lolita XDD Świetnie wykorzystałaś tą spódnicę i pasek ^^. Makijaż powalił mnie na kolana oraz fryzura. Po prostu brak mi słów :3 10/10
Ładne wykorzystanie tej spódnicy
Śliczny kolorek
Myślę, że jednak w tej stylizacji przydałyby się jakieś buty... Ładne włosy
Szkoda, że buźka jest zasłoniona
Trochę też przeraża mnie w tej stylówie to coś z zestawu skorpiona- fajne to jest, ale ta końcówka jest taka podarta, co trochę ujmuje tej eleganckiej stylówie... Niemniej jednak jestem nią zachwycona
7/10
5/10
Ładne zestawienie kolorów, buźka miss też całkiem przystępna, jednak coś w tej stylizacji mi zgrzyta - czy to ten biały gołąb, czy też te "malowane" dłonie - nie umiem zdecydować. Sama w sobie stylizacja banalnie prosta i właściwie od razu się o niej zapomina, brakuje jej jakiegoś elementu przykuwającego wzrok na dłużej 
2/10, ale tylko dlatego, że nie lubię nieparzystych liczb.
Twoja miss wygląda jakby wytarzała się w stercie ciuchów i w ten oto sposób nałożyła je na siebie zupełnie przypadkowo. Przypomina, niejako, ale to naciągnięcie, Aloisa z KSII, ale twarz skutecznie rujnuje wszystkie pozytywne wrażenia. Przebierz się, proszę.
Troszkę się zawiodłam, bo pamiętając Twoją wcześniejszą stylkę spodziewałam się czegoś więcej. Ta obecna jest banalna i bez polotu. Uważam, że użycie dwóch, a nawet trzech elementów od jednej gwiazdy jest dopuszczalne, ale tutaj jest to właściwie cały trzon i podwalina stylizacji, jaką jest bluzka i spódnica, a jedyny wkład własny w całość to nieliczne akcesoria w postaci nakrycia głowy, naszyjnika i latającej wokół miss ryby. Szkoda, że nie pomyślałeś o pasku, który mógłby zakryć nieestetycznie wyglądające łączenie między górą a dołem ubioru. Kolorystyka jest ładna i zgrana, a makijaż jest przeuroczy, co ratuje pospolitą i typową resztę. 6,5/10
Ogólnie ta stylizacja bardzo mi się nie podoba. Zupełnie nie w moim stylu. Jednak po przeczytaniu opisu muszę ją zaakceptować
Był to Twój pomysł przedstawienia tego stworzenia i raczej ciężko mi coś takiego ocenić. Najbardziej dziwi mnie, ze po wpisaniu na google 'Nibirianin' wyskoczył Nergal xD
Tak czy siak dam 9/10 za to przedstawienie Twojego pomysłu.
Urocza stylizacja, lecz według mnie trochę uboga. Bo chyba za bardzo się przyzwyczaiłam do spódnic :v Zgaduję, że to coś w rodzaju wojowniczki, nie? Jest uroczo, jak wspomniałam, ale i tak nie pasuje mi kilka rzeczy. Bransoletka i kolczyki. Wojowniczce? ;-; Jedyne, co mi z biżuterii basuje to naszyjnik, chociaż kamienie w nim bardziej pasowałyby pod brąz. Jeszcze ten miecz... Oceniłabym wyżej, gdyby nie on. Psuje cały efekt.
5/10

O, tego oczekiwałem, chociaż bałem się trochę, że znowu zobaczę panią naukowiec z Ameryki, a tego chyba bym nie chciał. Ładna stylizacja, posągowa, co nadaje jej specyficznego klimatu. Sprzeczne emocje budzą u mnie oczy postaci. Sam nie wiem czy podoba mi się to, że są takie tęczowe czy nie, ale to akurat dobrze, bo ten element zdecydowanie czyni to, co stworzyłaś ciekawszym.
Dam 9/10. ♥
Nie jest źle powiem tak, połączenie kolorów ciekawe. Najbardziej rzuca sie w oczy brak paska, góra i dół brzydko na siebie nachodzą. Mimo to podoba mi się może to nie mój gust ale jest ładnie. 8/10