hmm niby wszystko do siebie pasuje, ale tak jakoś czegoś mi brakuje, tylko sama nie wiem czego.. Może jakiegoś naszyjnika oraz inna karnacja.. ? Daję 6/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-06-2015 o 21h30)

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 153
hmm niby wszystko do siebie pasuje, ale tak jakoś czegoś mi brakuje, tylko sama nie wiem czego.. Może jakiegoś naszyjnika oraz inna karnacja.. ? Daję 6/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-06-2015 o 21h30)

Hmm, stylizacja nie powaliła mnie na kolana. Uwzględniając Twój poziom, mogłabyś pozwolić sobie na coś... droższego, że tak powiem ;D Widzę, że zrobiłaś piratkę, ale jak dla mnie stylizacja ma za mało elementów. Po prostu jest taka biedna. Jedyne, co mi się w sylizacji podoba to: kapelusz, pasek i makijaż. I nie wiem po co ten tygrys. :c
Także 2/10
Edit: Świetna stylizacja! Bardzo lubię stylizacje, w których dużo się dzieje ;D Jedyne co mi w niej nie pasuje to włosy. Trochę za dużo błuskotek, odblasków jak na mój gust, ale nie będę przez taki szczegół odejmować punktów :3
10/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (06-06-2015 o 21h35)

Kreację widziałam już w alternatywnych i wydała mi się ciekawa. Dobrze oddałaś lęk. Ale do rzeczy. Podoba mi się kolorystyka. Świetna twarz. Taki też steampunkowy halloween XD. 10/10
Wow, tym razem bardzo podoba mi się Twoja stylizacja ^^. Świetnie dopasowałaś stylizację do fryzury i te standardowe, dwa kolory tworzą dobry efekt. Przyczepiłabym się trochę do motylów, ale z nimi komplet przypomina strój dla jakiejś postaci z cyrku, so 10/10.

10/10 Wszystkie twoje stylizacje są genialne, ta nie jest wyjątkiem
Pomysł i wykonanie- rewelka, fajne kolorki, dodatki, makijaż... No może nie podobają mi się trochę te usta ale to już szczegół XD Nie będę się tu jakoś bardzo rozpisywać- twoja stylizacja to geniusz 
O jaka fajna stylizacja, bardzo podoba mi się sam temat gdyż Lubię tego typu stroje wszystko wygląda razem bardzo dobrze, a ta blizna lub ślad zaatakowania wygląda spektakularnie. Daję 10/10
Ojeju, Julko, ileż tam tego jest!
I ileż zwierzątek! ^^ Nie no, wygląda to fajnie, ale kilka rzeczy mi nie pasuje.
- Te włosy z tyłu i ''grzywka'' coś ze sobą nie grają. Te z przodu takie dłuuugie i niezbyt zadbane, a te z tyłu normalnie wyrwane z głowy barbie. Serio, dałabym albo inne włosy do tej grzywki, albo wywaliłabym grzywkę.
- Bluzka nie pasuje do spódnicy. Koszula ta taka ''zmęczona'', brudna, dosyć stara... A spódnica czysta, wygląda na nową, uszyta z dosyć sztywnego materiału... Dwa zupełnie inne światy.
- Nieznoszę karnacji realistycznej. Ta szyja wygląda przy niej makabrycznie.
- Makijaż mi niezbyt pasuje.
Moja ocena to 7/10.
Nie no paw nawet fajny.Kilka rzeczy jednak mi nie pasuje. Bransoletkę ledwo widać więc jest nie potrzebna, zmieniła bym pasek - kokarda raczej odpada. Reszta jest w porządku. Daję 8/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-06-2015 o 15h10)

9/10- super stylówa, taka mroczna syrena *.* fajne kolorki, pomysł elementy i dodatki. Jedyna rzecz, która mi przeszkadza to te "skrzydełka" na głowie misski, co one syrenie, pod wodą? XD Ale tak to cud, miód i 2 maliny :*
Oho, widzę, że zmieniłaś stylizację :> Nie ukrywam, że teraz jest o niebo lepiej, ale dalej mi czegoś brakuje. Stworzyłaś stylizacje przyjemniejszą dla oka mojego XD, ale dalej jest dla mnie za pusta. Makijaż jest ok, fryzurkę mogłabyś zmienić, ale i tak ta nie jest najgorsza. Nie wiem tylko po co ta wiewiórka. Moja ocena 6/10

Jestem fanką Twoich stylizacji, zawsze zaskakują, nie ma niczego za mało ani za dużo, świetnie dobrana kolorystyka i ogólnie są mega ciekawe!
Nie ma co przeciągać 10/10
Ostatnio zmieniony przez Tayuri (08-06-2015 o 15h59)
Całkiem fajna stylizacja, ciemne kolory jak najbardziej w moim guście
Trochę nie pasuje mi ta chusta na ramieniu i zmieniłabym naszyjnik, ale poza tym jest fajnie
8/10
Itasagi Bardzo ładna stylizacja. Ciemne kolory jak najbardziej są w moim stylu. Jedyne co mi się nie podoba to kolor włosów, mogłyby mieć bardziej stonowany kolor. Całościowo daję 8/10 

Za wiele do oceny tu nie ma, bo cały strój jest kompletem od Nine. Z kolei makijaż i fryzura w ogóle do niego nie pasują, szczególnie włosy, które tak się błyszczą. Niestety, 1/10

Jak ja lubię tego rodzaju stylizacje~ Czerwień i czerń to jedno z moich bardziej lubianych zestawów kolorów, a tutaj jeszcze wszystko świetnie do siebie pasuje~ Bardzo mi się to podoba, takie mhrocznawe klimaty... Świetne po prostu~ 10/10
Ogólnie wszystko fajne. Świetne połączenie, ale jeśli chodzi o odwzorowanie cosplay'u... jedynie co mi się nie zgadza to kolorystyka ubrań ( na obrazku jest w fioletowym stroju) ale nie będę zaniżać przez taką głupotę daję 10/10

Stylizacja bardzo ciekawa i spójna, jednak to raczej nie trafia w mój gust. Może pokazałabym trochę jej twarzy, wtedy chyba byłoby lepiej. Ale to tylko moje zdanie
Ogółem 7/10 
Stylizacja ogólnie dobrze dobrana, pasuje do siebie, tylko może tę kolorową mgłę bym sobie odpuściła i te czarne listki po obu stronach głowy. Blond i warkoczyk ładnie pasuje do tych ubrań 
Podsumowanie :
8,5/10
Często widziałam Twoja stylizację, rzuca się w oczy, łatwo ją zapamiętać. Ciekawe połączenie, bo miss jest słodka, różowa, sama kokarda na głowie daje słodki klimat, a te demoniczne nogi są jakby z innej parady, a mimo wszystko jakoś dziwnie pasują do tego
dziwna, ale fajna, daję 9/10
8/10 Ładna stylizcja, uwielbiam łuczkiczki- sama dość często tak ubieram moją misskę. Ładna fryzura i makijaż. Ten dół od gwiazdy fajny daje elekt. Jednak to coś na ramieniu tak... Nieładnie (?) zachodzi na bluzkę. A jak jestem przy materiałam to dla mnie aż za dużo tych rodzajów... Jedne wydają mi się być jak jedwab, inne jak prawdziwa skóra, niektóre, jakby był w nie wtopiony kawałek żelaza....Ale co tam, Makijaż jest taki boski *.* Tatutaże i dodatki też niczego sobie
Ogółem ładna stylizacja, no wiadomo przecież, że gusta ma każdy inne 
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (09-06-2015 o 15h19)
Um, chociaż stylizacja wygląda schludnie to nie jest ciekawa. Śmieszy mnie to, że ta wiewiórka wychodzi z włosów miss xD Jak dla mnie ten bicz w ogóle nie pasuje, a spodnie... no nie do końca. Dodatki też są jakieś takie ubogie. 4/10

Bardzo podoba mi się twoja stylizacja.Ogólnie bardzo dużo się dzieje, wszędzie dookoła pełno zwierzaczków, a miss w ich centrum wygląda jak leśna królowa. Stylizacja jest czarno-biała więc kolory do siebie pasują i dodają elegancji całej stylizacji. 10/10 

Oh, cóż to za piękny angel ?
Fajnie ci wyszła ta stylizacja Uwielbiam biały kolor ♥ I te karty trochę nie pasują, a z drugiej strony to pasują. Daję 9/10
Tak, wiem dziewczyny, moja stylizacja to KOSZMAR ! Oby tylko ananas nie oceniał xd
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (09-06-2015 o 16h11)
Hahaha. Jak dla mnie to twoja stylizacja nie jest aż tak koszmarna. Chociaż TAK, przeraziłam się ilością koloru różowego. Ogólnie miss wygląda jak zbuntowana i złowieszcza barbie, i to mi się podoba haha. Kolorystycznie wszystko współgra.
7/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (10-06-2015 o 14h11)

Fajna, ale nie zachwycajaca. Wydaje mi się jakaś dziwna..te oczy. A może to specjalnie? I te bileciki czy co to tam spada nie podoba mi się. I w ogóle wygląda jak taka..cebulka?
5/10 za sukienkę i to coś co ona tam ma... to co się tak wije..no..jak to się nazywało? 
Mój potwór xD