Czy ja wiem, Ikan... Może się jeszcze nie rozbudziłaś i dlatego ich nie widzisz? ^^ Mi udało się capnąć wszystkie w ciągu pięciu minut, wcale nie były jakoś bardzo skrupulatnie pochowane.. 

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14
Czy ja wiem, Ikan... Może się jeszcze nie rozbudziłaś i dlatego ich nie widzisz? ^^ Mi udało się capnąć wszystkie w ciągu pięciu minut, wcale nie były jakoś bardzo skrupulatnie pochowane.. 

Został mi do znalezienia jeszcze jeden. Capnę cię, potworze! A tymczasem poszukam na angielskiej...
*Minutę później*
Ok, jednak mam wszystkie, przyszło mi do głowy jeszcze jedno miejsce i akurat tam się skubaniec schował. :"D
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (28-08-2015 o 10h53)

Ja się jeszcze męczę z ostatnim... ale się rzeczywiście drań schował 
Ostatnio zmieniony przez Lucia33 (28-08-2015 o 11h09)
Jacie mieliście pomóc,a nie pisać ile znaleźliscie p-.-

wiki1494 napisał
Jacie mieliście pomóc,a nie pisać ile znaleźliscie p-.-![]()
![]()

Może później się ukarze...może...
Na razie znalazłam tylko 3 długopisy i nie mam pojęcia, gdzie są ostatnie 2 ;-; #SadFace
EDIT: 4 na 5, jest coraz lepiej, ale ostatni będzie pewnie trudno ukryty ;-;
#Almost
Ostatnio zmieniony przez Avirja (28-08-2015 o 12h04)

Upolowałam wszystkie bez problemu *radocha*
Już jestem ciekawa jaki strój dostaniemy XD
Rillianne napisał
Upolowałam wszystkie bez problemu *radocha*
Już jestem ciekawa jaki strój dostaniemy XD

Eh nie ma to jak z 5 sie męczyć jestem ślepa słowo daje
No ewidentnie nie mam ostatniego ;p
Również mam wszystkie :3
A teraz ja odpalę o jakim stroju marzę xd Otóż marzy mi się uniform Slytherinu
No co ? Pomarzyć nie można ? xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-08-2015 o 12h56)

Nieco się zdziwiłam kiedy weszłam i zobaczyłam "szukanie długopisów". Nie mam jeszcze pełnego roku stażu w grze i nie rzuciło mi się na forum w oczy, że coś takiego istnieje. Niemniej była to całkiem miła niespodzianka
Jak zwykle z ostatnim długopisem był lekki problem - aż okazał się być w oczywistym miejscu
Co do nagrody za nie podejrzewam, że niekoniecznie będzie to mundurek czy strój nauczycielski - jak to wspomniała już Dasharia. Może będzie to bardziej nastoletni strój - coś w stylu tego co pojawiło się u Nine? Może stylizacja "zmarnowanego studenta"?

mam pytanie ten event jest od kiedy bo w czoraj go nie było to od dzisiaj?
magic1 tak, pojawił się dziś. 
Kurczę, doskonale wiem, gdzie może być jeden długopis na niemieckiej, ale nie mogę tam wejść... T^T Może da się jakoś innym linkiem, kurczę, nie chcę obrywać po portfelu. D:

A ja w tym roku osiągnęłam apogeum lenistwa i nie szukam długopisów :`D
Nie chce mi się.
Nie spodziewam się cudu odnośnie tego co miałybyśmy za nie dostać.
Jak coś wpadnie mi w oko to kupię xd
Także pozdrawiam z Lazylandu xD
Ech... chyba sobie odpuszczę szukanie tego ostatniego długopisu. Szukam od godziny, przejrzałam wszystkie miejsca, a i tak nie mogę go znaleźć. Żegnaj ;_;

Ikan napisał
wiki1494 napisał
![]()
A koleżanka czytała co grozi za podpowiadanie?
Dziewczyny, macie dar motywacji, ale ja wciąż bez ostatniego różowegoMoże później się ukarze...może...

Kaiken upomnienia i ban, to co zwykle za przewinienia na forum. 

Mam wszystkie... po morderczych poszukiwaniach piątego ^^
Kaiken napisał
Ikan napisał
wiki1494 napisał
![]()
A koleżanka czytała co grozi za podpowiadanie?
Dziewczyny, macie dar motywacji, ale ja wciąż bez ostatniego różowegoMoże później się ukarze...może...
A co grozi? Albo gdzie znajdę informację co grozi?
Pomijając, że przy pisanka bodajże były prośby, a następnie upomnienia o niepodpowiadanie to informacja taka jest umieszczona w zakładce polowanie na długopisySpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Ikan (28-08-2015 o 15h05)
Ostatni na dziś znalezione
Jak sobie pomyślę, że z 20 razy go przegapiłam na tle, na którym widać różowy bez problemu, to aż mi głupio...
Liczę, że jutro też znajdę 5 
Ech...4/5
Się schował skurczybyk xD
Majerankowa napisał
Polowanie na długopisy zabolało mnie w portfel, bo jak zwykle zapomniałam, że nie powinnam... No, nie będę mówiła czego, bo już mi się przy pisankach oberwało. xD
Na razie znalazłam cały jeden długopis!