Może ta starodawna książka, świeczka, kusza albo parasolka carling <myśli> ?

Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 206
Może ta starodawna książka, świeczka, kusza albo parasolka carling <myśli> ?

Wypróbowałam prawie wszystko to co mi podałaś i faktycznie,świeczka, o której zapomniałam, tutaj pasuje idealnie
dzięki 
Cieszę się bardzo, że mogłam pomóc
Faktycznie wyglądasz świetnie ! 

Zastanawiam się nad fryzurą... Które cięcie i jaki kolor waszym zdaniem lepiej pasuje? Podajcie też swoje propozycje, jeśli te poniżej według was nie pasują.
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Mythology (12-06-2014 o 11h55)
Chyba wolę drugą opcję jeśli chodzi o kolor włosów. Przy tej pierwszej ciemniejsze włosy zarysowywują sylwetkę i powodują efekt przysadzistości w okolicach ramion. Przynajmniej z mojego punktu widzenia
Co do fryzury nie polecę żadnej konkretnej, ale polecę aby poszukać dalej bo ta druga nie gra z koroną z reszta na upartego pierwsza również
Pasek możesz spróbować w kolorze naramienników.
A mnie się podoba opcja pierwsza - kolor włosów jak i ich uczesanie. Tylko zmieniłabym maskarę, ale to już moje osobiste zdanie, a nie musisz się nim sugerować 
Mi równiez podoba się wersja 2. Fryzura w 1 strasznie różni sie od stroju. Może gdyby dać w 1 inny kolor, fryz lepiej by pasował.
Miałam nadzieje, że nie będziecie zwracać uwagi aż tak na ten pierwszy kolor, tylko bardziej na cięcie, bo ściągnęłam obrazek zanim zmieniłam kolor i nie chciało mi się linkować kolejny raz. xD No to teraz ustawiłam we wszystkich ten sam kolor żeby było łatwiej i przy okazji ściągnęłam koronę. A więc...
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Mythology (12-06-2014 o 13h58)
Jedynka przy tym kolorze i bez lewitującej korony bardziej na prowadzenie idzie. Trójka też ładna ale grzywka mi się średnio w tym uczesaniu podoba. No i z nudów możesz poszukać również kok bo ładnie może wyglądać, ale bardziej w nieładzie z kosmykami aby przy twarzy nie było tak pusto.
Swoją drogą naszyjnik bym poszukała taki co opada pomiędzy piersi a nie odstaje na nim jakby był sztywny jak drut.
W sumie to i sama zapytam o detal. Raczej stylizacja jest już dopracowana do końca więc przy zapisie jak uważacie która opcja lepsza z woalka czy bez koło ust? Stylizacja pod hasło sztuka uwodzenia/kuszenia 
Ostatnio zmieniony przez Samira (12-06-2014 o 14h45)
Zdecydowanie z nią według mnie, idealnie pasuje do typu stylizacji <3
Mythology zgadzam się z Samirą, 1 bez korony i w tym kolorze jest śliczna :>
Jedyneczka jest teraz idealnie z tym kolorem xD
A u Samiry...to w sumie 2 jest świetne!
woalka dodaje drapieżności (jakby i bez tego nie była wystarczająco mrr...).
Ok dzięki śliczne za opinie zostanie z
Ja coś nie umiem się zmusić do zasłaniania jej tu buzi no ale skoro pasuję do stylizacji to zostaje ^^
Ja również dziękuję bardzo za opinie. Posłucham Was i zostanę przy jedynce. :}
Uhuhu, na startowej jakaś nowa ładna stylizacja. Nine, dodawaj, dodawaj do sklepu!
Staram się stworzyć kreację "od tyłu" ale jest to piekielnie trudne! miss ciągle wygląda nienaturalnie... Na razie, wyszło coś takiego:
Link do zewnętrznego obrazka
Co myślicie? Chyba za bardzo "wykręcona" 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Mnie tam się podoba
Ładny dobór elementów i dobre skomponowanie, a to najważniejsze jak dla mnie
Wszyscy wiemy, że wymyślić coś z tą pozą to nie lada wyzwanie
I makijaż też super <3
Aria, nie jest najgorzej. Bardzo ciężko coś wymyślić przy tej pozie.
Wersja 1 czy 2?
Wersja 1 jest bardziej uporządkowana, czystsza, przez co bardziej w moim guście.
Mi się też bardziej podoba wersja 1, jest tak bardziej przejrzysta 

Też skłaniałam się ku 1. 2 zrobiłam opcjonalnie. Zastanawiam się jeszcze, co zrobić z białym paskiem spod spodu. Zostawiać czy wyrzucić?
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (14-06-2014 o 22h50)
Moim zdaniem, zostawić 
Zostaw. Tak jest ładnie. Też skłaniam się ku 1 wersji <:
Mam dylemat ponieważ nie wiem czy ten pasek nie wydaję się zbytnio przetłaczający i co dać do rączki.
1 czy 2?
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka

2 - bardziej opływowe kształty i subtelniej, ale 1 - też na swój sposób ciekawie. Wachlarz moim zdaniem nie pasuje, lornetka już bardziej.
Kirixa
Do ręki coś innego polecam poszukać.Mi się ostatnio podobają rzeczy na "bogato" lub obładowane więc bardziej jedynka pod mój gust
Dodaj biednej "arystokratce" trochę pierścionków i może delikatne kolczyki jeśli zostaniesz przy opcji drugiej. No i pasek pod biust.
Evelyn cudna orientalna stylizacja
Chociaż ja bym poszukała czegoś innego zamiast tego czerwonego paska co jest na białym bo hmm spłaszcza te rejony. Ostatecznie pokombinuj z paskiem pod spodem.
Aria też męczyłam się z ta pozą i tak z lekka wykręcona jest ale bez zabawy warstwami ciężko tak naprawdę coś uzyskać sensownego no chyba, że pominęłam spódnicę nisko osadzoną na biodrach.