Pierwszy anioł się cieszy, że więcej osób będzie rozumiało jego zachwyt Hookiem i kochało Rumple'a ♥ ♥ ♥
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 200
Pierwszy anioł się cieszy, że więcej osób będzie rozumiało jego zachwyt Hookiem i kochało Rumple'a ♥ ♥ ♥
Pierwszy demon wyzywa ukradkiem na Froze. Ja się kuźwa rozpisuję dla Martyr, a wy mnie wyprzedziłyście. PODWÓJNIE. W dodatku jeszcze miałam cokolwiek miłego dla CIEBIE napisać, no pls XDD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (10-03-2015 o 20h22)
Pierwszy anioł mówi, że NEL MIŁOŚĆ BARDZO ♥ "Froza, ujdziesz w tłoku" chwyciło mnie za serce ♥ XD TYLE CZUŁOŚCI W TYM BYŁO XD
1 demon mówi no kurde, ode mnie to komplement pierwsza klasa XDD
Pierwszy anioł: "Ależ czy ja zaprzeczam?" ♥ ♥ ♥ XDDDD
Pierwszy demon wcale nie napisał tam, że Froza zaprzecza xD
Pierwszy anioł wcale nie twierdzi, że tak napisałaś xD
Pierwszy demon mówi, że wie D:
Pierwszemu aniołowi odpadają nogi trochę, bo latał na przynajmniej dziesięciocentymetrowych koturnach cały dzień XD
Pierwszy demon robi się przez ten katar bardzo zmęczony.
Pierwszy anioł jest bardzo zmęczony, a musi się jeszcze pouczyć ;<

Pierwszego demona brat wrócił do domu i znowu obciąża internet, a na tym pakiecie jest koszmar i nie może oglądać .__.
Pierwszy anioł chyba zaraz zaśnie...

Drugi anioł też jest senny, ale musi senność przełamać, bo jutro może spać, ile chce i żal nie wykorzystać xD
Pierwszy demon powrócił po długiej nieobecności w AvsD x)
Pierwszy anioł chce więcej swojej herbatki, czemu nie mam litrowego kubka, byłby idealny </3
Pierwszy demon też jest maniakiem herbatki *-*
Pierwszy anioł maniakiem nie jest, chociaż swego czasu potrafił wypić 5 litrów na dzień XDDDDDDDDD Teraz za leniwa jestem, żeby zejść na dół i zrobić xD
Pierwszy demon w sumie częściej pije wodę niż herbatę, bo jak trzeba sobie samemu zrobić to się odechciewa... ale jak ktoś robi to inna bajka ^^
Pierwszy anioł rzadko pije XD
Pierwszemu demonowi przypomniało się jak anioł pisał w którejś edycji o piciu z przyjaciółką ;>
Biorąc pod uwagę skumulowaną ilość to pierwszy anioł pije chyba porównywalną ilość zwykłego picia i "magicznego" XD
Pierwszy demon mówi, że taka Froza to ma właściwie przyjemne życie jako studentka ;>
Pierwszy anioł mówi, że Froza ma bardzo przyjemne życie jako studentka. Przynajmniej czasami. xD
Pierwszy demon zastanawia się co może zakłócać klawy żywot takiej Frozy (poza sesją, of kors) xD