Już miałam wołać "wtf, skąd ja to znam", ale potem mi się przypomniało, że na k-pop daebak wrzucili... XDD Mniej mi się podoba od The 7th sense, ale jest ok. 8/10
Block B(블락비) _ NILLILI MAMBO

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 99
Już miałam wołać "wtf, skąd ja to znam", ale potem mi się przypomniało, że na k-pop daebak wrzucili... XDD Mniej mi się podoba od The 7th sense, ale jest ok. 8/10
Block B(블락비) _ NILLILI MAMBO

MOJA PIERWSZA PIOSENKA BLOCK B, MOŻESZ WYJŚĆ. 1000/10
Rise As One (Sung By Max)

RISE AS ONE, OUOUOUOU
Trochę dziwny głos ma, ale lubię tę piosenkę. 9/10
Uptown funk 8 )

Nie nudzi Ci się dodawać już, najlepsze piosenki? Co mam powiedzieć? Jest zarąbista! 10/10
몬스타엑스(MONSTAX)_HERO_Rooftop Ver.

I can be your hero, I can be your man ~~~~ Co tu dużo mówić, znam i lubię. 8 ) I klip mi się spodobał! 10/10
Panic at the disco - Death of a bachelor
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (20-04-2016 o 17h01)

Omg, ale basy, to pierwsze o czym pomyślałam. Brendon ma świetny głos. Miałam sceptyczne podejście, ale bardzo mi się spodobało. 9/10
그레이스 (Grace) - I'm Fine

Ona zajeżdża Ameryką jeszcze bardziej niż koreańska Lady Gaga aka Anda. Nie podoba mi się, w ogóle nie potrafi rapować. 1/10.
Lee Geon - Still
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (20-04-2016 o 17h23)

Lol, dziwne, początku nie kojarzę, ale dalej już tak. XD Lubię to ogólnie, ale teledysk nieco zepsuł mi spojrzenie na tę piosenkę. XDD 8/10
EDIT.: Maaaaknęęęęę, czo wyprzedzasz ze skopanym linkiem. ;_; Zaraz ocenię.
Dziwny efekt... Mam wrażenie, że piosenka jest taka płaska. I słabej jakości. :<
Ale ogólnie okej. 7/10
Skillet - Hero
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (20-04-2016 o 17h25)

Zioło, jesteś nudna, stara jak świat (no,może nie aż tak). Jedna z moich ulubionych piosenek sprzed lat. 10/10
DAY6(데이식스) "Congratulations"

Jeden z lepszych debiutów 2015, ostatnio cały czas "śpiewam" refren. 10/10.
Romeo - Lovesick

Tak całkiem szczerze, to nie podoba mi się ani trochę. Lubię k-pop ale to jest zbyt skoczne i melodyjne w zły sposób.
Ostatnio mam fazę, w czasie której toleruję naprawdę dużo gatunków muzycznych, ale rap mi nigdy nie podchodzi. Toleruję go, jeśli jest tylko drobną wstawką w utworze w większości śpiewanym, ale jeśli jest główną częścią utworu... Nie. Nie, nie, nie! Piosenka sama w sobie dosyć nudna. I męcząca. Boże, jak męcząca! Nie lubię tego rodzaju muzyki. Mało tego - w czasie żadnej swojej fazy nie lubiłam, i obstawiam, że raczej nie polubię. Cóż mam dać? Może 3/10, zdecydowanie nie mój gust. Nigdy.
Okej, linczek do soundcloud, bo akurat mam na drugiej karcie, a nie chce mi się włączać jutuba. Zresztą akurat tam nie ma tej piosenki. xD
Przecie to Oli, jak ja mam to niby skrytykować??? 
Fakt, wydaję mi się, że tym razem nie jest w 100% doszlifowany wokal, ale zgrzyty są tylko w pewnych miejscach i nie są dla mnie problemem (Olivier jest tragiczne trudny w użytku -_- więc nie ma co się czepiać). Muzyka jest boska, a tekst strasznie mi się podoba, daję 10/10 (w tłumaczeniu: Będę słuchać, aż zbrzydnie)
Dobra,jako, że ostatnio znowu molestuję, każde Utaite i Odorite jakie napotkam, to macie :3

Ojeżuniu,nie ma wycia! Do
0:56 całkiem mi się podobało, potem przejście w muzyce - słabiej, następnie powrót, który mi się spodobał. I kolejne przejścia. No nie wiem, pewnie jakbym parę razy przesłuchała całkiem by mi się podobało. Pozytywne 8/10
Chyba wstawiałam, ale co szkodzi drugi raz. W filmiku dostępne są napisy :V

Nudne, nieciekawe. Nie podobało mi się, nie moje klimaty. Nie lubię k-popu, to nie dla mnie. 3/10
Phil Collins - Another Day In Paradise
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (25-04-2016 o 19h59)
Kocham ♥ Cudowna piosenka pod każdym względem 10/10

Uwielbiam! Ta piosenka jest naprawdę cudowna. ♥ 10/10
Barbra Streisand - Woman In Love
O Jeżu, trochę zasnęłam. Nie lubię starych piosenek. Nie w moim guście. Kobieta ma słabiutki głos gdy chce normalnie śpiewać. 2/10
Dostępne napisy

Można powiedzieć, że mnie zagiełaś, bo nawet nie mam się do czego przyczepić :3
Zakochałam się, piękny wokal, cudowny klip, nawet nie wiem co więcej powiedzieć więc dam 10/10 i dodam, że będę słuchać XD
Całkiem zacny cover :3

W pełni się zgadzam, całkiem zacny utwór~ Pomijając fakt, że nie jestem fanką vocaloidów, nie słucha się tego źle i nawet wpada w ucho. 9/10
Do tej pory słyszałam jedynie wersję ze zwiastunu i bardzo mi się spodobała... Ale ta wersja też jest świetna! W sumie, może nawet lepsza, bo ma swoistego "powera" :3 Tylko nie do końca rozumiem chórku śpiewającego "Agnus Dei"...
Niech będzie, 9/10
https://www.youtube.com/watch?v=7OBGdwT8jsQ
Bardzo ale to bardzo nie lubię tej piosenki ale w tej odsłonie nabrała nowego wyrazu :3
Pięknie wykonana ścieżka dzwiękowa i ten cudowy kojący wokal, nie mogę dać mniej jak 8/10 :3
Całkiem zacny cover :3

O mój Boże, to było okropne. xd Za szybkie, za animcowe, zbyt azjatyckie, zbyt komputerowe. Nie, nie, nie. 1/10
Jak ja kocham tą piosenkę ♥ Jest cudowna i ma świetny klimat na teledysku 10/10 ^^

Kocham Linkin Park, nawet nie muszę odsłuchać bo dobrze znam tą piosenkę <3
Daję 10/10
Pomęczę was trochu World Collem 
Jak dla mnie boska piosenka urodzinowa :3
Jak się doczekasz to i Polskę usłyszysz ^^