Pineapple napisał
No dobra... Ja tam nie mam nic przeciwko takiemu promowaniu gier na komórkę, ale płatne opcje zbierania niby darmowych MM na tej grze to już lekka przesada. Dzieci przecież są naiwne (a im młodsze, tym bardziej naiwne)... I jak widzą, że ,,darmowe'' to myślą se, że darmowe, chociaż tak nie musi zawsze być. A poza tym - i tak lepsze coś takiego niż co chwila wyskakujące jakieś reklamy. Które wkurzają nawet bardziej niż takie małe okienko, w które wcale nie trzeba klikać.
Dokładnie tak jak mówisz. Sama byłam kiedyś 'młoda' często nabierałam się na takie darmowe (chodź nie do końca) bajery. Na szczęście nie nazbyt poważnie, by wyniknęly z tego większe problemy.
Eldunari Dobrze wspomniała, że tak na prawdę to głównie opcja dla twórców gry. Jak wiadomo, reklama ciągnie reklamę. Wszędzie je znajdziemy. Polsat - 30 minut jedna.. Internet? Och tego tu pełno, wystarczy wejść w nieodpowiednią stronę i już przeglądarka wczytuje nam reklamy, chodź nie wiemy skąd się wzięły.
Kagira Tak masz rację, teraz doszła 'opcja' jeżeli naciśniesz, "odbierz sms'' potrafi Ci pobrać opłatę z konta. Nie dziwmy się technologia idzie do przodu.
" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj"