Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 55 56 57 58 59 ... 206

#1401 11-01-2014 o 20h16

Miss'Żółtodziób
...

Opcja z wachlarzem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15610.jpg
Spódnice zostawię Ikan rozwiałaś mi wątpliwości czy nie przesadzona z nią jest stylizacja a efekt który opisałaś właśnie chciałam uzyskać/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nad wachlarzem a płomieniem dalej mam dylemat xD Bazom mroku miał być właśnie dym a wachlarz bardziej kojarzy mi się z zabawą w ukrywanie twarzy.

#1402 11-01-2014 o 20h25

Miss'wow
KimDallas
...

Jednak lepsza jest wersja 3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1403 11-01-2014 o 21h13

Miss'Żółtodziób
...

Jeżeli mogę dodać coś od siebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Samira, dla mnie wersja nr 1 jest najbardziej mroczna i tajemnicza. Wachlarz bardziej kojarzy mi się z balem, albo elegancką damą. Jeżeli ja chciałabym uzyskać kobietę 'po ciemnej stronie mocy' wybrałabym jedyneczkę, ponieważ odkryta dłoń trochę za bardzo kontrastuje na tle czarnej sukni.
Ale widziałam, że większość jest za resztą opcji, no ale nic ;D

#1404 11-01-2014 o 23h02

Miss'wow
KimDallas
...

Stworzyłam nową stylizację, ale nie wiem czy pasuje do niej pasek, rękawiczki oraz fryzura

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15634.jpg

#1405 12-01-2014 o 00h30

Miss'Żółtodziób
...

Droga KimDallas, moim zdaniem trochę za dużo się tu dzieje, zwłaszcza pasek i hmm woalka przy gorsecie sukni trochę się kłócą. Zmieniłabym pasek na delikatniejszy, a resztę zostawiła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1406 12-01-2014 o 12h58

Miss'Żółtodziób
...

A mi się bardzo podoba! Fryzura idealnie pasuje, może tylko pasek zmień bo trochę przytłacza wszystko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez nina208 (12-01-2014 o 12h58)

#1407 14-01-2014 o 13h59

Miss'Żółtodziób
...

Wersja wiatru.Po szukaniu i kombinowaniu z odpowiednimi kolorami padło na biały jako "przezroczystość". Mój jedyny dylemat to fryzura. Odcień bieli u fryzjera jest frustrujący bo włosy się strasznie odcinają mocną kreską od delikatnych ubrań, dlatego nie mogę się pobawić długimi imitującymi powiew wiatru /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Jedyne opcje jakie się doszukałam a które nie wycinają się tak mocno to te trzy i pytanie która lepsza? Nie umiem się tu zdecydować bo i tak jest to dla mnie kompromis xD Chciałabym całkiem inna fryzurkę ale zostaję mi czekanie na odnowę zapowiadanych kolorów przez Nineland.
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

KimDallas ta bluzka była w miasteczku świątecznym?Bo jest cudna ale nie mogę się doszukać jej w sklepie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Po poprawkach stylizacja bardzo fajna, fryzura jak najbardziej pasuję.Jedynie wachlarz trochę się gubi w tej czerni ale jeśli efekt zamierzony to zostaw.

#1408 14-01-2014 o 14h41

Miss'Żółtodziób
...

@Samira, co za geniusz  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  Mi się podoba nawet ta trójeczka, chociaż ciemniejszy kolor wystaje zza welonu - jest to na swój sposób urocze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I jedynka.

#1409 14-01-2014 o 15h48

Miss'wow
KimDallas
...

Tak, dopatrzyłam się jej w Miasteczku Bożonarodzeniowym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Moim zdaniem najlepiej wygląda 1 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1410 14-01-2014 o 18h29

Miss'Żółtodziób
...

Ok dziękuję w takim razie zostanę przy jedynce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ostatnia też mi się podoba ale jak sama napisałaś Dyokira trochę nie jestem przekonana do tego odcienia wystającego. Jakby kreska byłą inna może bym nie miała dylematów ^^
KimDallas dziękuję w takim razie przepadła mi opcja zakupu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1411 14-01-2014 o 19h10

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Mi też najbardziej podoba się trójka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Może trochę wystaje, ale jest uczucie wiatru, a o to chyba ma chodzić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1412 14-01-2014 o 19h13

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

3! Pomysł super!

#1413 14-01-2014 o 19h25

Miss'Żółtodziób
...

Zdecydowanie wersja trzecia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1414 14-01-2014 o 19h39

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Dziewczyny, help! ;-;
Dziś nie będzie uroczo ._.

Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Moja Miss tym razem jest brzydka.
Tak, ma wyglądać na zmęczoną i wychudzoną (postanowiłam zacząć przechodzić misje i utrzymanie pałacu bardzo ją finansowo męczy XD)
A serio, zrobiłam swoją własną personifikację choroby (i zarazem chyba zobrazowałam siebie - swoją psychikę) - wychudzona twarz, ubranie nawiązujące do dawnej epoki, niestaranne, Misska nie ma siły, by jakoś zadbać o swój wygląd, ale próbuje wciąż dobrze wyglądać.
No i tutaj pojawia się moje pytanie, która bluzka? Czarna czy biała? Oraz wąż czy misiek?

Ostatnio zmieniony przez Aeriss (14-01-2014 o 19h39)

#1415 14-01-2014 o 20h26

Miss'Żółtodziób
...

Mnie się najbardziej podoba jedynka, misiek odpada, ale jeśli ma być niestarannie, to trójka, przez kolor bluzki, który mi tam nie pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1416 14-01-2014 o 20h39

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Bluzka czarna z miśkiem, jak wiadomo każda z nas jest dzieckiem i potrzebuje czasem się przytulić do misia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A tym bardziej jak ma się zmartwienia i jest się chorym.

Ostatnio zmieniony przez YooSti (14-01-2014 o 20h42)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1417 14-01-2014 o 21h43

Miss'OK
nisiam

Mnie urzekła trójeczka!!

#1418 14-01-2014 o 21h54

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

mi tam misiek pasuje, ale nie wiem, która bluzka. Nie wiem czy tam nie będzie zbyt dużo czarnego, ale jeżeli ma byc nieład to czrna możliwe, że będzie najlepszym wyjściem.

#1419 14-01-2014 o 22h23

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Dzięki za opinie ^^ Postanowiłam skupić się na wersji z misiem i wężem (wymiennie) i białą bluzką. Po namyśle doszłam do wniosku, że biała jest bardziej... piżamowata ^^

#1420 16-01-2014 o 19h32

Miss'wow
KimDallas
...

Po raz kolejny mam dylemat odnośnie stroju mojej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Gorset pasuje do spódnicy? Lepiej z paskiem czy bez?

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15936.jpg

#1421 16-01-2014 o 20h15

Miss'OK
nisiam

Gorset jak najbardziej pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ja tylko zastanowiłabym się nad łasiczką, która odciąga uwagę od genialnego stroju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1422 17-01-2014 o 17h53

Miss'Żółtodziób
...

Gorset wygląda bardzo dobrze. A pasek ( to chyba ten złoty ) to wydaje mi się, że lepiej będzie bez niego. Bez łasiczki byłoby lepiej chyba, bo zbytnio skupia uwagę na sobie.

#1423 17-01-2014 o 18h03

Miss'nieobczajona
Viola688
Joł XD Miejsce: Tomaszów Mazowiecki ;)

Wiecie może czy w Ninelandzie są buty na wzór glanów ?? Z góry dziękuje ;*

#1424 17-01-2014 o 19h08

Miss'Żółtodziób
...

Może " Doc'Nine. "

#1425 17-01-2014 o 19h29

Miss'Żółtodziób
...