Dzień dobry!
Na sam początek powiem, że wita was kot, ale nie dlatego, że lubię koty, tylko mam przezwisko Kotomi. W skrócie... jestem Kotem!
Mam fazy na różne rzeczy, jedna faza czasem eliminuje drugą. Aczkolwiek teraz mam dwie fazy - na anime Natsume Yuujinchou i Raymana.
Lubię rysować i pisać erpegi.
A także uwielbiam patrzeć, jak ktoś gra w gry i oglądać anime i inne seriale animowane, niekoniecznie z Japonii.
I... w sumie tyle, gdybyście chcieli wiedzieć więcej, możecie mi zadać jakieś pytanie...
Jeszcze na koniec powiem ponownie - dzień dobry!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 16-12-2014 o 13h54
#2 16-12-2014 o 15h52
Lubisz patrzeć jak w co gra/ I jakie masz ulubione anime i dlaczego? 
#3 16-12-2014 o 16h57
Lubię patrzeć jak ludzie grają w gry... Na żywo czy na youtubie... Ostatnio powtarzam u mojego ulubionego youtubera Raymana 1.
A ulubionych anime mam kilka. Angel Beats szczególnie dlatego, że było moim pierwszym i przez niego się do anime przekonałam, wszystkie 4 sezony Natsume Yujinchou, z pewnością kocham Steins;Gate, Sakurasou no Pet na Kanojo, Gosick i Kill la Kill, a także Mirai Nikki, wszystkie za klimat, który w nich panuje.
Przepadam także za Clannadem (i Clannad After Story) oraz Ookami Komodo no Ame to Yuki, po polsku Wilcze Dzieci, obydwa anime za wzruszające, jak i śmieszne momenty.
#4 31-12-2014 o 20h38
Też kocham anime i widze że masz ich dużo w zanadrzu 
10 pytań od dziwnej mnie!
1.Gdybyś miała wybrać tylko jedno to jakie by to było? I dlaczego? O ile chce ci się rozpisywać 
2.Dlaczego nazywają cię Kotomi? Czy jest związana z tym jakaś historia?
3.Czytasz też mange?
4.Jakie seriale animowane poza anime lubisz (ja bardzo lubie kreskówki, nietylko anime, dlatego pytam)
5.Masz ulubioną piosenke w języku japońskim? Ulubiony opening? Jaki, oczywiście?
6.Ile już oglądasz anime?
7. Lubisz jakieś seriale lub czy masz ulubiony film?
8. Uprawiasz jakiś sport?
9. Ulubione zwierze? A może masz jakiegoś pupila?
10. Ulubiony kolor? (Troche banalne ale jestem ciekawa)
Sorki że zadałam tyle pytań, odp na tyle ile będziesz miała czas :3
Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś o mnie zapraszam do zerknięcia w opis na moim profilu lub w napisanie na priv, chętnie pogadam 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (01-01-2015 o 02h53)

Strony : 1