Mi się zdawało, że 2 spódnica jest lepsza, ale po namyśle oraz waszej opini wybrałam 1 wariant ze zmienioną fryzurą.
Ostatnio zmieniony przez Moridiana (27-06-2014 o 18h28)
If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what.
Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 206
Mi się zdawało, że 2 spódnica jest lepsza, ale po namyśle oraz waszej opini wybrałam 1 wariant ze zmienioną fryzurą.
Ostatnio zmieniony przez Moridiana (27-06-2014 o 18h28)
Rozmyślając sobie nad nowym strojem pomyślałam sobie "hej! Skoro już jest harfa i są plecy, a może by tak zrobić harfiarkę grającą stojąc do nas plecami? Więc tak doszłam do tego rezultatu:
Link do zewnętrznego obrazka
Czuję się jednak nie w pełni usatysfakcjonowana i proszę was o jakieś drobne rady co mogłabym z tym jeszcze zrobić? Liczę na waszą pomoc 
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (27-06-2014 o 19h31)

Bardzo fajny pomysl 
Genialny pomysł, ale wygląda jakby grała toples 
Wierzę, że znajdziesz idealną bluzkę do tego 
Dziękuję bardzo za wasze miłe słowa 
Jestem już kawałek dalej i pojawił się dylemat, czy może wykorzystać nową sukienkę w jakimś żywszym kolorze? Przedstawiam więc 2 opcje... Która lepsza?
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka

Zdecydowanie 1!
Ta stylizacja jest świetna! 
Też myślę, że ta pierwsza stylizacja jest taka inna, ciepła
Na prawdę bardzo interesująca 
Bardzo wam dziękuję, takim razie stawiam na opcję nr. 1 

Bawiąc się ubraniami z szafy, pojawił się przede mną dylemat - która wersja stroju lepsza? Z kokardą czy bez?
Bez kokardy lub kokarda w innym kolorze
a mi się podoba właśnie z kokardą.
Kokardy rlz! 
chociaż jakos tak pustawo
może dodaj jakieś rękawiczki albo cos innego zamiast laseczki?
Kokarda pasuje
muszę przyznać, że bardzo ciekawe połączenie kolorów. Stylizacja ma to coś... i można jeszcze pokombinować z dodatkami.
Zmieniłabyś może naszyjnik na "krótszy" i z ciemniejszym łańcuszkiem.
Zgadzam się ze Steno, że na dłonie pasowałyby rękawiczki albo może wyraźniejsze bransoletki. Może zamieniłabyś te perełki na ramionach na czarne?
Też jestem za kokardką, gdyż z nią strój wygląda kompletnie i nie jest pustawo w okolicach pasa. Poza tym zgadzam się z dziewczynami powyżej odnośnie rękawiczek lub bransoletki.
Bardzo wam dziękuję za wszystkie rady.
Postarałam się, żeby ten strój był mniej pusty.
Która torebka? (styl hime gyaru)
Evelyn.. Jestem bardziej za tą pierwszą, ale można by spróbować z jakąś torebką dłuższą, może do kolana? Albo jeszcze coś innego..
Teraz ja proszę o radę.. który strój jest najlepszy? nie mogę się zdecydować.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Emma1 (01-07-2014 o 19h45)
Evelyn różowa <3
Emma1 ale to stroje są całkiem inne i wszystkie są ciekawe, jak mam wybrać
? Najbardziej podoba mi się 1 (wszystko świetnie pasuje) i 4 (bardzo pomysłowo), 2 trochę przeładowana, a 3 wręcz przeciwnie.

Waleczny anioł w moim wydaniu? Coś zmienić?
Link do zewnętrznego obrazka
Evelyn, również byłabym za pierwszą torebką 
Emma1, muszę zgodzić się z Jessica23. Wszystkie stroje są bardzo różne więc ciężko je ocenić wspólną miarą, ale jeśli mam wybrać ulubione to wybieram 1 tylko chyba bez tego szalu 
Evelyn też jestem za różową.
Emma1 też zgodzę się z dziewczynami. 1 wybiera mi się najbardziej, a czwórka ma coś w sobie co wyróżnia ją na tle pozostałych.
Sentis jest okej, mnie podoba się tak jak jest :>
Wiem że są różne, dlatego chciałam znać Wasze zdanie na temat tych stylizacji:) bo mi ciężko się zdecydować na którąkolwiek ale dziękuję bardzo za opinie 
Hej, udało ponieważ słyszałam wiele skarg na tą moją rękawiczkę, więc postanowiłam poszukać jakiejś innej bardziej przypominającej skórę i znalazłam dwie opcje, przedstawiam je tu razem z pierwotną:
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Która najlepsza?

Druga najlepsza <3
Dzięki Sentis
Znalazłam jeszcze jedną, dam w zestawieniu z opcją nr 2:

Zdecydowanie ta wcześniejsza (druga w pierwszym zestawieniu)