Stylizacje pamiętam , bo pytałaś się co zmienić. Prawie wszystko pasuje, ale ta fryzura kompletnie nie komponuje się z resztą.Kolory bardzo dobrze dobrane, daję 9/10.

Strony : 1 ... 110 111 112 113 114 ... 153
Stylizacje pamiętam , bo pytałaś się co zmienić. Prawie wszystko pasuje, ale ta fryzura kompletnie nie komponuje się z resztą.Kolory bardzo dobrze dobrane, daję 9/10.

Obosze. po pierwsze XD
Makijaż, a dokładniej usta sprawiają, że miss wygląda jakby miała obwisłą twarz :<
Po kolejne, czemu wszystkie! ubrania mają idealnie ten sam odcien tego sameho koloru, to wygląda okropnie nienaturalnie...
Po ostatnie, nie rozumiem tego stroju, diablica w zwiewnej sukience zalożonej na wyprasowane eleganckie spodnie łapiąca ptaka? xDD 3/10
Zachwycająca miss. Nie umiem zbytnio odczytać jej emocji, trochę jakby smutna, ale znudzona... co mi się nie podoba. Poza tym jeszcze fakt, że trzyma i to stworzenie na łańcuchu i czaszkę na raz w jednej ręce. Ale ogólnie ciekawe i podoba mi się bardzo ta czerwona aura z włosów? xD tak czy siak wygląda zabójczo i uświadamia mnie, że muszę w końcu nauczyć się bawić warstwami.
8/10
Strój jest w porządku, podoba mi się ale kurcze ta twarz albo fryzura.. no nie wiem coś mi nie pasuje, usta są dziwne i chyba te soczewki jakoś mi się nie podobają.. 6/10
Twoja stylizacja jest wręcz cudowna. Podoba mi się ten zielonkawy kolor. Wszystko wydaje się być dobrze dobrane, jednakże widać, że ten pas trochę nie pasuje odcieniem i dopasowaniem. Mimo wszystko 10/10 

Fajnie to wygląda, ale sprawia wrażenie niedosytu gdyby dodać tutaj jakiś paseczek oraz naszyjnik stylizacja moim zdaniem znacznie lepiej by się prezentowała. 6/10

Ciekawe połączenie elementów. Nie pasuje mi tu ta niewinna twarzyczka, jest kompletnie oderwana od całej reszty, popracowałabym jeszcze nad włosami, inne byłyby lepsze. Oceniam na 7/10.

Widzę, że lekko styl retro i w steampunku. Biało czarno, to już u mnie plus. Oko ładne, ale usta bym dała inne. Tak ogólnie to nawet ładnie, ale... za dużo falbanek...
4/10
Bardzo ciekawa stylizacja, chociaż według mnie ptaki tu średnio pasują i nie rozumiem tej fryzury.
7/10 za kreatywne oczesanie miss 
Hmmm. Widzę białą plamę. No bardzo nijako jak dla mnie. Sukienka jest ładna ale mogłaś dać jakieś np. złote dodatki? Coś co by się odznaczało na tym nudnym białym kolorze. No i jakoś mnie nie przekonuje ten welon.. 3,5/10
Ogólnie wygląda całkiem dobrze, jednak trochę nie pasuje mi to czarne ozdobne coś za postacią. I strasznie biało tam
7/10

Fajny pomysł ale wygląda mi jakby było wciąż w trakcie tworzenia. Usta dobrze dopasowane, gorzej z oczami, które nijak mi nie pasują, lepiej prezentowały by się takie typowo gadzie skoro jest tam dinozaur. 6,5/10
Mizu0 Z tego co widzę to pomysł był bardzo ciekawy, ale według mnie dół średnio pasuje do góry (na dole za mało się dzieje jeśli dobrze patrzę) i fryzura.
Myślę, że mogłoby być lepiej 5/10
Uuuuaa, ileż bieli :D No więc stylizacja nie jest zła, ale nic szczególnego tak na prawde w niej nie ma, według mnie na głowie powinno coś jeszcze być, może opaska, lub jakiś kapelutek :) I może zmieniłabym bluzkę, bo te rękawy tak dziwnie ,,błyszczą" Ale ogólnie nie jest źle, dlatego 7/10
A może to moje -6 w prawym i lewym oku robi swoje ;pp
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (13-09-2016 o 23h10)
Ale śliczniutka stylizacja i piękne kolorki :3 Ale przyczepie się tylko do wianka, nie wiem czemu ale akurat tego wianka nie lubię, lepszy byłby bardziej delikatny xD.
Do reszty nic nie mam xD. Okularki są świetne! 9,5/10
Diabolo mi się ta stylizacja podoba. Jest lekko, dziewczęco, wakacyjnie, a przy tym intrygująco - głównie dzięki połączeniu okularów i kwiatów na głowie. I ten rowerek <3 Całość uroczo skomponowana, no nie da się nie zwrócić uwagi.
10/10
Edit.
Mizu0, ubiegłaś mnie xD
Co do Twojej stylizacji - czy to jest tak, że jakieś elementy nie chcą mi się załadować (co z moim obecnym transferem jest bardzo możliwe), czy tak jakoś dziwnie goło w okolicach nóg? O.o Po dziesiątym odświeżeniu strony stwierdzam, że to jednak nie wina słabego neta. Nie no, przydałoby się coś na te nogi, bo Miss wygląda, jakby została wezwana do jakiegoś arcypilnego zadania i w pośpiechu zapomniała o spodniach xD Żeby nie pustawy dół, to stylizacja byłaby spoko, choć bez szału.Ogólnie czerń i biel w ładnych proporcjach, fajny makijaż...
7,5/10
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (13-09-2016 o 23h20)

Widziałam Twoją stylizację w innym wątku i od razu bardzo przypadła mi do gustu. Przede wszystkim genialny pomysł, bardzo oryginalny. Wykonanie też świetne, podoba mi się brak przeładowania, całość jest całkiem prosta, a jednak widać, co stylizacja przedstawia i niczego nie brakuje. Podoba mi się też brak przerysowania, karykaturalności, o którą łatwo byłoby w stylizacji clowna. To samo z makijażem: jest świetnie dopasowany do reszty, a przy tym dość subtelny, nieprzerysowany. Na pochwałę zasługują też dopasowane stylizacje faceta i psiaka ^^
Ocena: 10/10
Bardzo ładna zjawa, od razu mi się spodobała. Ten świecznik jest świetny. No i makijaż też bardzo pasuje. Bukiet, który miss trzyma w ręce troche mi się nie podoba ale i tak całość jest genialna. 10/10
Bardzo ładna stylizacja, elementy fajnie do siebie pasują, a twarz miss dodaje powagi stroju. Tylko te rajstopy średnio mi się podobają, może jakiś dodatek inny na nogi albo zmienić je zwyczajnie. 9/10

Ciekawa i oryginalna stylizacja
Tylko ta spódnica średnio mi odpowiada i skrzydła (ale ogólnie one dziwne są), ale ogólnie całkiem spoko 
8/10
Cóż, stylizacja ma potencjał, choć jak dla mnie jest dość nijaka. Dodałabym może jakieś dodatki, przełamała tę biel, bo póki co jest troszkę pusto. I to czarnobiałe drzewko z tyłu też mi jakoś nijak pasuje do reszty. Ale jak wspomniałam- potencjał jest, warto trochę jeszcze dopracować stylkę. 6/10.
Stylizacja jest niesamowita, nawet bez patrzenia na opis domyśliłam się co przedstawia. Świetne wykorzystanie tej pozy, sprawia, że całość nie jest taka oczywista. Bardzo przypadł mi do gustu makijaż - idealny do stylizacji, pasuje do wizerunku surowej bogini. Wszystkie dodatki są bardzo dobrze dobrane, oczywiście nie mogło się obyć bez dużej ilości błyskotek w takiej stylizacji
Bardzo podoba mi się też ta biżuteria na głowie i twarzy, nadaje stylizacji takiego egzotycznego sznytu.
Ocena: 10/10
Ostatnio zmieniony przez Pythia (17-09-2016 o 18h37)
Stylizacja jak zawsze wspaniała. Dopracowany jest każdy, nawet najmniejszy szczegół, wszystko zostało przemyślane, niczego nie brakuje, niczego nie jest za dużo. Zachwyca dynamiczność i klimat stylizacji, nasuwa on na myśl najmroczniejsze horrory lub ludowe opowieści. Mimo dość jednolitej kolorystyki, całość w żadnym wypadku nie jest nudna. Napatrzeć się nie mogę! Ocena to oczywiście 10/10.
O.O Prześliczna stylizacja. Świetnie dopasowane kolory i w dodatku pomysłowa.
Mogłabym się przyczepić do twarzy (jakoś mi się średnio podoba), ale ona pasuje 9,75/10
AyuKim Kreacja mistrzowska co za wyobraźnia bomba.
Wszystko pokryte złotem te dodatki są bardzo spójne z całością kreacji.Biżuteria makijaż są doskonałe i takie delikatne w ogóle to cała stylizacja jest bardzo delikatna i bajeczna.
Przyczepie się tylko do oczu bo wyglądają bardzo strasznie tak jak by ich wcale nie miała ale ocena będzie bardzo wysoka bo poza oczami cała stylizacja jest na 10/10.