Chciałam dać ci spokój na jakiś czas, szczególnie że aktualnie wykonana przez ciebie dla mnie sygnaturka jest boska ale znalazłam Render który do mnie przemówił
(nie dosłownie przemówił
)
Dlatego bardzo chciałabym zamówić Avatar i sygnaturke :3
Render: http://th04.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/351/f/c/render_by_togame_chan-d4jev6m.png
Słowa na sygnaturce: "If Life is like blank Canvas, then Love is the best Paint" ~Likoris
Też moje słowa, wpadły mi do głowy jak zobaczyłam to arcydzieło
Rozmiar: niech będzie 570x170
Tło i czcionke: zostawiam tobie :3
Jeżeli chodzi o Avatar to nie chce tylko żeby był zbyt malutki, nie pamiętam dokładnie ile ma mój aktualny ale chyba koło 120x100 (nie wiem czy ci to pomoże ale nie zaszkodzi)
Ostatnio byłam zachwycona i wiem że tym razem będe jeszcze bardziej <3
Inne: Chciałabym żeby słowa Life, Canvas, Love i Paint były troche wyróżniające się z całej sentencji np. rozmiarem lub kolorem lub tym i tym, jak by ci pasowało.
Chciałabym żeby Render był bardzo wyrażny, na pierwszym planie (w sygnaturce i w avatarze) i tekst też o ile to nie problem.
Chciałabym żeby Avatar i sygnaturka były bardzo wesołe tak jakby były efektem pracy troche szalonego artysty malującego miłością (boże jakie to ckliwe, kto by pomyślał że ze mnie taki poeta
obudził się we mnie skrywany hipis)
Oczywiście jeżeli chodzi o aspekty wizualne to wpełni ci ufam, czasami mniej oznacza lepiej więc też nie warto pchać na siłe niewiadomo ile
Jeszcze raz dziękuje za poprzednie cudo i wpełni zgadzam się jeżeli chodzi o Snape'a <3 <3 <3
Czekam z niecierpliwością na efekty, ale jak coś to bezpośpiechu :3
ja poczekam!

bo może nie powinnam

(Póki co wstawiam na profil, bo obecną sygnę dostałam dopiero wczoraj, wiec sama rozumiesz...). Dziękuję bardzo na pewno jeszcze w przyszłości coś zamówię <3<3<3