Uwielbiam Perfect. ♥ Jedna z najlepszych polskich piosenek. 10/10!
~
Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 99
Uwielbiam Perfect. ♥ Jedna z najlepszych polskich piosenek. 10/10!
Iron Maiden<3 Często słucham Sposób kompozycji tej piosenki mnie urzeka:) Mój klimat i uwielbiam głos wokalisty, świetna 10/10
Deep Purple. <3 Nie muszę słuchać, bo słuchałam już wiele razy. Dla mnie Child In Time ma poziom prawie że równy Stairway to Heaven. Jedna z najpiękniejszych ballad. 10/10!
Nie znałam wcześniej, dobrze się słucha, świetny wokal, jednak mam małe "ale". Mianowicie zdecydowanie wolę coś bardziej wyrazistego:) Bylo w prawdzie kilka dobrych momentów, lecz po prostu nie zaparło mi tchu, więc daję 9/10 
Bardzo fajny wstęp. Głos wokalistki wpada w ucho. Muzyka świetna. Podobało mi się. 10/10
OMG zakochałam się, od pierwszych słów mnie chwyciło<3 Świetne brzmienie, ciekawy wokal 10/10:*
Nie za bardzo rozumiałam, co ona tam rapowała. Zabawny w sumie ten teledysk. Estetyczny bardzo. No, ale nie chwyciło mnie. Jak dla mnie jej to nie wyszło. 4/10

Ech, bardzo mi się to nie podobało. Nie przepadam za taką muzyką, a ten motyw rapu to już w ogóle ni w pięć, ni w dziewięć, tylko pogrążył utwór. A głosy wokalistów w tych wolnych momentach jakieś takie rozlazłe, nie brzmiało to dobrze. No i moje ulubione w tych piosenkach wrzucanie angielskich zdań, słów między koreańskie - taak, za to minus. Generalnie ciężko mi znaleźć chociaż jeden plus, gdyby to chociaż było takie słabe i nudne, że puściłabym sobie w tle i zapomniałabym, że słucham, ale nie, ta piosenka mi zawodziła w uszach. 1/10

xDDD
Bardzo fajna piosenka, ostatnio puszczam ją sobie częściej niż zazwyczaj 9/10.

O kurczę, moje uszy troszkę zakrwawiły. :V 1/10 gwałtownie
A moje uszy troszku się bardzo znudziły tym utworem. 4/10

Spodobało mi się. Na początku głos był dla mnie taki... nijaki. Ale teraz go w miarę akceptuję. 7/10
Nie podoba mi się. Nie potrafię tego poczuć, znaleźć jakiegoś punktu zaczepienia, wydaje mi się taki nijakie. To nie muzyka dla mnie. 5/10
https://www.youtube.com/watch?v=7IiTHvstG0M
jestem głupia, jak się wstawia video? ;;;
Ostatnio zmieniony przez SoJin (05-12-2015 o 16h33)

Służę pomocą
[youtube]link[/youtube]

Dziękuję! ♥
Słucham Lightsaber już kilka razy i nie powiem, żeby to do mnie przemówiło jakoś bardzo. Jednak jest całkiem chwytliwe, więc poczekamy jeszcze dzień, dwa i mi to wejdzie w głowę. Szczególnie refren. 7/10
no, już podczas słuchania i pisania podśpiewuję refren
Ostatnio zmieniony przez SoJin (05-12-2015 o 16h54)

Gary i mój Jay! xD Wszystko tutaj brzmi i wygląda tak, że w umyśle zapala się lampka z ikonką pedosa xD. Trochę nie moje rytmy, ale w tle się świetnie sprawdza. 8/10

Nie podoba mi się zbytnio. Melodia - dosyć fajna i nawet chwytliwa, tekst też fajny ale nie lubię japońskich piosenek, więc 5/10
Ostatnio zmieniony przez Nemez (05-12-2015 o 17h23)

Fajnie, ale to nie jest japońskie, ale koreańskie.
Podoba mi się głos, podkład muzyczny też, ale rytmiczność tego utworu jest za powolna! 7/10

Przepraszam, jestem głupia, nie podobają mi się koreańskie piosenki :)
Ta piosenka jest świetna, bardzo mi się podoba. Taka świąteczna.. Te dziewczyny mają piękne głosy, takie słodkie :) 10/10
Ostatnio zmieniony przez Nemez (05-12-2015 o 17h43)

Zawsze ta piosenka wydawała mi się przesłodzona. Pewnie to przez ten... specyficzny głos wokalisty. Za to tekst mi się podoba. 7/10
Włączyłam i nie podoba mi się. Piosenka strasznie przytłaczająca, prawie w tym samym tempie. Wydaje się nudna. 4/10

Fajne. Spodobało mi się. Muzyka ciekawa. Głos pasował. Choć parę momentów mi nie przypadło do gustu. Poza tym to fajna. 7/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (06-12-2015 o 15h01)
Piosenka wydaje się tajemnicza. Po 30 sekundach już wiem, że mi się podoba. Nie jest nudna. Ma ciekawe wibracje. 8/10

Piosenka ma ciekawe brzmienie. Jest moim zdaniem mroczna. Muzyka naprawdę na plusie z głosem. 10/10
Świetne, zakochałam się od razu! Wrzucam na playlistę zdecydowanie
Muzyka i wokal idealnie współgrają i przyjemnie się słucha. 10/10