Stylizacja bardzo śliczna, jedynie coś mnie w makijażu lekko odpycha, ale nie mam pojęcia co... Ładna fryzura i skóra, podoba mi się sam pomysł
9/10
Strony : 1 ... 117 118 119 120 121 ... 153
Stylizacja bardzo śliczna, jedynie coś mnie w makijażu lekko odpycha, ale nie mam pojęcia co... Ładna fryzura i skóra, podoba mi się sam pomysł
9/10
Góra stylizacji jeszcze jakoś się fajnie prezentuje + kolorystycznie też wszystko ok (oprócz koloru włosów, zmieniłabym na inny) ale ten dół to tak pusto i nago i nieciekawie. Lepiej w takiej stylizacji dać długą spódnicę. No i te kartki, które magicznie trzymają się na spódnicy XD. 4/10
Decyzji nie zmieniam, stylizacja w końcu ta sama. Podoba mi się nadal ta sukienka i ręka, jednak coraz mniej podoba mi się ten łańcuszek na twarzy... 8.5/10
Stylizacja jest bardzo ładna, ujęła mnie kolorystyka i zestawienie jej z różowymi włosami - wygląda to trochę mangowo, trochę baśniowo, no po prostu super.
Tylko przydałyby się jakieś butki, no ale wybór butów pod te nogi nie jest na razie zbyt duży, więc się nie czepiam.
Za to nie mogę zrozumieć, po kiego grzyba w tej stylizacji rękaw od Chińskiego Tancerza i Etola Pheallet? Według mnie te elementy wcale tu nie pasują, całość chyba lepiej prezentowałaby się bez nich...
8/10

Wow, co za pomysł! Genialne, nigdy bym nie wpadła na połączenie tej pozy z tym drzewem. Ogólnie nie przepadam za tą pozą, ale tutaj wygląda świetnie, idealnie wpasowuje się w koncepcję. Bardzo podoba mi się makijaż, taki zalotny, i te rozwiane włosy! Dzięki tylu dodatkom tworzącym tło wyszła przepiękna kompozycja, zachwycająca bogactwem kolorów. Całość wygląda niczym z jakiegoś obrazu.
Ocena: 10/10
Ale piękna stylizacja *u* Kolorystyka cudowna i wszystko ładnie dopasowane. Uwielbiam te nóżki i tu się świetnie prezentują. Nie mam się do czego przyczepić. Makijaż i fryzura też są super. 10/10
Mam wielką słabość do kruków, więc stylizacja na duży plus
Podoba mi się ta spódnica, ma ładne ułożenie nóg. Jedyne co bym zmieniła to jak dla mnie za duży dekolt tejże bluzki (bo to chyba bluzka). Niezbyt pasuje mi również karnacja aczkolwiek zawsze się czepiam
Ogólnie chętnie przygarnęłabym tą stylizację do swojej garderoby a twoja miss bardzo dobrze w niej wygląda
8/10
Lubię monochromy i wszystkie czarno-białe stylizacje mają u mnie z góry plusik.
Sukienka i bluzka bardzo ładnie współgrają, wyglądają praktycznie jak komplet - świetny pomysł, żeby je połączyć! Twarz Miss przeurocza, poza słodka, bardzo pasująca do stylizacji... Trochę mi za jasno na dole (może czarne buciki albo rajstopki trochę by pomogły?) i niezbyt kumam rolę tego "wachlarza" na ręce (czy co to tam jest...) oraz steampunkowej maski, dlatego daję...:
7,5/10

Ależ creepy lalka. Ten morderczy wzrok. Ale zachwycił mnie pomysł z nogami. Że krzesło, a raczej nogi od krzesła imitują nogi lalki. Genialny pomysł. I do pary to czerwonych oczu zwierzątko z czerwonymi oczętami. 10/10
Całkiem całkiem, przynajmniej makijaż pasuję xD
Trochę brakuje mi tła, ja tam zawsze jakieś daje :>
Jednak jedyne co mnie boli w oko to ten czarny rękaw zakrywający rękę.
Nie da się wystawić mocniej na wierzch tego paska tak by go zakrył?
8/10
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (10-11-2016 o 23h12)
Podoba mi się twoja stylizacja, jest pomysłowa.
Jedyne co bym zamieniła, to dół. Myślę, że spódnica lepiej by wyglądała :) 9/10
Ostatnio zmieniony przez Innaliana (11-11-2016 o 00h14)

Stylizacja bardzo klasyczna, ale z pazurem
Bardzo mi się podoba. Kolorki są delikatne, no i jeszcze ta mgła !
Ale dałabym jeszcze do tej stylizacji taki duży kapelusz
9/10 
ładnie spasowane nudziakowy turkusowy i szary. Styli bardzo fajna w twarzy bym coś zmieniła ale tak to 9/10
Kolorystyka mi się nie podoba. Jakoś dla mnie przesłodzone to, zamiast berła z sercem dałabym coś groźniejszego żeby dodać trochę pazurka. No już bym zostawiła ten tatuaż na twarzy ale dała białe włosy.
3/10
Ładna stylizacja, połączenie czerni ze srebrem zawsze świetnie wygląda
Fajnie udało ci się wyeksponować te buty, białe włosy ładnie rozświetlają stylizację. Podoba mi się lekko steampunkowy klimat, skórzana kurtka też dodaje fajnego pazura. Natomiast nie podoba mi się ta bluzka/top - przez kolor wygląda to tak, jakby miss miała założony stanik na bluzkę
Popracowałabym też nad makijażem, ten wygląda trochę na taki zrobiony na szybko, a nieźle wyglądałoby tu coś bardziej drapieżnego.
Ocena: 8/10
Najsu najsu.
Kolorki, ty juz dobrze wiesz jak bardzo ładne.
Jedyne do czego mogę się przyczepić to butki, chyba nie jednak masz innych do tych nóg 
Co nie zmienia faktu, że moim zdaniem nie pasują
krwawe zacieki ≠ elegancja
9.9/10
Eeee... to dama jednorożcowego dworu? Tak mi się skojarzyła xD
W każdym razie - świetna w każdym calu.
No może poza tym calem, w którym trzyma laskę, jakoś mi kreska i kolor tego elementu nie leżą. Poza tym - cud, miód i nutella.
Makiiiiijaaaaaaż <333333
10/10

Dasharia
No powiem Ci szaleństwo, skojarzyło mi się z "On" z Krowy i Kurczaka jak tylko na tą stylówkę spojrzałam xD za to bardzo mi się podoba. Nawet to futrzane coś pasuje jak wchodzi na ten tren.
10
Genialny cosplay. Bardzo dobrze odwzorowany. w końcu karnacja minionków do czegoś się przydała. Czekam na pozostałą część rodzinki XD. 10/10
Uroczy strój i fajna poza, taka trochę wstydliwa. I włosy idealnie pasują. Piękne zestawienie elementów, dające trochę wrażenie barokowego przepychu, ale z rozsądnym umiarem.
Tylko trochę szkoda, że ta ręka nie występuje też z białą szarfą, wtedy byłoby iiideeeeaaaalnie (shame on you, Nine!).
10/10

A cóż to za seksowna diablica? Patrzę i nie mogę wzroku oderwać
Jakby chciała pokazać trochę dobroci, ale widać, że ma pazur i lepiej z nią nie zadzierać
Zdecydowanie 10/10 !

Ciekawa stylizacja, strzelam, że klimatyczna (pani zima?). Wygląda całkiem dobrze, choć chyba ciut z byt dużo elementów, mieni mi się w oczach :P
8/10
Ostatnio zmieniony przez Innaliana (12-11-2016 o 16h38)

Innaliana buźka urocza, włoski pasują, stylizacja trochę nudnawa, nie dzieje się w niej nic. Kolorystyka ładnie dopasowana, nazwałabym ją wręcz bardzo ostrożną 
3
Świetny cosplay. Wszystko się zgadza. Dopicowane na perfekta.
10/10 
Przypominam, iż opinia powinna zawierać min 1 linijkę. Inaczej będzie upomnienie.
Nie bierzcie mnie pod uwagę w kolejce.