Świetny pomysł z tym nocnym niebem i ogólnie genialnie zrobione. Może zacznę od tego co mi nie pasuje, a najbardziej nie pasuje mi kompas, nie wiem w ogóle po co on tam jest i przez to mi nie pasuje. I to chyba wszystko, co do twarzy i włosów to, twarz jest bardzo ładna, ale ja bym sprawdziła jak by wyglądała z zamkniętymi oczami, włosy mają bardzo dobre cięcie, a ich kolor kojarzy mi się z księżycem (nie wiem czy dobrze myślę ;3) 9/10
EDIT:
YUNONAH Tak w sumie to nie wiem od czego zacząć, niby jak patrzę na twoją miss, to widzę kompletne pomieszanie, ale jak tak dłużej patrzę, to można zauważyć pasujące rzeczy. Zestawienie spódnica i góra są dobre, ale przez te różne kolory automatycznie się oddzielają, pasek pomiędzy tym wygląda dobrze i pasuje. Co do wachlarza, to nie jestem pewna, ale jak tak patrzę, to raczej on pasuje, tak samo jak ten materiał na ramieniu. Za to biżuteria kompletnie nie pasuje, nie tak, że nie pasuje kolorystycznie czy, że za duże, tylko ogólnie ona tu nie pasuje. Twarz, myślę nad trochę większymi oczami, ale tak to wygląda dobrze, a włosy ich cięcie jest dobre jak i zarówno kolor. 6.5/10
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (13-06-2015 o 23h43)
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦

Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL