podoba mi się stylizacja, taka "psychiczna" xd zmieniłabym jedynie rajstopy na jakieś podziurawione czy zakrwawione
9/10
`Powody zawsze są proste.
Żyjemy w prostym świecie, nie sądzisz?
Pociągasz za spust i człowiek umiera`
Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 153
podoba mi się stylizacja, taka "psychiczna" xd zmieniłabym jedynie rajstopy na jakieś podziurawione czy zakrwawione
9/10
Cosplay Edwarda Elrica z Fullmetal alchemist. Dobry cosplay. Jednak trochę nie rozumiem po co ta kosa. Pewnie chodzi o to, że ją transmutował, no ale jakoś mi nie pasuje do postaci. 9/10
Solomona twoja miss idealnie prezentuje się w czerwieni i bieli lecz ja bym zmieniła ten kielich krwi na jakiś nóż i coś w tym stylu poza tym jest Ok 8/10 pozdrawiam 
SweetGirlllls Świetna stylizacja. Szału nie robi i nie mój kolor, ale podoba mi się. Dobrze dobrałaś dodatki, idealna fryzura nad makijażem bym się jeszcze dokładniej musiała zastanowić, ale w sumie jest nawet ok. Brakuje mi czegoś na szyi, trochę pusto w tych okolicach. Zostawiam 9/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (09-04-2015 o 15h28)

Nawet ładna, ciemna stylizacja. Róża pasuje, fryzura świetna i makijaż też. Motyle mi tu troche nie pasują, aczkolwiek dziwne są ( chodzi o kolor - całkowicie czarna motylki są brzydkie ), lepszy byłby inny kolor. 8/10
Nie pasuje mi tutaj ta spódnica. I kolor odbiega, i fason jakiś taki niewspółgrający. Naszyjnik za bardzo kłóci się z bluzką. Makijaż znowu za ostry jak na mój gust. 6/10

Lody waniliowo-truskawkowe ♥ Świetny pomysł na stylizację i jeszcze lepsze wykonanie! Miss wygląda słodko, uroczo i delikatnie - czyli dokładnie tak jak to, co miała uosabiać
10/10
świetna stylizacja . Ciekawy pomysł. Trochę dla mnie za jasna, ale na swój sposób podchodzi pod mroczny klimat. Jedynie co mi nie pasuje to ten łańcuch, choć może bardziej chodzi mi o to, że jak by końcówka była schowana za miss lepiej by to wyglądało mimo wszystko sam pomysł zasługuje na 10/10

Jak tylko zobaczylam Twoja stylizacje to cos czulam, ze jest cosplayem chociaz srednio (o ile w ogole) znam sie na anime, mangach itp. Ocenie wiec tlyko na podstawie obrazka, ktory zamiescilas w opisie jako inspiracje. Ogolnie jest bardzo poprawnie. na pewno naszukalas sie przedmiotow. Doczepic moglabym sie fryzury i okularow, bo postac z obrazka ich nie ma. 8/10 
EDIT: Co do mojej stlizacji to niestety trafilas na niefortunny moment przebrania mojej miss w kiecke, ktorej potrzebowalam do zaliczenia zadania od faceta. Juz wszystko gra wiec jesli masz ochote to mozesz zerknac teraz 
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (11-04-2015 o 00h14)

Troszeńke się tu zawiodłam bo mam wrażenie, że stylizacja nie jest ukończona 
(A postawiłaś sobie poprzeczke naprawde wysoko bo jak patrzyłam na opis to do niektórych stylizacji się śliniłam)
Niestety w takiej formie jakiej jest (czyli miss ma na sobie tylko sukienke) nie mogę dać więcej niż 5/10!
Fryzura, makijaż i karnacja jest naprawde śliczna więc che zobaczyć ją całą w kreacji twojego wykonu 

Likoś, jak zwykle świetna stylizacja. Elementy naprawdę fajnie do siebie pasują, kolorystycznie też ładnie. Dobre wykorzystanie nowej fryzurki. Jedyne do czego się przyczepię to te skrzydła, jak dla mnie są trochę... za białe. 9/10

Stylizacja świetna, wszystkie elementy dobrze ze sobą współgrają. Połączenie kolorystyczne rzuca się w oczy widać że wszystko przemyślane
10/10

Bardzo ładna i szykowna młoda dama z dobrego domu. Widać, że nie szczędzą na ubrania XD. Dobrze oddany klimat 10/10
Oto i jest, typowa bad girl~ :3 Bardzo podoba mi się takie zestawienie kolorów (widzę czerwone oczy~!), a także sam pomysł na stylizację, choć nie przepadam za tego rodzaju grzywkami i kolczykami w nosie, ale... Tutaj całkiem nieźle to wygląda, no i jeszcze ta rana na ramieniu - widać, że kobieta z charakterem~ Lubię to~ 10/10
Solomona, przez pierwsze pięć minut dumałam nad nazwą stylu, w którym ubrałaś swoją miss xD Ale i tak nie przypomniałam sobie, skleroza xD
Fajnie te wszystkie elementy razem wyglądają, chociaż jest kilka zgrzytów. A więc:
- Czapka troszku dziwnie się układa, tak jakby wcina się we włosy. Dałabym inną.
- Zakończenie spodni jest moim zdaniem zbyt łyse, idealne jak spod linijki - nienaturalne. Dałabym pod bluzkę jakiś pasek. (EDIT: Skoro nie umiesz się bawić warstwami, to na to akurat postaram się nie patrzeć XD)
- Grzywka moim zdaniem jest okropna. Nienawidzę tej długości.
- Kot? Co tutaj robi KOT? O.O No dobra - czarny, może chodzi o to, że przynosi pecha babce - niwim xD
No, ale tak poza tym to jest OK. Reszta fajnie współgra ^^
Moja ocena to 7/10 ^^
Kunegunda, już piszę xD
To wróżka? Elfka? Stylizacja zbyt prosta, a poza tym aż połowa rzeczy jest od gwiazdy - Wiosennej Wróżki. Zbyt mało strojna, by oddać ważność elfiej/wróżkowej królowej, zbyt ciężka, by można ją było uznać za przeciętną wróżkę. Mimo skrzydełek coś pustawo za pleckami... Fryzura ni w ząb mi kolorystycznie nie pasuje. Oczy miss ma śliczne, ale za to usta okropne, w ogóle do tego stroju nie pasują. No i naszyjnik - po prostu nie podoba mi się xD
Moja ocena to 4,5/10.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-04-2015 o 15h26)
Pineapple. Wiem. Tez czasem chciałabym coś dać pod albo na wierzch, ale nie umiem bawić się warstwami. A na spodniach mi zależało, bo krata.
Co do stylizacji twoje miss. No nie powiem, ale ciekawy pomysł. Taki inny, odmienny. Taki misz masz, a jednak wszystko pasuje i utrzymane w podobnych barwach kolorów. 10/10
Ogólnie to tym razem twoja stylizacja nie przypadła mi jakoś do gustu. Niby jest fajna, ale nie należy do jakichś supermegawow. Tak przeciętna powiem szczerze 5/10
Przed oceną spójrz w opis :-)

Cosplay wyszedł ci świetnie, ubranie jest bardzo podobne choć dodałabym jakiegoś króliczka lub innego zwierzaka, ale mimika twarzy mogłaby być bardziej nieśmiała, a oczy większe, nie pasuje mi też trochę długość włosów. 9/10

Link do zewnętrznego obrazka
Lubię ten styl. Sam strój jest dobrze dobrany i wygląda dobrze. Buty trochę przesadzone, ale ujdą. Okular w ogóle nie pasuje do tego klimatu, lepiej już by było bez niego.Cylinder z tym czerwony paskiem średni, gorzej, że fryzura brzydko odstaje. Poprawisz kilka drobiazgów i będzie super 8/10 

Spojrzałąm na wszelki wypadek w opis, ale widocznie jest troszeczkę nieaktualny. No bywa :-)
A więc wracając do stylizacji. Jest zwykła, taka na co dzień, ale w sumie mogę powiedzieć że nawet mi się spodobała. Nie jest pusta, nie jest przeładowana, ale też trochę za zwykła. Serce i rozum zgadzają się co do oceny 6,5/10
Przed oceną spojrzyj w opis :-P

No więc najpierw dostałam oczopląsu, a potem zakumałam, że to pewnie cosplay. I jest to cosplay co zmienia postać rzeczy
Wszystko wygląda na przemyślane, chociaż ja bym dała większe oczy. Więcej czepiać się nie będę, bo zrobić z Miski kucyka to dość nietypowy pomysł i trudno jest mi powiedzieć coś więcej
W każdym razie kolory się zgadzają,nietypowy pomysł, więc 8
Delikatna, zwiewna, po prostu śliczna! Uwielbiam taką kolorystykę, miss przypomina mi jakąś nimfę. Wszystko ładnie do siebie pasuje, jedynie mam małe zastrzeżenia co do diademu i ze względu na ten szczegół 9/10
Ładna elegancka stylizacja, ogólnie podobają mi się takie stroje ze względu na brak przesady jest prosto i ślicznie, nie podoba to ten dzwoneczek przydałoby się coś złotego oraz jakiś inny pasek. 8/10

Christabel Stylizacja jako taka jest piękna, wybrałaś super styl i cudowne elementy :3
Uwagi:
- Wybierając element torebki dla miss uważają, żeby zachować równowagę kolorów. Na tle jasnej spódnicy jasny dzwonek jest widoczny ale wygląda jak jak nadruk.
- Dobierając długie włosy, lepiej jest zrezygnować z dodatkówna plecach miss, np kokarda. Może to przeciążyć stylizacje.
Cuda:
- Piękne kolorystycznie.
- Przełamanie monochromatycznej stylizacji makijażem i kolorem włosów jest nie łatwe, a tobie przychodzi to z łatwością.
-Dół i górę dobrałaś tak fajnie, że wygląda to jak całość.
- Stylizacja jest w niesamowitym klasycznym stylu z domieszką pazura 
Daje: 8/10
Kirixa
Zawiera dech w piersiach 
Kolory mają świetną równowagę 
Fryzura i makijaż wygląda cudownie. Poszczególne elementy są z zupełnie innych światów, a razem wyglądają bosko i delikatnie <3
Nie mam uwag 
Daje: 10/10
Ostatnio zmieniony przez Likoris (12-04-2015 o 11h44)

Jakieś to takie przekombinowane. Kolor włosów wybierałaś chyba na chybił trafił, te kwiatki nie wiadomo po co. Nie podoba mi się. Nic się tu nie zgrywa. 1/10