Ahh, jedna z ich najlepszych piosenek. Nie przepadam za tymi ich funkowymi brzmieniami. Balladki są najlepsze. Ale nie słucham zbyt często. Nic jak dać spokojnie 9/10. 
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 99
Ahh, jedna z ich najlepszych piosenek. Nie przepadam za tymi ich funkowymi brzmieniami. Balladki są najlepsze. Ale nie słucham zbyt często. Nic jak dać spokojnie 9/10. 
Smutna piosenka, ale jak dla mnie słabsza od WT. Naprawdę lubię wokalistkę, ale 6/10

Ciekawa piosenka. Fajne miała brzmienie. Można przy niej się fajnie poruszać
Moim zadaniem zasługuje na 10/10
Hah, słuchałam tego nawet dzisiaj. 10/10 klasyk i piękno samo w sobie.
Ludowe klimaty nie dla mnie. ;p Wiadomo, na jakimś święcie czy jakiejś imprezie ludowej to miło tak posłuchać, ale tak na co dzień, to nie. ;p 6/10
Gdy spojrzałam na wykonawcę pomyślałam - 'O nie.To nie dla mnie.'
Piosenka mimo wszystko nie była zła, jednak to nie moje klimaty. 5/10
https://www.youtube.com/watch?v=cI6VQEGGCas

Dobry rap, ciekawy teledysk, ale nie czuję tego do końca. 7/10
Jak coś są dostępne napisy.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (21-11-2015 o 12h15)

Ban, bo strasznie mi się nie podobało. I ten upośledzony rap... Nie dla mnie. 2/10
Bardzo mi się podobało. No i cudowne głosy. 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (21-11-2015 o 18h35)
Ładny głos, jednak znów nie mój styl. Piosenka nie jest zła, ale teledysk jest dziwny.
5/10
https://www.youtube.com/watch?v=8o4Zj98FeX4
Ostatnio zmieniony przez SoJin (21-11-2015 o 18h42)

Piosenka spoko, muzyka fajna, ale jedyne co mi się nie spodobało to teledysk. 7/10
Jest po prostu świetna, uwielbiam takie piosenki, bardzo podoba mi się muzyka i chyba nawet trafi na moją listę piosenek 10/10

Link do zewnętrznego obrazka
Śliczna, uwielbiam te klimaty. 10/10
Jedna z piosenek, które uwielbiałam. Szkoda, że o niej zapomniałam! Jest świetna! 10/10

Nie do końca mój gust, więc ciężko mi ocenić. O ile zwrotki jeszcze ujdą, to refren mnie totalnie nie pociąga. 5/10
Ostatnio zmieniony przez Mejas (21-11-2015 o 20h03)
Lubię Lanę Del Rey, a ta piosenka jest świetna. Uwielbiam, ten klimacik. 10/10
Fajne, podobało mi się. Klimat taki trochę wyróżniający się przez ten dojrzały głos wokalisty. 8/10
Świetne! Muzyka, taką lubię. Uwielbiam to! Świetnie się przy niej bawiłam. 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (21-11-2015 o 20h28)
Nie, nie podoba mi się za nudne, za stare. Nie w moim stylu. 3/10

Mineo link nie działa, więc oceniam poprzednią piosenkę.
Fajny głos wokalisty, przyjemne brzmienie, jednak po tytule i początku piosenki spodziewałam się czegoś lepszego. Całość okazała się monotonna, był potencjał, ale nic się nie rozwinęło, szkoda. 5/10

Nie sprawdziłam tekstu, ale z tego co rozumiem jest okej, muzyka w moim klimacie, wokal mógłby być ostrzejszy ale brzmi całkiem przyjemnie
Na pewno dobrze by mi się do niej tańczyło 8/10 
Ostatnio zmieniony przez Clarissa1317 (28-11-2015 o 12h08)
Bah, bardzo lubię tę piosenkę. Dawno jej nie słyszałam. Kocham głos wokalistki i wgl bardzo lubię ten zespół, więc 10/10
Po pewnym czasie zapomniałam, że jej słucham. Jakoś nie wywarła na mnie wrażenia. Jakiegokolwiek. 5/10
Rainbow zawsze szanuję. Cudowny głos, utwór, w ogóle wszystko! 10/10
Może nie jest zła, ale totalnie nie w moim klimacie. Trudno jest mi ocenić coś, co zupełnie mi się nie podoba... Nie słucham niczego takiego więc przyznam neutralne 5/10