Dasharia wyszla ci swietnie, naprawde cudownie, do tej pory twoj najlepszy rysunek 
Bardzo dopracowany, wilk jest swietny!

Dasharia wyszla ci swietnie, naprawde cudownie, do tej pory twoj najlepszy rysunek 
Bardzo dopracowany, wilk jest swietny!

Dasharia wyszła ci prześlicznie

Świetna! Ma w wyrazie twarzy i spojrzeniu to "coś", na czym mi bardzo zależało. Dobrałaś bardzo fajny strój (ideaaalnie pasuje). Zwłaszcza urzekł mnie naszyjnik z kłów - ha, może nawet wprowadzę tej postaci taką biżuterię... Pasuje do niej... ^^
Bardzo Ci dziękuję, że poświęciłaś czas na ten rysunek i tak się postarałaś! <3

Cieszę się, że ci się podoba Dasharia 
Iremi

Link do zewnętrznego obrazka
Ja proszę, abyś narysowała, moją miss, bez zwierzęcia, i postawa i strój, taki jaki ma moja miss
Z góry dziękuję 
Bardzo dziękuję! Naprawdę ładnie wygląda. Poza tym, zgadzam się ze stwierdzeniem iż rysujemy coraz lepiej!
Ove1299

Poproszę o tę stylizacje, która jest na zdjęciu: (oczywiście o moją stylizacj chodzi, a nie o gwaizdę
)
EDIT: Po chwili zdecydowałam, ze ciałabym, abyś natysowała moją miss w innej postawie, prosiłabym, aby moja miss siedziała na dywanie po turecku 
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (19-02-2015 o 21h36)
Wprowadzam parę zmian w zamówieniach 
Likoris

Rysunek jest naprawde śliczny <3
Szczerze mi się podoba, tak serio to wydaje mi się, że moja miss to najpiękniejsza miss w tym wątku (pewnie dlatego, że jest moja XD)
Zakochałam się w szalu i motylkach.
Dziękuje za twoją proce i na pewno wstawie rysunek na profil jak tylko będe miała chwilke <3

Twarz i włosy: twarz delikatna niewinna, włosy długie falowane w różnych odcieniach niebieskiego
Szczególne cechy: blizna przecinająca pod skosem prawe oko
Strój: dwiewna skromna biała sukienka, na ramiączkach do kolan
Styl: zwykły
grafika komputerowa
Poza: zdać się na Ciebie ♥
Własne życzenia: może mieć delikatnie szpiczaste uszy i wodorosty na dłoniach, najlepiej żeby była bosa 
Twarz i włosy: zdecydowany wyraz twarzy, lekko rozwarte usta, delikatny makijaż,
kasztanowe, lekko falowane włosy
Szczególne cechy: wąż na lewym barku, wijący się aż do łokcia (albo prawie),
rozcięta prawa skroń
Strój: ciemna spódniczka do połowy ud, soczyście zielona koszulka na grubych
ramiączkach, czarne podkolanówki, wysokie, ciemne, wiązane buty, czarna
peleryna
Styl: zwykły - szkic ołówkiem, delikatne wypełnienie kredkami (z cieniami
poproszę)
Poza: stojąca
Własne życzenia: dziewczyna ma ok. 16 lat, stoi na skale, dookoła góry i drzewa,
w na nocnym tle błyskawice 
Sszyszka

Charlotte5

Nie zauważyłam wcześniej jak dodałaś moje zamówienie <3 Wyszło cudnie, zupełnie tak jak chciałam. Likoris wyszła świetnie.
Jak tylko otworzysz kolejkę to wrócę <3

Aparat znowu się zepsuł więc teraz będę używać skanera od drukarki, który jak widać na załączonym niżej obrazku mnie nie lubi i zjadł pół podpisu </3 ale lepsze to niż nic.
Pikna3

Proszę dziewczynę, która na rękach trzyma białego, puszystego kociaka. Kotek niech ma jeszcze zielone oczy, a jego właścicielka też.Twarz... Hmm...twarz. Nie wiem. Tylko żeby nie była delikatna. Dziewczynie narysój brązowe włosy ( o i czarne pasemko )nad ramiona i proszę żeby była uśmiechnięta. Nie narysuj jej w całości; od głowy do kolan ( powyżej kolan; najlepiej byłoby do bioder, ale nie wiem czy się kotek zmieści ). Styl zwykły. Bez tatuaży. A bluzkę niech ma różową z krótkim rękawkiem, spodnie niebieskie. Proszę o zwykły kolorowy rysunek.
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (29-03-2015 o 21h35)
Lilia444 Przyjmę twoje zamówienie, jeżeli wypełnisz formularz, który jest w pierwszym poście, ułatwi mi to pracę i będę miała pewność, że niczego nie pominęłam lub nie zrozumiałam,
DarkSeaweed Twój rysunek na 100% będzie jutro gotowy 

Yay bardzo się cieszę w takim razie ♥
Jejku. to jest genialne, naprawdę ślicznie wyszedł ci ten obrazek, jest zadowolona 
Rety jak mi wstyd, że dopiero teraz to dokończyłam ;-; Bardzo przepraszam DarkSeaweed, że musiałaś tak długo czekać, a obiecałam ci to na wczoraj, bardzo przepraszam.
DarkSeaweed

Nic się nie stało warto było czekać <3
Oba lecą oczywiście na profil, jeżeli się nie pogniewasz bardzo bym chciała od razu u Ciebie zamówić kolejny rysunek ♥
Twarz i włosy: długie ciemno brązowe włosy z prostą grzywką, włosy w nieładzie, oczy ogromne w kolorze rudo-miodowym, wyraz twarzy raczej wskazuje na strach lub zaskoczenie, lekko zarysowany koci nosek
Szczególne cechy: jelenie rogi.~
Strój: zwiewna jasno-zgniło zielona sukienka, luźna
Styl: może być komputerowo, lub kredki według uznania
Poza: stojąca, wychylająca się z za drzewa
Własne życzenia: oby było tak piękne jak pierwsze ♥
Lilia444

Jest taaaka śliczniutka i słodziutka^
Dziękuję bardzo i jak tylko wejdę na komputer to dam na profil 
Mimo, że cekam na poprzednie, mogę złożyć jeszcze jedno zamówienie?
Jeśli tak, to poproszę dziewczynę w pelerynie z kapturem i z laską w ręce.
W pozostałych kwestiach zdaję się na ciebie