Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#1 04-11-2014 o 21h27

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

Hej, chcialabym sie przedstawić.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png
To tak nie wiem od czego zaczac, ogolem interesuje sie koniami i modom, bardzo lubie pisac wiersze i opowiadania, nie obrazcie sie dziewczyny, ale na forum lepszej w tym odemnie nie ma.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Sa pewne tematy, ktore prosze nie poruszac w mojej obecnosci. tak, interesuje sie anime, od czasu do czasu... mam swoje zycie, pozatym musze dbac od cere, bo jak sie nie wysypiasz to zle dziala, a nie chcielibyscie przeciez, żebym zbrzydla. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png
to chyba tyle, jak chcecie zadawac pytanka to ok, tylko jakies kreatywne.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2 07-11-2014 o 15h11

Miss'Żółtodziób
...

Cóż mogę powiedzieć... Napisałaś tu takie rzeczy, jakbyś była najlepsza i najładniejsza. Na przykład:
- ,,...bardzo lubie pisac wiersze i opowiadania, nie obrazcie sie dziewczyny, ale na forum lepszej w tym ode mnie nie ma. ...'' - Naprawdę? Według mnie skoro piszesz takie opowiadania, to powinnaś znać ortografię. Zresztą, może pochwalisz się jakimś?

- Jak masz na imię?
- Ile masz lat?
- Opowiedz o sobie coś więcej, może masz jakieś zwierzęta?

Nie obraź się za to, co napisałam na początku postu, ale ja tak to odebrałam. Może mi to wytłumaczysz? .-.

#3 07-11-2014 o 19h33

Miss'nieobczajona
LaReyna
...

MaryKatyAn napisał

Cóż mogę powiedzieć... Napisałaś tu takie rzeczy, jakbyś była najlepsza i najładniejsza. Na przykład:
- ,,...bardzo lubie pisac wiersze i opowiadania, nie obrazcie sie dziewczyny, ale na forum lepszej w tym ode mnie nie ma. ...'' - Naprawdę? Według mnie skoro piszesz takie opowiadania, to powinnaś znać ortografię. Zresztą, może pochwalisz się jakimś?

Samouwielbienie.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

Cześć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Uprawiasz jakiś sport? Interesujesz się czymś jeszcze niż koniami i modą?

#4 08-11-2014 o 00h33

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

MaryKatyAn
po pierwsze ne mam jakiegos samouwielbienia o sobie i nie badz taka chamska nie wolno tak pisac o innych ciekawe jak ty bys sie poczula jakby ktos tak napisal, poza tym z tym ze pisze opki to prawda mam naprawde wielki talent co widac np. po tym jak pisze posty pzt. jak nie wierzysz to wejdz do mojego watku z wierszami i sie przekonasz.   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

1. na imie mam Agata, wiem, ladnie.
2. mam 11 lat.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
3. mialam chomika ale mi zdech po dwoch dniach, obecnie mam pieska i kota superzwierzaki czasem troche gupie bo trzeba po nich sprzontac czy cos ale nie skarza sie.  chcialabym miec konia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

no to raczej ze zle odebralas i jestem zla bo mam prawo wez lepiej tak nie pisz, bo ja o tobie nic takiego nie pisalam nigdy wiec wiesz.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png

LaReyna
kolejna?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

interesuje sie spiewaniem, tanczeniem, jezdziectwem, sportem, gra na intrumentach i naukmi scislymi.   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#5 08-11-2014 o 09h38

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

hey, chcialabym wejsc w Twoj watek z wierszami, ale nigdzie nie moge go znalezc

#6 08-11-2014 o 12h02

Miss'Żółtodziób
...

Wchodząc i czytając twoje wiersze zauważyłam błędy. Wcale nie piszesz wierszy lepszych od innych. Mogę powiedzieć że znam osoby które piszą lepiej od ciebie. W żadnym wypadku nie chcę cię obrazić. Ja wyraziłam swoje zdanie.

#7 08-11-2014 o 16h37

Miss'na całego
missmodna
...
Miejsce: Tam gdzie odkryjemy siebie

Chociaż się starałaś. Coś czuję, że ortografia to nie twoja bajka XD
Masz jakieś inne zainteresowania?

,,Zasady są po to, żeby je łamać..."

#8 08-11-2014 o 17h06

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Lukrecja12345678910 napisał

bardzo lubie pisac wiersze i opowiadania, nie obrazcie sie dziewczyny, ale na forum lepszej w tym odemnie nie ma

Przeczytałam te twoje wiersze i co tu dużo mówić, widziałam sporo lepszych wierszy, które rymów nie zawierają, więc muszę się zgodzić z MaryKatyAn, bo samoocenę masz moja droga bardzo zawyżoną, albo po prostu napisałaś coś nawet nie czytając prac innych. I jakbyś nie zauważyła, to nie była ona chamska, grzecznie ci napisała, jakie odczucia budzi w niej twoje przedstawienie się oraz to, że ortografia u ciebie kuleje.

poza tym z tym ze pisze opki to prawda mam naprawde wielki talent co widac np. po tym jak pisze posty

Mam tylko nadzieję, że w opowiadaniach nie robisz tak banalnych błędów ortograficznych jak, np.:
* "ogolem interesuje sie koniami i modom" - powinno być modą
* "pozatym" - poza tym
* "gupie bo trzeba po nich sprzontac" - głupie, sprzątać
Przydałoby się abyś włączyła opcje sprawdzania błędów w przeglądarce.

A jak już piszesz opowiadania, to o jakiej tematyce?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#9 09-11-2014 o 01h58

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

Anixa
prosze - //www.missfashion.pl/forum/t5233,1-wiersze-lukrecji.htm 
zapraszam!!!  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

MaryKatyAn
no tak ciekawe jak ty piszesz ze sie tak wymondrzasz i jak juz tak mowisz ze czytalas lepsze to moze np. wymienisz czyje lub je tu wvkleisz a nie.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

missmodna
dzieki ze sie za mna wstawilas bo jak narazie to wszyscy tylko mnie hejtujom a nie rozumiem dlaczego przeciez nic im nie zrobilam. interesuje sie np. gwiazdami.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ErinBlack
wybacz, moze za bardzo mnie ponioslo, nie chcialam byc nie mila moze zle to odebralam, postaram sie nastepnym razem tak nie reagowac. pisze opowiadania zawsze o innej tematyce typu szkolne albo romans.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#10 09-11-2014 o 09h17

Miss'na całego
missmodna
...
Miejsce: Tam gdzie odkryjemy siebie

Lukrecja12345678910, poza wierszy, tworzysz jakieś piosenki? Ja tak, ale mało ich publikuję, bo nie lubię krytyki, tak jak to w twoim przypadku. Twoje wiersze są fajne, bo mają sens, tylko niestety ta ortografia, co jest dla mnie mało istotne. Też mam jedenaście lat, może się jakoś dogadamy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

,,Zasady są po to, żeby je łamać..."

#11 09-11-2014 o 13h25

Miss'nieobczajona
...

Nie chcę być klejną osobą która czepnie się twojego wpisu, ale jeśli piszesz takie rzeczy to nie zdziw się, że nikt cię nie przyjmie ciepło. Nie mam zamiaru na ciebie naskakiwać, czy co tam sobie wyobrazisz, po prostu mówię ci co myślę.

Patrząc na twoje błędy ortograficzne to daleko ci do tej najlepszej, sama piszę opowiadania, podaj mi link do swojego to zobaczę, czy naprawdę jesteś taka wspaniała.

Dla ludzi artyści są jak zabawki, ten podoba mi się bardziej, a ten mniej

#12 09-11-2014 o 13h59

Miss'na całego
ola042
...

MaryKatyAn
po pierwsze ne mam jakiegos samouwielbienia o sobie i nie badz taka chamska nie wolno tak pisac o innych ciekawe jak ty bys sie poczula jakby ktos tak napisal, poza tym z tym ze pisze opki to prawda mam naprawde wielki talent co widac np. po tym jak pisze posty pzt. jak nie wierzysz to wejdz do mojego watku z wierszami i sie przekonasz.   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

2. mam 11 lat.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
3. mialam chomika ale mi zdech po dwoch dniach, obecnie mam pieska i kota superzwierzaki czasem troche gupie bo trzeba po nich sprzontac czy cos ale nie skarza sie.  chcialabym miec konia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

no to raczej ze zle odebralas i jestem zla bo mam prawo wez lepiej tak nie pisz, bo ja o tobie nic takiego nie pisalam nigdy wiec wiesz.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png

LaReyna

interesuje sie spiewaniem, tanczeniem, jezdziectwem, sportem, gra na intrumentach i naukmi scislymi.   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Zgadzam się z MeryKatyAn ma racje. Każdy jest inny i każdy ma jakieś zdolności. Więc nie tylko ty jesteś w tym dobra.

Pytanie: Masz jakieś zwierzątko?

#13 09-11-2014 o 14h03

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

Cóż Clarice ma rację. Jeśli piszesz, że jesteś najlepsza albo najładniejsza albo cokowiek naj to niestety, ale musisz być przygotowana na krytykę, bo każdy ma swoją opinię i zawsze znajdziesz osoby, które mają odmienne zdanie. Jeśli uważasz, że jesteś najlepsza to zazdroszczę Ci Twojej samooceny, ale przyjaciół sobie tym nie przysporzysz.

#14 09-11-2014 o 14h39

Miss'całkiem całkiem
Anielica7
...
Miejsce: Cmentarz

MaryKatyAn

LaReyna

Ktoś kto pisze "gupie" z pewnością jest najlepszy w pisaniu opowiadań. Prawdą jest, że interesujesz się tak mnóstwem rzeczy, że tak naprawdę nie interesujesz się niczym dostatecznie mocno, by było to twoje hobby. Trzeba widzieć swoje dobre strony, ale nie powinno to przejść w samouwielbienie (jak pisały poprzednie osoby). Może tak nie jest, ale tek to wygląda. Nie chwaląc się, jestem w stanie napisać lepsze opowiadania od ciebie. Wnioskuję właśnie po tym, jak piszesz posty.

Zostaw świat, który znasz za sobą i idź ze mną w nieznane....

#15 09-11-2014 o 21h41

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

missmodna
tworze ale niestety nie udostepniam ich na internecie, wogole sporo spiewam i mysle, ze calkiem niezle mi to wychodzi, w koncu bez powodu wszyscy mi to mowia.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png dzieki to mile bo jak narazie tylko ty jestes dla mnie tu mila mam nadzieje ze faktycznie nam sie ulozy jako kumpelki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Clarice
ale jestes wredna piszesz jedno a robisz drugie szkoda mi czasu na ciebie kolejna sie mnie czepila bez powodu to juz przestaje byc zabawne chcialam byc sympatyczna dla wszystkich, a wszyscy sie odemnie odwrocili.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

ola042
no jasne wez nawet sie nie udzielaj jak mnie nie znasz nie wiesz czy dobrze pisze a oczywiscie tak jest zajmij sie soba a nie innym trujesz.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png

Anixa
yhym, piszesz tak bo mi zazdroscisz ze wszystko umiem i ze mam niskosamoocene a ty pewnie masz niska pozatym mam juz jedna psiapsiulke missmodna, a nie tobie sie cos nie podoba wiec pakujesz wszystkich do jednego wora. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Anielica7
skoro wszystko wychodzi mi tak dobrze to nie bede sie przeciez ograniczac do jednej rzeczy, nie? zazdroscisz mi bo ty pewnie sama nic nie umiesz dlatego piszesz takie nieprzyjemne komcie idz lepiej cwicz ortogrfie bo ta u ciebie kuleje i opowiadan to ty dobrych na pewno nie piszesz.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

#16 09-11-2014 o 22h01

Miss'nieobczajona
...

Lukrecja twoja odpowiedź tak mnie wzruszyła, ze miałąm ochotę przywalić głową o parapet.
Po pierwsze, bycie sympatycznym to jedno, a samouwielbienie to drugie. Ja nie zauważyłam niczego miłego w twoich komentarzach, ale wyimaginowane obrazowanie samej siebie wspaniale ci idzie.

Po drugie chce zauważyć, ze każdy kto komentował twój wpis jedynie wyrażał swoje zdanie, to, ze nie wszyscy kochają twoje dzieła i wielki talent to już ich sprawa.

Po trzecie niska samoocena? A ty wiesz co to znaczy? Po twoich wpisach wydawało mi się raczej, ze masz nadmiar wysokiej samooceny.

Po czwarte Anixie chodziło chyba o to, że gdy starasz sie być w za wielu rzeczach dobra to ostatecznie w niczym nie jesteś, bo się gubisz, a należy skupić się na jednym, ale jeśli ty masz tak wiele hobby to spoko.

Na koniec podkreślam, ze nie chciałam cię urazić, szanuję cię, radzę ci tylko uważać z takim przechwalaniem się, bo może się okazać, że pewnego dnia zostaniesz sama, taka moja osobista rada  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dla ludzi artyści są jak zabawki, ten podoba mi się bardziej, a ten mniej

#17 10-11-2014 o 10h02

Miss'całkiem całkiem
Anielica7
...

missmodna
tworze ale niestety nie udostepniam ich na internecie, wogole sporo spiewam i mysle, ze calkiem niezle mi to wychodzi, w koncu bez powodu wszyscy mi to mowia.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png dzieki to mile bo jak narazie tylko ty jestes dla mnie tu mila mam nadzieje ze faktycznie nam sie ulozy jako kumpelki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Clarice
ale jestes wredna piszesz jedno a robisz drugie szkoda mi czasu na ciebie kolejna sie mnie czepila bez powodu to juz przestaje byc zabawne chcialam byc sympatyczna dla wszystkich, a wszyscy sie odemnie odwrocili.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

ola042
no jasne wez nawet sie nie udzielaj jak mnie nie znasz nie wiesz czy dobrze pisze a oczywiscie tak jest zajmij sie soba a nie innym trujesz.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png

Anixa
yhym, piszesz tak bo mi zazdroscisz ze wszystko umiem i ze mam niskosamoocene a ty pewnie masz niska pozatym mam juz jedna psiapsiulke missmodna, a nie tobie sie cos nie podoba wiec pakujesz wszystkich do jednego wora. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Anielica7
skoro wszystko wychodzi mi tak dobrze to nie bede sie przeciez ograniczac do jednej rzeczy, nie? zazdroscisz mi bo ty pewnie sama nic nie umiesz dlatego piszesz takie nieprzyjemne komcie idz lepiej cwicz ortogrfie bo ta u ciebie kuleje i opowiadan to ty dobrych na pewno nie piszesz.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

Proszę Cię, nie kwestionuj mojej ortografii....spójrz na swoją i zastanów się. Rysuję, śpiewam i gram na klawiszach....ale za to kompletnie nie potrafię tańczyć. Swojego czasu trochę pisałam. To było bardziej fantasy, ale dziś wygląda to jak streszczenie dobrej fabuły. A co do koni...nie umiem jeździć, chociaż miałam 2 konie. I potrafię naprawdę sporo rzeczy, a ty tak niewiele o mnie wiesz.  Nie chciałam Cię niczym urazić. Skoro piszesz najlepsze wiersze czy opowiadania, to proszę wyślij mi jedno, Twoim zdaniem najlepsze,  na forum, prywatnie, lub podaj link. Wiem o wątku, ale proszę byś wybrała najlepszy wiersz albo opowiadanie. Poza tym chciałam zadać ci pytanie. Jakie anime lubisz najbardziej?

Ostatnio zmieniony przez Anielica7 (10-11-2014 o 11h14)

#18 11-11-2014 o 02h37

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

Clarice
no to wal bo nawet to ci nie pomoze juz  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png nioe wymagyinowalam sobie samej siebie wez lepiej zajrzyj do slownika bo sama nie wiesz co mowisz mam cie dosyc jestes taka nie mila az nie moge nie wytrzymam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png
dobra wiadome ich sprawa wiec nie badz hipokrytkoam i nie wpakowywuj wszystkich jako jedno bo sie tobie cos nie podoba to wszystko musza to zmieniac masz takie wysokie powazanie a mowisz o mnie, zastanow sie lepiej co mowisz dwa razy.
no chyba wiem skoro o tym napisalam sama nie wiesz i sie wymondrzasz nie ma slow po prostu.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
wspomnialam juz ze jestem dobra we WSZYSTKIM, a ty mi pewnie zazdroscisz dlatego piszesz takie nieprzyjemne komcie.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png
no dobrze ze chociaz przeprosilas, ale dalej jestem zla no bo sory tak na mnie naskoczylas, wypomnialas mi wszystkie bledy, a potem jeszcze probujesz mi wmowic ze zostane sama no to sory.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png

Anielica7
bede kwestionowac bo ty moja kwestionujesz a sama lepszej nie masz.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png no widzisz sorka moze zle cie ocenilam ale skoro ty tez no to sory nie spodziewaj sie lepszej reakcji z mojej strony bo zrobilo mi sie przykro i rownoczesnie bylam zla no bo to ze pisze posty tak to jedno, a ze mnie nie znasz do konca to drugie. opowiadan nie publikuje bo wyslalam je juz na konkurs i ktos moglby pomyslec ze plagiatuje pzt. jakby ci tak zalzalo to bys odwiedzila moj watek z wierszami a teraz mi sie nawet ciebie nie chce komentowac dziecko.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

#19 11-11-2014 o 11h04

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Dobra, dziewczyny, widzę, że się tu nieprzyjemnie robi. Chyba nie chcemy, żeby wam modki po upomnieniu za kłótnie wstawiły? Jeśli nie podoba się wam to co Lukrecja12345678910 pisze o sobie, to po prostu tu nie zaglądajcie. Chyba proste.

Co do ciebie, Lukrecjo, to chciałabym spytać, czy lubisz czytać książki i jeśli tak, to jakie. Jakie lubisz filmy? Może wymienisz nam kilka ulubionych anime? Czytasz też mangi?

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#20 11-11-2014 o 12h08

Miss'całkiem całkiem
Anielica7
...

Właśnie mnie skomentowałaś, ale widzę, że skoro tak traktujesz ludzi, to chyba  nic mi do tego jaka jesteś. Nie mam ochoty już tu być. Powodzenia w grze.

#21 11-11-2014 o 12h47

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Emma napisał

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif Język
♥ Należy dbać o poprawność ortograficzną i językową w podstawowym zakresie, aby czytanie naszej wypowiedzi nie sprawiało innym Użytkownikom kłopotu.

Krótkie przypomnienie regulaminu dla autorki wątku, bo powoli zaczyna mi brakować cierpliwości do czytania twoich postów, które ranią nasz język tak bardzo, że leży on już na intensywnej terapii.
I jeszcze raz proszę byś włączyła opcje podkreślania błędów w przeglądarce - jak tego nie zrobisz i nadal będziesz robić podstawowe błędy zamknę ci ten wątek.

Co do samej kłótni proszę starsze użytkowniczki o zakończenie rozmowy, walka z wiatrakami nic wam nie da, jeśli ktoś nie chce zrozumieć, że chciałyście mu dać do zrozumienia, że dość kulawo zaczął przedstawienie się i postawił siebie w złym świetle, a on tego nie rozumie i ciągle powtarza oskarżenia o tej samej treści "zazdrościsz mi, itd." to już raczej nic do takiej osoby nie dotrze.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#22 12-11-2014 o 20h57

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

Majerankowa
Dzięki, ze starasz sie ulagodzic sytuacje, która tutaj panowala. Mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Lubie w sumie kazde lubie, czytam wszystko co wydaje sie fajne. Ostatnio nie mam czasu na czytanie bo startuje w przeroznych konkursach i wygralam jak narazie konkurs piosenki, dlatego chyba jedynie mam teraz czas na lektury.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Filmy lubie rozne, najczesciej ogladam chyba romans albo komedie.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Jasne ogladalam mnostwo anime moje ulubione to: SAO, SNK, KNB i Another.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png Czytam mangi zawsze inne moja ulubiona to Fairy Tail.

Anielica7
Nie rozumiem cie staralam sie byc ciagle mila i probowalam zachowac mila atmosfere, a wszystko tak zle sie potoczyli. Pozatym podobnie jak i ty wyrazilam tylko swoje zdanie, mam nadzieje, ze cie tym nie urazilam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ErinBlack
Przepraszam pisze praktycznie caly czas z telefonu i nie mam opcji automatycznego podkreslania bledow, a nie zwracalam uwagi na to az tak bardzo. Mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#23 14-11-2014 o 21h11

Miss'Żółtodziób
...

Lukrecja, teraz postaram się być miła dla Ciebie, bo nie chcę mieć z nikim konfliktu, ale po prostu napiszę ci, to co myślę. I napiszę też, co masz zrobić, żeby inne użytkowniczki się z tobą nie kłóciły. Mam nadzieję że to zrozumiesz, że niektóre użytkowniczki po prostu irytują twoje posty, lecz myślę że jeśli zastosujesz się do tych kilku łatwych zasad, nie będzie aż tak źle. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Po pierwsze ortografia:
Nie chodzi mi tu o rozbudowane zdania i super-hiper wielki zasób słów. Wystarczy że będziesz korzystać ze słownika ortograficznego. Myślę, że w twoim telefonie, tak, jak chyba w każdym są polskie znaki. Nawet jeśli dłużej się wtedy pisze, warto, bo łatwiej jest się rozczytać. Jeżeli masz dysleksję bądź dysgrafię, uwierz, jeśli napiszesz, zrozumiemy. Będziemy dla ciebie wyrozumialsze.
Wybacz, ale siedmio - ośmiolatek pisze słowo głupie poprawnie, nie jak ty, ''gupie''. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Po drugie samouwielbienie:
Uwierz mi, ale gdy ktoś mówi że jest najlepszy i że wszystko umie jest bardzo irytujące. Szczególnie gdy ktoś mówi że inna osoba pisze z błędami (chociaż nie pisze.), a sam piszę gorzej. Pisanie że mówienie że ktoś popada w samouwielbienie jest spowodowane zazdrością, bo nikt nic nie umie, ale ty umiesz wszystko jest bezsensowne. Po prostu nie chwal się tak, a jeśli nie, to nie zdziw się, że ktoś będzie cię krytykował.

Po trzecie bycie miłym:
Chcesz żeby inni byli mili dla ciebie i cię nie krytykowali? Sama tego nie rób. Bądź dla innych szczera i życzliwa, szanuj ich zdanie. Nie popadaj w samouwielbienie! Przez to nikt nie będzie cię lubił. Jeżeli chcesz, napisz do mnie w wiadomości prywatnej i porozmawiamy o tym na spokojnie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ehh.. Trochę się rozpisałam, ale myślę że warto. Mam nadzieję że to przeczytasz i poprawisz się. Nie bądź na mnie zła, to są tylko rady, które powinnaś zrozumieć. Dziękuję. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#24 16-11-2014 o 21h04

Miss'Żółtodziób
nayuki12
...

Ja się chyba nie przywitałam z tobą ^^ Miło mi cię poznać ^^ Też lubię oglądać anime od czasu do czasu i podobnie jak ty piszę ale ja wolę książki ^^ Jakoś nie potrafię pisać opowiadań bo dla mnie są za krótkie, a ja jak to ja często się rozpisuję ^^ Nie wiem czy już było to pytanie ale jaki rodzaj książek najbardziej lubisz czytać ? :3

#25 18-11-2014 o 19h35

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

MaryKatyAn
To mile z twojej strony ,ze starasz sie mi tak pomoc, teraz wiem, co popelnilam zle. Nie chce juz wracac do tego co bylo, zle zaczelam, wiem, mam nadzieje, ze jednak uda mi sie to jakos naprawic.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

nayuki12
Nie, jeszcze cie tu nie bylo, ale witaj, czuj sie jak u sb.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ja takze pisze ksiazki, niestety, narazie zadnej jeszcze nie wydalam, poniewaz boje sie, ze nie sa dostatecznie dobre, chociaz jak narazie mialy tylko dobre opinie, natomiast jesli tylko sie zdecyduje, to na pewno jakas wydam, z pieniedzmi nie mam klopotu. Najbardziej lubie czytac romans i szkolne oraz dramat tak jak juz wspomnialam wczesniej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2