Byłam na filmie, zakochałam się i nie odkocham. 10/10
~
Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 99
Byłam na filmie, zakochałam się i nie odkocham. 10/10
Świetna piosenka, co by tu jeszcze dodać. Prawie każdy ją zna, jestem pewna, a jak nie to się dziwię. 10/10
Od około 20 s słychać muzykę.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (15-11-2014 o 21h07)

Rozpłynęłam się i zapomniałam o całym świecie. Cudowne! Ten głos... 10/10
Jak na pierwszy raz całkiem dobre wrażenie, ale nadal nie czuję do końca tego wokalu. Bardzo podobają mi się te zmiany ze spokojnej melodii w emocjonalną. Refren na okejkę.
8/10

Robi wrażenie. Siedzę, słucham tej piosenki z otwartymi ustami. Ale piosenkę mocno psuje końcowa muzyka - to brzmi jak ktoś niedoświadczony grający na flecie. 9/10
No, to ja wam niszczę psychikę piosenką z TVN'u xD
Jak ja kiedyś lubiłam ten utwór... Teraz TVN bardzo mi go obrzydził i jak go słyszę to od razu przypominają mi się te "gwiazdy". Mam nadzieję, że niedługo przestaną puszczać tą reklamę i całkiem o niej zapomnę, by znów móc cieszyć się tą piosenką. No właśnie, wracając do samej piosenki to jest ona świetna, jak zresztą większość utworów Eltona Johna, którego bardzo cenię. 9/10
Małe cofnięcie w czasie 

Co tu mówić - świetna piosenka, nadal ją puszczają. Prawdziwe hity nigdy nie umierają - a ta piosenka jest jednym z nich. 10/10
Let's twist again!
Nie dla mnie, ale ma fajny rytm i na ogół dla fanów twist'a jest świetna. 5/10
https://www.youtube.com/watch?v=pR30knJs4Xk - T N T!
Ostatnio zmieniony przez MaryKatyAn (22-11-2014 o 13h41)
Fajna, ale może dlatego że lubię AC/DC?
9/10
https://www.youtube.com/watch?v=f-cxPIOAfSk
Ostatnio zmieniony przez Podoina (22-11-2014 o 14h38)

Szału nie ma, ale całkiem niezła nutka, wpada w ucho i przyjemnie się słucha. 8/10
Ja znów uderzam w osiemdziesiąte 

Szczerze to nie lubię takich 'starych piosenek', ale jestem przyzwyczajona do tych, co często można posłuchać w radiu. Tej piosence daję 7/10, bo często z tatą udajemy, że jesteśmy na imprezie. 

Według mnie, to piosenka jest beznadziejna. Rock? Ja tu żadnego rocka nie widzę. W ogóle mi się nie podoba. 0/10
KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM
10/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-11-2014 o 13h13)

Lubię tę piosenkę, ale nie jakoś tak żeby za nią szaleć, dla mnie jest dobra ale jakoś nie porywa mnie za szczególnie 6/10
Świetna alternatywna piosenka, ale wokal nie koniecznie.
Podoba mi się sama muzyka...
Chociaż refren też jest spoko.
Od 2;22 WOW 9/10
Spoko, to, co dodaje, jest śpiewane po ang.

Piękna piosenka, w szczególności podoba mi się głos dziewczyny. Świetne brzmienie, cudownie się słucha. 10/10
Uwielbiam ten kawałek! Jedna z najlepszych piosenek EVER. 10/10 za ponadczasowość.
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (26-11-2014 o 22h21)

em aha i to ma byc muzyka? masz szczescie bo nawet nie mam sily sie klocic z tkimi jak ty bo i tak zawsze swoje wiedza.
dobrze, ze to w ogole komciam bo moglabym pominac. 2/10 bede mila bo dobry dzien mam. 
https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM
Cóż, nie przepadam za tym zespołem, ich muzyka do mnie nie przemawia, głosów wybitnych to też oni nie mają i mam wrażenie, że wszystkie ich piosenki są takie trochę na jedno kopyto, ten utwór niczym się nie wyróżnia na tle innych, jest taki nijaki. Generalnie to zupełnie nie moja bajka. 2 na zachętę 
Teraz filmowo 

Jak na muzykę filmową to strasznie słabo i monotonnie. Podoba mi się ten dźwięk fletu (?) i moment, kiedy chór się dołącza. 6/10

Nie lubię remixów, ale ten bardzo mi się spodobał. Wpada w ucho i fajnie się słucha. 9/10
No to ja tak... A szła w radio i nie chce z głowy wyjść.xD
Niby mam sentyment do starych kawałków, ale ten zawsze mnie trochę przerażał. W sumie nigdy za tą piosenką jakoś bardziej nie przepadałam, taka średnia jest... 6/10.
Ale choreografię mają przecudną. Ech, te stare teledyski... xD
A co myślicie o tym?

Genialna piosenka, przyjemnie się ją słucha i to wejście chóru na początku <3
Babka ma bardzo fajny przyjemny głos, no i nie mam się do czego przyczepić 10/10!
A teraz piosenka, która ktoś mi puścił i jakoś nie potrafię o niej zapomnieć c:
Nie, nie, nie, nie. W żadnym razie mi się nie podoba. Nienawidzę piosenek o wódce i do tego "charczących" głosów. Nic mi tutaj nie pasuje. 1/10
No to nadpływam Titanic'iem. xD
Się popłakałam. Dla takiego dzieła zawsze 10/10.