Dyokira podobnie jak dziewczyny nade mną uważam, że złoto tu nie pasuje, gdyż się za bardzo wybija. Najbardziej do tej stylizacji pasuje jedynka, gdyż ta góra lepiej się komponuje z całym strojem i jest lepiej dopasowana do charakteru stylizacji.
Strony : 1 ... 54 55 56 57 58 ... 206
Dyokira podobnie jak dziewczyny nade mną uważam, że złoto tu nie pasuje, gdyż się za bardzo wybija. Najbardziej do tej stylizacji pasuje jedynka, gdyż ta góra lepiej się komponuje z całym strojem i jest lepiej dopasowana do charakteru stylizacji.
Dziewczyny, jestem w kropce dlatego proszę o poradę. Który pasek będzie najlepszym dopełnieniem całości? 

Z góry dziękuję za wszelkie sugestie, również za te dotyczące innych elementów stroju, które ,Waszym zdaniem, nie pasują i które warto by zmienić/przemyśleć 
Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-01-2014 o 09h50)
Moim zdaniem ostatni, choć wciąż za bardzo się wyróżnia. Ten wcześniejszy mi kompletnie nie pasuje kolorem.
A mi się spodobała pomarańcza
Czyli pasek nr 1 
@Dyokira, nisiam, dziękuję Wam za rady. Obie wezmę pod uwagę.
Ikan a zielonej wersji nie ma tego paska ?Osobiście poszukałabym coś jeszcze i świetna stylizacja wyszła ^^
Dyokira a mi się właśnie te złote wstawki podobają z bluzki nr 2 xD ożywiają stylizację i jak dla mnie pasują. No ale jeśli chcesz utrzymać w jednej tonacji to chyba pierwsza opcja najsensowniejsza bo trójka z tymi liniami trochę nie pasuję do łączenia spódnicy z górą.
Samira napisał
Ikan a zielonej wersji nie ma tego paska ?

...Co sądzicie? Przesadziłam?
Ciekawa jestem tej kreacji już po zmianie fryzury i makijażu, bo to istotne elementy, które zaważają na stylizacji.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-01-2014 o 14h00)
Moim zdaniem teraz jest super i bardzo harmonijnie 
Galaktycznie

Hej!
Mam pomysł na ciekawą stylizacje. Wyszperałam u nine fajną dłuuugą czerwoną pelerynę, i szukam jakiejś sukienki do niej pasującej. Chce wystylizować mą miss na wampira. Podawajcie suknie do 3500 MM. Jeśli nie ma pasujących, to możecie podać jakąś bluzkę i spòdnice. Jeśli można to buty też.
Belove napisał
Hej!
Mam pomysł na ciekawą stylizacje. Wyszperałam u nine fajną dłuuugą czerwoną pelerynę, i szukam jakiejś sukienki do niej pasującej. Chce wystylizować mą miss na wampira. Podawajcie suknie do 3500 MM. Jeśli nie ma pasujących, to możecie podać jakąś bluzkę i spòdnice. Jeśli można to buty też.
Link do zewnętrznego obrazka
Proszę o pomoc. Lepsza wersja z świetlikami, czy bez?
Wydaje mi się, że bez świetlików, bo kreacje masz taką karnawałową, więc świetliki to tu nie bardzo, w ogóle jak popatrzylam 1 raz to wydawało mi się że na tym 1 zdj świetliki weszły ci na twarz miss, a to kolczyki tak trochę dziwnie wyglądają w połączeniu z tymi świetlikami ^^
Rainbow, chyba też byłabym za wersją bez świetlików. I bez nich jest pozytywnie
@Ikan, właśnie nie chcę uzyskać efektu "komiksu", pierwsza bluzka była jednak bazą do innej stylizacji, z której stworzyłam obecną 
@Samira, ja też się uparłam przy złocie, i wyszły mi dwie stylizacje, które i tak sobie zapiszę, ale z ciekawości zapytam, która Wam się bardziej podoba:
Ostatnio zmieniony przez dyokira (10-01-2014 o 16h41)
A ramiona zostawiasz tak gołe ^^? Jeśli tak raczej bez, jeśli coś dodasz to świetliki mogą pasować. Na razie za pusto u góry dla mnie dlatego bez świetlików wygląda lepiej.Nie umiem tego wyjaśnić dlaczego, ale bardziej przejrzyściej w odczycie.Widzę,że zbieg okoliczności bo również mnie naszło na obrobienie tej wersji sukienki, chociaż ja na razie mam dylemat co na głowę bardziej ^^
Ikan
Wersja ze srebrem mi pasowała do "błysków" na rajstopach i spódnicy jednak zauważyłam,że ta opaska nie ma wersji srebrnej z zielonym oczkiem:) Ze złotem zostaję opcja pierwsza albo zielona jeśli chodzi o pasek, chociaż jednak dalej bym szukała lepszego.
Z tego powodu właśnie postanowiłam zmienić kolor biżuterii ^^ ale faktycznie srebro będzie tutaj lepszym zestawieniem ze względu na srebrny błysk całości. Utrudniłam sobie zadanie
Poszukam jeszcze paska. Dzięki za radę 
Dyokira, do mnie przemawia opcja numer 2. Podobają mi się te złote wstawki 
Rainbow...nie będę oryginalna i powtórzę za przedmówczyniami ^^ Coś na ramiona dla kontrastu i wtedy świetliki będą ok (też w początkowej fazie myślałam, że świecące robaczki przelatują przez twarz). Chociaż zastanowiłabym się nad zmianą kolczyków, może na delikatniejsze i wiszące?
Yuki18, dzięki za galaktyczną (jeśli to było do mnie ^^) 
Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-01-2014 o 18h11)
Dyokira teraz złoto pasuje tu najlepiej. Obie wersje są w porządku, ale ze złotem właśnie przykuwa uwagę.
Dyokira dalej druga opcja bardziej mnie przyciąga ^^
Pasek przy pierwszej rozwiązał problem z miejscem schodzenia się garderoby więc też jest już lepiej przy tej bluzce. Nawet bransoletka na nodze pasuję ładnie, chociaż może jakbym mogła być tu wredna to może dopracować fryzurkę? Przez te prawe włosy u góry kapelusz trochę dziwnie się prezentuje albo skoro bawisz się warstwami to może coś drobnego dołożyć do niego na górze aby zakryć wystające włosy?
@Samira, idę w takim razie do fryzjera. Z włosami jest ciężko, bo takie fryzury, które pasują pod kapelusz są bardzo "oklapnięte" i gubią się w stylizacji. Niczego więcej nie dołożę na kapelusz, bo wyczerpałam zasób warstw 
Rainbow dla mnie zdecydowanie bez świetlików 
Dyokira mnie z nieznanych przyczyn uwiodła kreacja nr dwa 
Dziękuję za wypowiedzi, bardzo mi się one przydały
. Udzielę się do waszych rad.
Dyokira , wersja 2 jest no cóż... Moim zdaniem ciekawsza.
Mam dylemat jak zwykle detaliczny 

Bawię się w kolekcję żywiołów. Woda i światło już powstały teraz kombinuję z mrokiem. Jako, że elementy to poruszanie się po czarnych barwach nie wiem co lepiej dodać jej do ręki.Pierwsza opcja wiem że mało tam widoczne jest bez wpatrywania się ale są gargoyle+ogień. Druga opcja wachlarz+gargoyle. Trzecia ogień+ogień z pierścionka, do tego spódnica jest inna w ostatniej wersji. Która kombinacją wydaje wam się najkorzystniejsza?
Samira , mi do gustu bardziej przydała 1 wersja.
Podoba mi się druga wersja i trzecia. W pierszej nie widać tego ognia, tworzy on rozmazaną plamę. Takie jest moje zdanie. W drugiej wersji wachlarz jest już widoczny i według mnie nadaje kreacji elegancji i i lekkości. Za to opcja numer trzy urzekła mnie tą spódnicą, przypomina mi ona tren jakieś Pani Ciemności
Mogłabyś wstawić obrazek 3 z wachlarzem?
Dla mnie opcja druga, w pierwszej faktycznie wszystko się zlewa i kompletnie nic nie widać.
Osobiście najbardziej z mrokiem kojarzy mi się opcja numer 3. Dym jest zdecydowanie widoczniejszy i w zestawieniu ze spódnicą sprawia wrażenie jakby mrok wychodził z postaci.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (11-01-2014 o 19h51)