Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 12-11-2014 o 14h51

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Hejka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jestem Patrycja, mam 19 lat.
Witam wszyskich brzydkich, pięknych, inteligentnych, inteligentnych inaczej, dziwnych, uważających się za normalnych ludzi na moim "Przedstaw się" (cechy powyżej wymienione musicie przypisać sobie sami, nie znam was jeszcze więc nie mi was oceniać)
Jestem osobą wielce dziwną /modules/forum/img/smilies/bave.gif ale dzięki temu (choć może w troche poroniony sposób) ogromnie kreatywną /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif
Staram się być miła co jest trudne bo z natury jestem osobą wredną. Jestem raczej szczera.
Napewno nie jestem święta.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif
Praktycznie nie da się mnie obrazić i uwielbiam ludzi których ciężko obrazić  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
Jestem straszną gadułą, raczej jestem też inteligentna (nikt jeszcze nie wyprowadził mnie z błędu -_-
Kocham anime /modules/forum/img/smilies/epingle.gif TAK JESTEM OTAKU!
Jestem Fujoshi  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Słucham muzyki wszelkiej maści  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png /modules/forum/img/smilies/epingle.gif
Można mnie przekupić żelkami i czekoladą  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif
Nienawidze jak ktoś zdrabnia moje imię  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif
Zapraszam do przeczytania mojego profilu i zadawania pytań :3
Przepraszam za błędy ort i int. Dziękuje za poświęcenie czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#2 12-11-2014 o 16h19

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Likoris
*Rzuca czekoladę uśmiechając się podstępnie*
Twoje ulubione anime?
Twoja ulubiona piosenka? (Jeśli potrafisz wybrać jakąś bez wahania to na starcie jesteś mistrzem. >.<)
Lubisz czytać książki? Jeśli tak, to jaka jest twoja ulubiona?

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-11-2014 o 15h47)

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3 12-11-2014 o 16h23

Miss'całkiem całkiem
Anielica7
...
Miejsce: Cmentarz

Widziałam parę anime, ale OTAKU z pewnością nie jestem. Masz swoją ulubioną postać z anime? Jaką? I jaką czekoladę lubisz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Zostaw świat, który znasz za sobą i idź ze mną w nieznane....

#4 12-11-2014 o 16h23

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Likoris napisał

Praktycznie nie da się mnie obrazić i uwielbiam ludzi których ciężko obrazić

Kocham ludzi z dystansem do siebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Likoris napisał

Jestem osobą wielce dziwną ale dzięki temu (choć może w troche poroniony sposób) ogromnie kreatywną

A coś więcej w tym temacie? Działaś jakoś "artystycznie"?

P.S. Witaj w klubie żelkożerców   /modules/forum/img/smilies/content3.gif

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (12-11-2014 o 16h24)

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#5 12-11-2014 o 16h29

Miss'całkiem całkiem
Yumek
...

Yumek nie wiedziała i przeprasza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Jakim dere jesteś?
Czy słuchasz Vocaloidów? Jak tak to jakich.
Masz ulubiony opening/ending?

Ostatnio zmieniony przez Yumek (12-11-2014 o 16h30)

#6 13-11-2014 o 04h33

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Majerankowa

*Przyjmuje czekolade śliniąc się z serduszkami w oczach*
D.Gray-man już od ładnych paru lat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Choć na tą chwile znalazłam drugie anime którego o ile nie zepsują i nie skończą za szybko może ukraść nr 1, mianowicie Nanatsu noTaizai.
Wszystkim polecam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Jak na do tej pory to chyba jednak Namine Ritsu - JITTER DOLL, choć słucham dużo muzyki różnych gatunków i mam ulubieńców u każdego wykonawcy  /modules/forum/img/smilies/content4.gif
Tak lubie czytać, moja ulubiona to chyba Artemis Flow autorstwa Eoina Colfera  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png

Ostatnio zmieniony przez Likoris (13-11-2014 o 06h17)

#7 13-11-2014 o 06h23

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Anielica7
Czekolade kocham mleczną bez dodatków lub z orzechami najlepiej Milke  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
Postać z anime , ciężko powiedzieć prawie w każdym anime mam postać którą uwielbiam <3
Ale jak na ten sezon są dwie postacie które zwróciły moją uwage:
Meliodas z Nanatsu no Taizai (kocham go, polecam anime)
Migi z Kiseijuu sei no Kakuritsu  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif
/modules/forum/img/smilies/content4.gif

#8 13-11-2014 o 06h29

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Dasharia
Tak mój dystans do siebie jest naprawde duży. Kocham się dla zabawy wyzywać od najgorszych z ludzmi którzy są mi bliscy i nie przeszkadza mi to, a wręcz to lubie gdy oni wyzywają mnie, wtedy czuje się tą miłość. Oczywiście przemoc też dozwolona  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif
Choć jak ktoś tego nie chce lub takiego zachowania nie toreruje to tego nie robie, na takie relacje musi być ogólna zgoda obu stron  /modules/forum/img/smilies/content4.gif

Tak uwielbiam rysować, malować, pisać wiersze i historie które przyjdą mi do głowy  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#9 13-11-2014 o 06h40

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Yumek
Spokojnie Yumek, wybaczam  /modules/forum/img/smilies/content4.gif
Przy pierwszym podejściu jestem raczej Kudere, ale jak już się mnie pozna bliżej jestem niezaprzeczalnym połączeniem Tsunshun, Deredere i Kamidere (W zależności od dnia i nastroju, choć na ogół się ze sobą pokrywają)  /modules/forum/img/smilies/bave.gif
Tak słucham Vocaloid'ów  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  choć bardziej UTAUloid'ów
Hatsune Miku, Kagamine Rin i Len, IA, Gumi, V Flower, Cul  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Kocham wszystkie ale najbardziej uwielbiam Namine Ritsu  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif
Opening z Bleach ( Miwa- Change )
Fairy Tail drugi sezon ( BoA - Masayume Chasing )
Nanatsu no Taizai ( Netsujou no Spectrum)
/modules/forum/img/smilies/content4.gif

#10 13-11-2014 o 11h14

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Likoris nie pisz posta pod postem, to jest zakazane. Na przyszłość staraj się zawrzeć wszystko w jednym poście, a jak o czymś zapomnisz użyj opcji edytuj...

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#11 13-11-2014 o 15h55

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Wyzwiska jako forma okazywania sympatii? Skąd ja to znam... ^^

Chętnie obejrzałabym Twoje prace i przeczytała Twoje opowiadania albo wiersze, może opublikowałabyś je w odpowiednich wątkach? A może już pokazujesz swoją twórczość na innych forach? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Oczywiście, nie namawiam, to tylko taka luźna propozycja, wypływająca z ciekawości... ^^

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#12 13-11-2014 o 16h29

Miss'Żółtodziób
nayuki12
...

Ja mam do ciebie małe pytanko :3 lubisz czytać książki?  Jeśli tak to jaki rodzaj?  A i jaka jest twoja ulubiona książka/seria ?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#13 14-11-2014 o 18h26

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

ErinBlack
Dobrze będe grzeczna i przepraszam   /modules/forum/img/smilies/content4.gif

Dasharia
Tak, nie ma miłości pez przemocy psychicznej (choć trzeba dozować ją odpowiednio do osoby)
Nie chwale się nigdze swoimi dziełami poza gronem moich znajomych i brata (którzy też często są moimi znajomymi) /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif
Moja twórczość kończy się na ogół w momencie gdy kończe pisać lub rysować, nie potrzebuje trzymać tych prac więc często oddaje je znajomym (nie wiem wsumie po co są one im potrzebne, ale jak chcą to nie odmawiam). Radoche sprawia mi tworzenie (często nie udane), a nie efekt końcowy, dlatego gdy je kończe nie są mi potrzebne.
Choć to nie jest zła sugestia poszukam czegoś w moich bibelotach może znajde coś starego lub stworze coś nowego to na pewno się pochwale   /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

nayuki12
Lubie czytać i najbardziej kocham książki Fantasy. Moja ulubiona seria to Artemis Flow autorstwa Eoina Colfera  /modules/forum/img/smilies/content4.gif

#14 16-11-2014 o 18h09

Miss'Żółtodziób
nayuki12
...

Masz u mnie plusa za czytanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ja też lubię fantastykę a najbardziej polską :3 Teraz czytam serię o Achai Andrzeja Ziemiańskiego i jestem nią zachwycona :3 a jeździsz na jakieś konwenty ? ^^

#15 16-11-2014 o 23h02

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Niestety nie /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif
Choć jest to głównie kwestia finansowa  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif
Artemisa Flow'a z całą chęcią polecam jest niesamowita i strasznie wciąga, potrafiłam przeczytać jedną pozycje w 2 dni. Tomów jest chyba 9 ale głowy nie dam bo zaczełam go czytać w gimnazjum i już troche czasu mineło  /modules/forum/img/smilies/content4.gif
Narazie u mnie w domu wałkowane było książkowe wydanie "Hobbita" Tolkiena.
Jak będe miała czas to zerkne na tytuł który podałaś bo jak narazie mam trzy lektury do przeczytania na już. Moim zdaniem największą krzywde jaką można zrobić książce to nazwać ją lekturą  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png  ochota na czytanie przechodzi w jednej chwili.
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png

#16 18-11-2014 o 19h17

Miss'gadułka
Misa-chan1906
Jestem chodzącym memem z Schopenhauerem
Miejsce: bez szału

Ahoj, Misa wpadła się przywitać~

Czytasz Artemisa? Piątka~ Swojego czasu była to jedna z moich ulubionych serii, choć ciągle zagrażał jej Baśniobór Brandona Mulla. Jest to również fantastyka, więc polecam, jeśli jeszcze nie miałaś styczności.

Przeczytałam, że Twoim ulubionym anime jest D.Gray-man. Co Cię w nim urzekło i sprawiło, że zajmuje to zaszczytne pierwsze miejsce?

I pytanie ode mnie- lubisz sport? Jeśli tak, to czy uprawisz jakąś dyscyplinę?

#17 18-11-2014 o 21h02

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Witaj Miso!  /modules/forum/img/smilies/content4.gif
(nie wiem czy powinnam odmieniać imie Misa bo teraz brzmi jak nazwa zupy ale mam nadzieje że cię to nie zrazi)
Na początek wspomne że strasznie podoba mi się twój avatar  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Nie spotkałam się nigdy z tym tytułem i napewno w wolnym czasie się z nim bliżej zapoznam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Ze sportów lubie grać w kosza, pingponga i badmitona ale tylko rekreacyjnie ze znajomymi   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Nie należe do wysportowanych osób, także nie ćwicze nic profesjonalnie  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

Dlaczego kocham D.Gray-man'a?
Ciężko mi wskazać kąkretny powód ale chyba przez to jak została w nim pokazana zła i dobra strona. Ci którzy mieli ze sobą jedną dużą wspólną ceche (kąkretnie byli wrogami o całkiem innych ale za razem podobnych motywach) tak naprawde niezbyt wiele wiedzieli o sobie nawzajem, łącznikiem między nimi stał się główny bohater niosący ze sobą brzemię w postaci posiadania cech obu stron. Zakochałam się w tym jak przez serie rozwija się główny bohater (pod względem umiejętności ale i emocjonalnym) i jakie stosunki łączą go ze stronami sporu (nigdy nie była to czysta nienawiść i to w jego charakterze było piękne).
Wszyscy kochają raz badboy'i, a raz wpełni pozytywnych bohaterów ale ja nie lubie gdy coś jest tylko białe lub tylko czarne a w tej serii z mieszanymi odczuciami człowiek spotyka się na każdym kroku. Uwielbiam Allena Walkera poza tym mam słabość do białych włosów i mundurów  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

Wiele osób skreśla tą serie już na samym początku np mój brat ale gdy już go zmusiłam do jej obejrzenia to po 3 odc był zakochany tak jak ja  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Przepraszam za rozpiske  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

#18 19-11-2014 o 22h16

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

hejkaaaa
ja tez kofam anime jakie lubisz najbardziej? ok a teraz inne pytanka. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
ulubiony kolor?
imie?
chcialabys miec konia?
super ze jestes otaku, czytasz mangi, ja tak, moja ulubiona to Fairy Tail, a twoja?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
masz cudowny avatar, uwielbiam dziewczyny w dlugich wlosach bo w krotkich sa brzydkie wszystkie strasznie, co myslisz? krotkie wlosy to ma chlopak. ;p
poza tym fajne minki, jak sie czujesz?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png
Milego dnia.!!!

#19 20-11-2014 o 00h19

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Hejka  /modules/forum/img/smilies/content4.gif
Jeżeli chodzi o serie to moją ulubioną jest D.Gray-man  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif
Jeśli o gatunek to nie mam. Oglądam anime które są z całego dostępnego wachlarza gatunków i w każdym mam coś co lubię więc nie uda mi się wskazać jednego  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif
Błękit  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Patrycja  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png
Konia może nie ale jednorożca już tak  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif
Tak czytam mangę  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  Choć na ogół jest to yaoi  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
To z normalniejszych serii moje ulubione to Issho ni Neyou yo (urocz seria) i Kamisama Hajimemashita (Ubustwiam, czytam już od paru lat)  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Dziękuje za pochwalenie mojego avataru  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif
To fakt że niewielu dziewczyną pasują krótkie włosy ale to zależy od twarzy, w jakim stylu włosy są obcięte i od tego jak jest wystylizowana fryzura.
Dziewczynki w krótkich włosach potrafią być naprawde przeurocze  /modules/forum/img/smilies/bave.gif
Czuje się pysznie  /modules/forum/img/smilies/content4.gif
Też życze ci miłego dnia  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#20 01-12-2014 o 15h32

Miss'nieobczajona
weeQ
...

Witaj! :)

Uznam Cię, jak na razie za osobę pozytywnie nastawioną. Chyba dobrze to określiłam.
Z odpowiedzi powyżej wyczytałam, że jesteś Yaoi, jak fajnie ^^

A teraz pytania...
- Jesteś uzależniona od muzyki? Jeśli wgl. można być... :/
- Koty czy psy?
- Słuchasz hip-hopu i/lub rapu?
- W jakim języku więcej słuchasz piosenek?
- Więcej oglądasz czy czytasz opowiadań yaoi?

Takie... błahe?  :/ W sumie ciekawość.
Moja pomysłowość znikła, ale mam nadzieję, że odpowiesz. ^^

Ostatnio zmieniony przez weeQ (01-12-2014 o 21h10)

#21 03-12-2014 o 02h02

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Hejka weeQ
Odpowiem, odpowiem <3
Szczególnie że lubie tego typu pytania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Tak, zdecydowanie jestem uzależniona! Muzyka to około 50% mojej codzienności i myśle że, choć jeszcze tego nie sprawdzili od muzyki można być uzależnionym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Mam 19 lat i chodze do szkoły średniej, a i tak moja matka dobrze wie że mimo mojego wieku potrafie powiedzieć że beż mp4 z domu nie wyjde (nie ważne czy celem jest szkoła, czy sklep)

Najlepiej kotopies /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Lubie oba. Kocham kocią wredote połączoną z ogromnym urokiem i gracją. Kocham psią głupote połączoną z dużą dozą bezinteresowności, miłości, lojalności i elegancją.
Także kotopies byłby idealny!
/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

Tak słucham, choć nie zdarza mi się to często i nie jest też tego dużo. Ja nie dziele za bardzo muzyki gatunkowo bo pogubić się można   /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Zdecydowanie po Japońsku ale zdarza mi się też często w języku Koreańskim, Francuskim, Fińskim, Szwedzkim a nawet w Duńskim/Farerskim. Tak wiem sporo tego, choć na ogół słucham tylko pojedyńczych zespołów, a biegle mówie tylko w języku jap i ang  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Kocham Yaoi! Oglądam, czytam, wymyślam, opowiadam i słucham! Nie wydaje mi się że robie jedno częściej niż drugie. Yaoi to yaoi, prawie każde jest dobre.
Naajbardziej lubie chodzić do kina z moją koleżanką na filmy o tej tematyce!
/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
I tak wiem że to dziwne ale puszczają je w moim mieście, w starym malutkim kinie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Przepraszam za tak długą wypowiedz i dziękuje za pytania  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#22 05-12-2014 o 21h53

Miss'ujdzie
sarata123
żyj tak jakby każdy dzień był twoim ostatnim
Miejsce: nad horyzontem i jeszcze dalej

łał,pierwszy raz widzę osobę tak podobną do mnie tylko jestem młodsza bo mam 13 lat. /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif lubie każdą muzyke (niewarzne jaką) /modules/forum/img/smilies/sourire.gif czy ksiąrzki też czytarz?

https://grafikaizdjecia.files.wordpress.com/2013/07/sygnaturamroczna2.jpg

#23 08-12-2014 o 01h09

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ja nie patrze na wiek, choć osoby które mnie otaczają są na ogół starsze ode mnie  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif
Tak, bardzo lubie czytać  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif
Szczególnie kocham fantasy, supernatural i horrory (choć jeżeli chodzi o horrory to o wiele częściej oglądam filmy niż czytam)
A najlepiej gdy jest wszystkiego po trochu  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Zbieram się właśnie do napisania czegoś nowego w moim stylu, choć teraz jeszcze mam szkołe i zajmę się tym bardziej w czasie wolnym  /modules/forum/img/smilies/content4.gif
Muzyki słucham każdej poza discopolo i techno (oraz wszystkich pochodnych)
nie dlatego że coś do nich mam, po prostu mi nie pasują ale jak ktoś słucha to wporząsiu  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez Likoris (08-12-2014 o 01h11)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1