Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 19-11-2014 o 18h38

Miss'Żółtodziób
...

Lukrecja12345678910 napisał

MaryKatyAn
To mile z twojej strony ,ze starasz sie mi tak pomoc, teraz wiem, co popelnilam zle. Nie chce juz wracac do tego co bylo, zle zaczelam, wiem, mam nadzieje, ze jednak uda mi sie to jakos naprawic.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

nayuki12
Nie, jeszcze cie tu nie bylo, ale witaj, czuj sie jak u sb.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ja takze pisze ksiazki, niestety, narazie zadnej jeszcze nie wydalam, poniewaz boje sie, ze nie sa dostatecznie dobre, chociaz jak narazie mialy tylko dobre opinie, natomiast jesli tylko sie zdecyduje, to na pewno jakas wydam, z pieniedzmi nie mam klopotu. Najbardziej lubie czytac romans i szkolne oraz dramat tak jak juz wspomnialam wczesniej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

Miło mi, że nie uraziła cię moja wypowiedź.
Jak trafiłaś do mf?
Podoba ci się tu, co byś zmieniła?
;333

#27 26-11-2014 o 23h53

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

MaryKatyAn
Zmobilizowala mnie tylko do dalszego dzialania, dzięki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Trafilam tutaj przez reklamy, ktore wyswietlaly mi sie w przegladarce i na fb.
Podoba mi sie bardzo, jest tu sporo milych ludzi, zaluje, ze tak zle zaczelam caly ten watek. Zmienilabym cene ciuchow, bo sa strasznie drogie, poza tym chlopacy maja dziwne nazwiska i kolo naszej su lataja muchy jak sie jej nie myje, to dziwne. Oprocz tego wszystko jest super szkoda ze nie mozna miec konia tylko psa lub kota ale to tez fajne.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

#28 27-11-2014 o 18h30

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Lukrecja12345678910 napisał

Oprocz tego wszystko jest super szkoda ze nie mozna miec konia tylko psa lub kota ale to tez fajne.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

Mozna posiadać konia, tylko trzeba go zakupić w Ikelandzie (zakładka użytkowe).

Jaki jest tutuł Twojej ulubionej książki lub filmu?

PS. Popracuj nad pisownią "ą" i "om" itp. bo z tego co czytałam właśnie w tym miałaś najwięcej błędów.

#29 27-11-2014 o 23h50

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

no jasne wiem ale nie o takiego konia mi chodzilo tylko takiego jak psa czy kotka wez nawet nie denerwuj.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

moja ulubiona ksiazka dzieci z dwordza ZoO a film Kraina loduu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Aha wez cicho sama se popracuj a nie innym kazesz chcialam byc mila prawie sie zmienilam a tutaj jakas hiprokrydka mi truje nieprzyjemnymi komciami. Spaddaj.
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

#30 27-11-2014 o 23h56

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Wątek zamykam, bo jak dla mnie nie ma sensu by istniał, w szczególności, że autorka cały czas stara się kogoś sprowokować do kłótni, w takie zaczepki, to proszę się bawić na pw..

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2