Ogólnie styli fajna, odcienie niebieskiego ładnie się ze sobą komponują. Mina miss sugeruje że Żywiołak Wody planuje coś wrednego XD Brakuje mi jakiegoś tyłu do tej spódnicy. 9/10

Strony : 1 ... 114 115 116 117 118 ... 153
Ogólnie styli fajna, odcienie niebieskiego ładnie się ze sobą komponują. Mina miss sugeruje że Żywiołak Wody planuje coś wrednego XD Brakuje mi jakiegoś tyłu do tej spódnicy. 9/10

Piękne, te idealnie łączące się odcienie fioletu z pomarańczą, nie wiem czy to czarownica czy cokolwiek innego, ale jest OSZAŁAMIAJĄCE! Jedyne co jest takie nijakie to znudzona mina. 9.99/10

Lubię dziwne połączenia kolorów, dlatego masz u mnie dodatkowy punkt.Stylizacja ma swój klimat... jedyne czego nie rozumiem tej jajorodnej roślinki - jest paskudna i tak bardzo wielkanocna jak tylko być może. Coś jeszcze mi nie gra ale nie wiem co xD 8/10
No i edit, thx
Baśniobór, twoja stylizacja mi się tak średnio podoba, to miała być zjawa a wygląda co najmniej niegroźnie i błyszczy jakby się wybierała na bal xD
Fryzura też tak nie ten teges. 6,5/10
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (14-10-2016 o 18h54)
Naprawdę bardzo kreatywna styla, ten wąsik jest bardzo sexy xD No dobra... trochę to mi wygląda jak zlepek co Ci pod rękę wpadło, bo nic mi do siebie nie pasuje. Ogólnie wąsik chyba mi się najbardziej podoba i kolor włosów
Ale masz 9,999/10, bo mam dziś dobry humor 
Wow, bardzo fajna stylizacja, jestem fanką takich klimatów. Nie mogę napatrzeć się na twarz - trochę zuchwała, bardzo wyrazisty makijaż, pasuje do całości. Połączenie kolorystyczne chyba moje ulubione ^^. Motyw pionowych pasków świetnie współgra z kabaretowym klimatem. Kolor włosów też dodaje całej stylizacji świeżości, z czernią czy blondem nie byłoby już tak ciekawie. Poza tym bardzo fajny dobór dodatków, szczególnie podobają mi się te bufki i kokarda pod szyją, świetnie razem to wygląda!
Ocena: 10/10
Jak dla mnie zupełne wow. Elegancka, czarno-biała stylizacja. Zadbałaś o każdy szczegół, nawet najmniejszy. Dodatki, makijaż, fryzura, poza - nie ma się jak przyczepić. Chciałabym znaleźć jeden, mały mankament, ale go zwyczajnie nie ma. Dodawanie, czy odejmowanie czegokolwiek ze stroju zwyczajnie zniszczyłoby jego klimat. W pełni zasłużone 10/10.
Pamiętam, że chyba kiedyś miałaś tą style na sobie ale teraz chyba jest troszkę zmieniona. No kolorystycznie to mi się bardzo podoba, wszystko fajnie razem wygląda. I te planety są boskie ;;. Jedyne co mi nie przypadło do gustu to makijaż. Fryzura raczej też tak średnio. 7,5/10
Zauważyłam, że twoje stylizacje są zawsze "mucha nie siada" xD
Stylizacja ładna, świetnie zrobiony makijaż, do tego obok chłopaka twoja miss wygląda jakby mówiła "co to za pospólstwo się tu pałęta!" co jest niesamowite (i mam nadzieję celowe xD)
Butki troszkę za jasne, w porównaniu do sukienki i kapelutka, ale nie mam co wybrzydzać, do tej pozy jest bardzo mało obuwia...
Ogólnie 10/10 

Ładna stylizacja. Jesienno-zimowe klimaty. Tylko mam wrażenie, że część się ze sobą nie łączy. Z jednej strony nowoczesna całość - kamizelka, spodnie, buty, a z drugiej ten zwiewny, lekki szal z tyłu. Kolory trochę się nie zgrały, ale to już szczegół. To taka współczesna Elsa. (;
6/10
Widzę, że zmieniłaś fryzurę i trochę podrasowałaś mejkap - o wiele lepiej niż poprzednio ale dalej usta mi nie pasują i te soczewki. Fryzura i jej kolor jest super. Do ciuszków już się wypowiadałam, kolorystycznie jest mega i wszystko ładnie się łączy. 8,9/10
Podoba mi się, bo mejkap ładny, nawet tak bardzo nie widać plastikowej kreski włosów dzięki dodatkom : > Szkoda, że nie umiesz bawić się warstwami i nie dasz innego zasłaniacza nóg, bo ten trochę swoją niewórwnością psuje efekt nóżek.
9,9/10
Cóż, stylizacja mocno randomowa, niektóre elementy średnio mi do siebie pasują, ale za kolorystykę, makijaż, łasiczkę i genialną, seksowną af stylkę faceta daję mocne 11/10 XD
Fajne połączenie szarości z tą niebieską karnacją. Stylizacja bardzo w moich gustach (te planety są takie fajne ;
Ogólnie nie mam się do czego przyczepić, dodatki fajnie dobrane, mejkap też na plus. 10/10
Jak widzę wszystko do siebie dopasowane, nie ma się do czego przyczepić. Jedyne co mi przeszkadza to nogi a dokładniej ich kolor... w sumie to irracjonalne. Ciemna karnacja nie pasowałaby do twojej miss. Makijaż ok, wielki plus za fryzurę, nie gryzie się bardzo z kapeluszem (nie widać nieidealnego dopasowania fryzury do tego nakrycia głowy)
Nie jestem przekonana do bufek ogólnie ale tutaj pasują
9/10
Daje mocne 9,5/10 ponieważ nie podoba mi się dolna część ubioru ale na ogól piękna stylizacja 
Mimo, że casual, to podoba mi się, może skóra trochę za ciemna, ale to kwestia gustu 9.9/10
Hmm, całkiem fajjna styla. Widzę helołinowe klimaty. Makijaż spoko, fryzura też. Jedyne co mi nie pasuje to ten pomarańczowy dym(?). No i fajne są te rogi. 9,5/10
Stylizacja mi się nie podoba.
Źle dobrane dodatki i strój.
3/10
Jedynie kolory mi się podobają ponieważ czerwony i czarny pasuje do siebie idealnie.
.Trzeba moim zdaniem dopracować jeszcze bardziej wszystkie elementy i będzie dobrze.Szału teraz na chwile obecną nie ma 
Podoba mi się twoja stylizacja, zwłaszcza te płonące czaszki. Jedyne co mi się nie podoba, to to, że ten tiul czy co to tam jest ciut się odcina od spódnicy. Chyba, że taka była koncepcja, to rozumiem
9,7/10

Urocza, choć trochę niepokojąca laleczka, jakby wyjęta wprost ze starego horroru. Wrażenie to potęgują czarno-białe barwy, które bardzo lubię. Trochę mi tylko nie pasują te okulary, średnio je widzę na nosie lalki. 8/10.
Bardzo ładna mroczna stylizacja. Ta korona a głowie świetnie sie prezentuje (lepsza jest niż to poprzednie co miałaś xD) dodatkowo białe kropeczki na spódnicy są po prostu idealne. Nie mogę się napatrzeć. 10/10
Woha, ale wiedźmiałka! Ogólnie rzecz biorąc gdy patrzę na Twoją miss to jestem zmieszana. Nie wiem, czy mi się podoba czy nie. Korona i ten feniks(czy co to za ptaszysko, idk) do siebie pasują, ale do reszty nie. Tak samo reszta nie pasuje do korony i feniksa. Makijaż wygląda naprawdę super. No i włosy dałabym w innym kolorze. 7,5/10

Mineo Duży przepych ale to nie szpeci twojej miss.
Wręcz przeciwnie twoja miss świeci złotem dosłownie 
Śliczna kreacja bardzo fantazyjna i oryginalna.
Twoja miss jest gotowa na Halloween 10/10
Dodatki i makijaż doskonałe 
Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo dobrze prezentuje się cały komplet. Miss + facet + zwierz. Miss ma rewelacyjną twarz, a najgorsze lub najlepsze, że przypomina mi jedną aktorkę XD. Dół od miss trochę nudny. Dałabym krótsza spódnicę i jakieś fajne rajtki i butki. 9/5/10
Zanim ocenisz zalukaj opis
Jako że Twoja stylizacja to cosplay, ciężko jest się do czegokolwiek przeczepić, a zważywszy na fakt, że wiernie i ze szczegółami oddałaś wygląd Alicji (wnioskuję to z opisu, bo filmu nie widziałam) daję 10/10.