pasek nr 2 pasuje idealnie, lepiej komponuje się z resztą.

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 206
pasek nr 2 pasuje idealnie, lepiej komponuje się z resztą.

Anixa, mi się najbardziej podoba bez paska, albo ewentualnie wersja 4. 
Obiecałam sobie, że zrobię jakąś kolorową stylizację... No i coś po drodze nie wyszło, jak zwykle.
Jakieś sugestie co do dodatków? Naszyjnik, kolczyki, pasek?
W ogóle coś mi z tymi oczami nie gra. :x
Edit. Obrazek mi się zmienił, więc już nieaktualne. xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (30-10-2014 o 17h37)

Majerankowa oczy jak najbardziej nie graja. Jakis wytrzeszcz sie zrobil. Ale to spokojnie ksztaltem sie zmieni. Z kolczykow bym zrezygnowala bo za duzo kolo glowy by sie dzialo, tak samo chyba z naszyjnikiem. Z paskiem ciezko mi powiedziec xD
Dodalam do swojej skrzydla bo strasznie mi sie spodobaly i spasowaly kolorem. I teraz czerwone paski chyba odpasaja bo juz za duzo sie robi. Opcja tego paska albo bez

Dziękuję dziewczyny za rady. Właśnie miałam problem z wyborem przez to idealne wręcz wtopienie się w kompozycję paska numer jeden, pomimo jego cieplejszej barwy. Ostatecznie jednak zostanę jak sugerujecie przy pasku numer dwa. Niech akcent ozdobny będzie skierowany na jedną tonację. Zmiana paska? Mogłabym, ale ten pasuje mi do koncepcji ze względu na ten pentagram 
Anixa, jest świetnie!
Zostaw tak jak jest teraz!
Anixa ja bym zostawiła tą stylizację jak już masz bo jest prześliczna. 
Ostatnio zmieniony przez grundzia (28-10-2014 o 22h21)

Dzieki dziewczyny!
Coś przez to Halloween często się przebieram. I znowu problem, ratujcie
Który naszyjnik lepszy? Mam też mieszane uczucia co do tego paska, jakieś sugestie?...
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (29-10-2014 o 00h43)

Co do paska to nie mam pomysłu ten nie jest taki zły, a co do naszyjnika to wybrałabym pierwszy.

Ah te meduzy...przemawiaja do mnie ostatnio
nie jestem pewna co do roz na wlosach i na biodrach. moge dac bardziej pastelowe roze na biodrach zeby pasowaly do tych na glowie, ale w tym kolorze po prostu jakos mi si ebardziej podobaja. I sama nie wiem jak bedzie lepiej.
Dasharia mi bardziej pasuje drugi naszyjnik 
Stworzyłam taką Frekstainkę.
Prosiłambym was o opinię. 
Edit:
Przepraszam za jakośc obrazu stylizacji powyżej, ale się nie da inaczej.
Paytrzyłam na defiladę, aż nagle zobaczyłam umarłą Bellę i Śnieżkę. Ja postanowiłam zrobić Arielkę. 

Ostatnio zmieniony przez jula209 (31-10-2014 o 18h18)
jula209 co do Franky usunęłabym skrzydła, są one po prostu nie potrzebne
Arielka wyszła fajnie 
Nie jestem oryginalna, ale na swoją obronę powiem, że już jedną Narzeczoną Frankensteina stworzyłam
Tym razem wzorowałam się na filmie, ale nie wiem jaki naszyjnik dodać 
1.
2.
3.
1. Przypomina szwy
2. Ładnie wypełnia dekolt sukienki
3. Przypomina gorset ortopedyczny
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (01-11-2014 o 11h38)
Amara - moim zdaniem maczuga zdecydowanie 
Dwójka albo trójka, chociaż skłaniałabym się bardziej w stronę trójeczki 
Ja bym wybrała kapelusz numer 3. Najlepiej pasuje kolorystycznie. 
Ja bym dodała jeszcze jakąś przepaskę na oczy, albo woalkę, albo jakąś grzywkę 

Trójka, trójkę wybierz Panie!
albo raczej Panno! 
Jessica23 właśnie myślałam o tym, że z tym trzecim jakoś tak pusto na czole, ale ja (geniusz), nie pomyślałam o tym, że mogłabym coś innego tam wrzucić xD Także dziękuję za radę.
A co do przepasek, kolorystycznie właściwie prawie nic mi nie pasuje, ale te dwie jakoś-takoś się nadają chociaż nie jestem pewna (wydaje mi się, że ta czarna mniej).

Zdecydowanie druga przepaska. Znacznie lepiej współgra z resztą stylizacji. 
Dzięki, zostaje opaska nr2 
Jak myślicie, która wersja jest najlepsza? A może je jeszcze jakoś inaczej połączyć? Propozycje odnośnie dodatków/fryzury też mile widziane. (:
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Scarlet0 (05-11-2014 o 12h09)