Dziewczyny, mam problem z gorsetami. I jeden, i drugi bardzo mi się podobają, a nie wiem, który wybrać ;-;
1.
2. Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (12-11-2014 o 18h24)
Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 206
Dziewczyny, mam problem z gorsetami. I jeden, i drugi bardzo mi się podobają, a nie wiem, który wybrać ;-;
1.
2. Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (12-11-2014 o 18h24)
Hetalia jak dla mnie zdecydowanie 1
Dwójka brzydko się odznacza.

Hetalia, uważam, że najlepszy gorset 1. pasuje do całej reszty i tak jak powiedziała nasza Moderatorka Jessica23. Dwójka bardzo brzydko się odznacza.
Również jestem za pierwszą wersją. 
Zgadzam się z resztą jedynka jest najlepszą opcją.

Dzięki, dziewczyny ^^
Robię swoją wersję Cinderelli, tylko mam problem z doborem. Prosiłabym o pomoc
Wersja niebieska
1
2
Wersja czerwona
1
2
Ostatnio zmieniony przez Sartani (17-11-2014 o 11h34)
Najbardziej podoba mi się czerwona 2 
Gdyby te czerwone pończochy występowały także w niebieskim kolorze to wybrałabym dwójkę niebieską, ale w tym wypadku zgadzam się z nisiam 
Mi się podoba 1 niebieska, ale bez ognia.

Mnie również najbardziej podoba się czerwona dwójka. 
A mnie podoba się 2 z pierwszego zestawu ;_; Tylko rajstopki może inne by się znalazły, ale te aż tak złe nie są.
Dziękuję Wam bardzo, pomogłyście mi. Zostałam przy czerwonej 2.
Ok dziewczyny pomóżcie mi 
plączę się między butami, paskami i naszyjnikiem
aha i oczywiście tatuażu już nie ma, zapomniałam zlikwidować przed zrobieniem zdjęcia 
EDIT: posiedziałam jeszcze i ostatecznie chyba tak będzie w porządku. Tylko nadal nie wiem które buty. Jak myślicie?
Ostatnio zmieniony przez Anixa (18-11-2014 o 08h02)
Naszyjnik i pasek z pierwszej. Buty z pierwszej też by były dobre gdyby się tak nie odróżniały kreską.
Rzadko ostatnio zaglądam na forum, a jak już zajrzę, to mam dylemat - wygląda to jakoś? Nie jest mdło? Pusto na głowie, nie jestem też przekonana do bransoletki i rękawiczek.
Bransoletka stanowi bardzo dobry dodatek do przejścia między białym a tym odcieniem niebieskiego który masz na rękawiczkach. Jeśli miałabym się czegoś dopiąć to do spódnic i sukienki, pomiędzy jedną a drugą jest wzór, poza tym połączenie gładkiego z marszczeniem w tym miejscu powinno mieć również jakieś przejście ewentualnie zup3łnie zrobić gładkie jak sukienka. Po kombinowałabym z inną fryzurką, ale kolorystycznie jest dobra chociaż dałabym ten drugi odcień bieli (ciemniejszy). Resztę może dojrzą koleżanki
EDIT 1: No i brakuje mi jeszcze tego niebieskiego albo jaki pasek, albo dół albo coś bo gdyby był sam akcent to nie czepiłabym się ale w tym momencie jest go za mało
Ostatnio zmieniony przez Sartani (18-11-2014 o 17h42)
Poszukuję spódnicy do cosplayu, długa, zwiewna, pomarańczowa lub żółta. Najlepiej długa, ale z każdą długością coś wykombinuje. Przeglądałam Nine już tyle razy, że wszystkie wydają się podobne D: Albo kiecka z takim dołem i górą, którą dałoby się zakryć. Cokolwiek. Będę wdzięczna za wszelkie propozycje 
A skoro już tu jestem... Wykombinowałam ostatnio takie coś, ale cały czas coś mi nie pasuje, a nie wiem co v.v
Link do zewnętrznego obrazka
Julchen niestety też nie wiem
Może rogi powinny być w kolorze czaszki, a płachta na dole bardziej przeźroczysta.

Z dokładnym opisem będzie ciężko
Przewertowałam cztery tomy w poszukiwaniu opisu Arianne Martell z PLiO i jedyne co znalazłam to "jedwabną koszulę zakrywającą wszystko, ale nie zasłaniającą niczego". Narrator był dokładny, ale przy tym bardzo leniwy 
W każdym razie Noeli chyba byłaby najlepsza, choć wolałabym bardziej intensywny pomarańcz. Cóż, zostaje mi dalsze szukanie, albo czekanie aż Nine narysuje coś lepszego.
Dzięki za pomoc Iremi~
Trzeba było od razu pisać, ze to o nią chodzi! Jak teraz o tym myślę to faktycznie Martin chyba nie opisywał jej stroju zbyt dokładnie... Jak znajdę czas to może jeszcze poszukam :3
[EDYTOWANE]
Chwilkę poszukałam w butiku i szczerze - nie znalazłam nic nadzwyczajnego... Jedyne co jeszcze mogłoby się nadawać załączam poniżej. (Sorki za "u" w spódnica, ale w tej czcionce nie było "ó". Choć po chwili namysłu uznałam że mogłam dać "o" XD)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (25-11-2014 o 16h24)
Ja z kolei mam problem z tym oto strojem :
1.
2.
No i ewentualnie 3 - ta wersja akurat najmniej mi się podoba.
Nie wiem, które cosie na nogi są lepsze, i które buty wybrać, no i czy jakiś inny pasek skombinować - doradzicie mi? Zmieniłybyście coś jeszcze?
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-11-2014 o 21h14)
Ja bym się opowiedziała za tym cosiem na nogi nr 1 a butami z wersji 3
Ale i tak już ♥
Mi się podoba 2, ale pomysł Setarah też może być fajny
To pegaz?