Na więc mam na imię Magda
Mam 16 lat
Kocham oglądać anime i czytać mangę <3
Uwielbiam zwierzęta, słodycze i wszystko co słodkie 
W sumie to nie wiem co jeszcze mogę napisać jak na razie tyle
I Miło was poznać 

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 14-12-2014 o 15h26
#2 14-12-2014 o 16h23
Hej, Magda, miło Cię poznać 
Mam do Ciebie kilka pytanek:
1) Ulubiony kolor?
2) Ulubiona manga?
3) Ulubione anime?
4) Ulubiony zwierz?
5) Jak trafiłaś na MF i co się Ci tu podoba?
Ode mnie to tyle, ale na pewno wkrótce pojawi się ktoś jeszcze 
#3 14-12-2014 o 17h17
Eto ... więc koloru ulubionego nie mam bo lubię wszystkie kolory ^^
Ojć . Nie lubię zbytnio pytań o ulubioną mangę lub anime bo tego jest za dużo
Ale wiem, że po prostu kocham i lubię Fairy Tail, SAO, Golden Time, Shingeki no kyojin, Death note, Magi, Toradora, Durarara, Nisekoi, Beelzebub, Blood Lad, Tonari no kaibutsu, Toradora, Kaichou wo maid-sama i Kamisama Hajimemashita i tego jest za dużo... totalnie ..
ale to wielbiam
A zwierzęta można też powiedzieć że lubię wszystkie oprócz wszelkiego rodzaju Pająków i robaków bo są straszne
A i Dziobaki są śliczne i genialne 
A jak tu trafiłam to nie pamiętam
A podoba mi się wykonywanie tych różnych misji i te stroje iii .. i nie wiem może tyle starczy 
#4 14-12-2014 o 19h55
Kilka pytanek, także odemnie:
1. Jaki sport najbardziej lubisz?
2. Czy masz rodzeństeo lub pupilka?
3. Ulubiony szkolny przedmiot?
4. Lubisz czytać książki?
5. Grasz na jakimś instrumencie?
Zapraszam na Poznajcie mnie, aby mnie bardziej poznać (wiem dziwnie zabrzmiało
)
#5 14-12-2014 o 21h14
1. Lubie jeździć na rolkach i na rowerze latem 
2. Rodzeństwo mam i pupilki też
Mam Kota, Psa, Króliki i kurki 
3. Kiedyś lubiłam EDB ale teraz przez nauczyciela znielubiłam to .
4. Lubię czytać jak mam czas i jak mi coś koleżanka poleci 
5. Jeżeli uznać zwykły flet na którym grałam w podstawówce i trochę w gimnazjum to tak
a na niczym innym nie 
#6 15-12-2014 o 15h35
Jakie filmy polecasz obejrzeć? 
#7 15-12-2014 o 16h22
Filmów to ja za dużo nie oglądam więc nie wiem za bardzo
Ale jakbyś chciała to mogę doradzić Anime 
#8 15-12-2014 o 17h29
Dawaj anime 
#9 16-12-2014 o 18h29
Jakiś gatunek rodzaj coś charakterystycznego co ci się podoba czy obojętnie jakie ??
Ostatnio zmieniony przez Luczan (16-12-2014 o 18h29)
#10 16-12-2014 o 21h28
Jakieś przygodowe, ale i takie poważniejsze, jakieś konkretne problemy czy mafie, wiesz. Nie takie na niby tylko bardziej realne. Z takich dwóch co polecasz? 
#11 17-12-2014 o 15h45
Oj .. może być problem bo ja zazwyczaj oglądam jakieś fantasy i tam nie ma zbyt dużo realnego
Wiem że Log Horizon jest fajne ale to jest tylko bardziej przygodowe ... nie no dobra nie umiem doradzić coś normalnego .. związanego z rzeczywistością ..
Możesz sobie przejrzeć na różnych stronach i w gatunkach poszukać np na :
Anime shinden
Anime zone
Anime odcinki
Ja na tych stronach najbardziej lubię oglądać, może coś znajdziesz i przepraszam następnym razem się spróbuje poprawić 
#12 01-01-2015 o 02h49
Hejka! Nazywam się Patrycja :3
10 pytań od dziwnej mnie 
1. Ile już oglądasz anime?
2. Jaka jest twoja najukochajsza manga?
3. Co aktualnie oglądasz? (Ja narazie jestem zakochana w Kiseijuu Sei no Kakuritsu i Nanatsu no Taizai)
4. Masz ulubiony gatunek anime?
5. Jest w anime lub mandze postać która zapadła ci w pamięć na tyle że uważasz jej charakter za ponadczasowy i uwielbiasz ją? Jeżeli posiadasz więcej takich postaci to bez krępacji pliss wymień, chętnie przeczytam dłuższą wypowiedz 
6. Lubisz słodycze? Jeżeli tak to jakie?
7. Masz ulubiony film lub serial?
8.Masz ulubionego aktora/aktorke?
9.Masz w przedmiot w szkole który uważasz za swoją specjalność?
10. Masz ulubioną piosenke, a może opening/ending?
Sorki że aż tak się rozpisałam
Odp na tyle pytań ile uznasz za stosowne <3
Jeżeli chcesz to chętnie pogadam na priv! Jeżeli będziesz chciała się czegoś o mnie dowiedzieć zapraszam do zerknięcia na opis w moim profilu 

#13 16-01-2015 o 16h14
O Heejo
Miło poznać jestem Magda ale możesz mówić Magi
Tego się nie spodziewałam.. dużo ^^ Ale przyjmuje wyzwanie postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania
Więc.. :
1. Jeśli chodzi kiedy zaczełam oglądać pierwsze Anime to było gdzieś tak od drugiej klasy gimnazjum
2. Najukochańsza to oczywiści Fairy Tail tak samo jak i Anime to wielbiam to całkowicie i w całości to jest Gienialne po prostu <3
3. Aktualnie C3 (tyle że jakby co to to 3 to jest u góry tylko nie wiem jak zapisać
) Koleżanka mi to poleciła bo mówiła że to jest fajowe :]
4. Ulubiony gatunek to zapewne będzie Fantasy i przygodowe i komedie i w sumie nie wiem dużo jest fajnych
5. Ich jest pełno ... Eto .. to może z Fairy tail Natsu, Lucy, Gray, Erza, Mira,Levi i dobra na tym skończę bo ich za dużo do wymieniania
Z Kaichou wa Maid-sama Usui, Misa. Z Kamisama Hajimemashita Tomoe. Z Death Note L. I z SAO Kirito i Asuna I ja może lepiej faktycznie skończe, bo jakby nie patrzeć to prawie z każdego Anime jak oglądam to chce ich tuuuuu ... !!! Kropka.
6. Lubie wszystko co słodkie <3 więc nie będę wymieniać 
7. W sumie obecnie żadnych filmów nie oglądałam więc nie wiem ... za bardzo się na Anime przerzuciłam
8. To jak wyżej mniej więcej nie znam ludzi 
9. Nie myślałam zbytnio nad tym ..
10. Mam ich pełno które lubię
Aaa.. I jeszcze bym zapomniała Przepraszam że tak późno odpisałam ... następnym razem się postaram lepiej
Mam nadzieje że mi to kiedyś wybaczysz <3
#14 16-01-2015 o 18h54
Hej, miło mi Cię poznać
1. Ulubiona książka?
2. Książka vs film?
3. Ulubiony youtuber?
4. Twoje hobby?
#15 16-01-2015 o 21h07
Hej
Mi również miło ^^
1. Podobają mi się książki z cyklu "Strażnicy Wieczności" A obecnie czytam Scarlett
2. Chyba jednak wole film, ale książki też są fajne i też je lubię czytać jak są ciekawe
3. A z tym to nie wiem 
4. Lubie rysować .. jeździć na rolkach i dużo różnych ciekawych rzeczy które mi się spodobają 
Strony : 1