Pierwszy anioł mówi, że wiele rzeczy.
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 75 76 77 78 79 ... 200
Pierwszy anioł mówi, że wiele rzeczy.
Pierwszy demon prosi o przykłady ;>
Pierwszy anioł mówi, że chociażby brat, kiedy chcę go dobrze nauczyć, a on mi delikatne mówiąc mówi, że jestem głupia.
Pierwszy demon mówi, że jego matematyczka powtarza to zdanie (o mojej głupocie) regularnie, więc nie ma się co przejmować xD
Pierwszy anioł wcale nie powinien musieć uczyć tego dzieciaka, to nie powinno być moje zmartwienie, jeśli nie zda.
Pierwszy demon mówi Frozie, żeby się nie przejmowała, on jeszcze (może) zmądrzeje ;>
Pierwszy anioł wie, że młody ma jeszcze czas, ale denerwuje mnie, kiedy stwierdza, że nigdy nie będzie miał takich wyników jak ja i żebym mu dała spokój. Może mieć, ale mu się na lekcji uważać nie chce, więc muszę go męczyć w domu przed sprawdzianem. Jak mam dobry dzień i chce mi się go męczyć to potem bez problemu 5 przynosi, jak mi się nie chcę to 1,1,2,1,2,1+,1,2 -.- Jak mama go uczy to na trójkach leci -.-
Pierwszy demon mówi, że niestety z młodymi tak jest, będzie musiał pisać poprawkę to się ogarnie (wiem po przykładach z mojej klasy) ~.~
Pierwszy anioł mimo wszystko nie ma zamiaru dopuścić do tej poprawki. Młody może być wielki ciałem, ale dalej jest malutki duchem i ktoś musi stać nad nim jak Cerber.
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (11-03-2015 o 23h23)
Pierwszy demon tylko rzuca posta bo nie chce mu się czytać o czym pisano wcześniej.
Drugiemu demonowi też się nie chciało, ale już wie, że podejście brata Frozy jest identyczne jak mojego.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Skye (02-04-2015 o 19h57)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g3 demon po północy zbiera się spać. Branoc 
Pierwszy anioł podniósł się z łóżka, żeby nie przysnąć przypadkiem XD
Pierwszy demon za to zaraz zapewne pójdzie do łóżka, bo oczy go bolą xD
Pierwszy anioł ciśnie serial :>
Pierwszy demon też by coś chętnie pooglądał no :<
Pierwszy anioł musiał przerwać na chwilę, poudawać, że się kładzie i ciśnie dalej ♥
Drugi anioł ubiera się do szkoły.

Pierwszy demon pozdrawia z WOK'u na którym oglądamy Lśnienie.
Pierwszy anioł nienawidził swojej babki od woku.
Drugi anioł miał tak samo jak pierwszy.

Pierwszy demon znów wrócił i utrzyma swoją 30 pozycję w rankingu, bo kikiloves się wczoraj nie zalogowała, hhh
Ostatnio zmieniony przez nelumi (12-03-2015 o 17h47)
Pierwszy anioł się śmieje z demona, bo "wrócił z powrotem" to pleonazm XD
Pierwszy demon mówi oj no, ciągle skakałam bo po północy wskakiwało mi na 30, a po południu jak weszła kiki to na 31. Więc non stop wracałam na 30 XD
Pierwszy anioł chyba musi jeszcze trochę pufę dopompować, ale to po obiedzie xD