Pomysł z księżycem dobry, trzecia bluzka jest okej... Ale dlaczego taka parasolka? To ona mi się wydaje najbardziej od czapy.

Strony : 1 ... 156 157 158 159 160 ... 206
Pomysł z księżycem dobry, trzecia bluzka jest okej... Ale dlaczego taka parasolka? To ona mi się wydaje najbardziej od czapy.

Teraz spojrzałam.
Te buty w ogóle nie pasują. Nawet do 3, bo pomysł tamtej bluzki jest za słaby do tych butów.
Butów nie da się zmienić, bo to jest ta cała poza, od jednej z nowych gwiazd.
Majerankowa - Cóż, mi akurat parasolka tu pasowała, dlatego jest 
Dzięki wam za pomoc, wybieram więc trzecią ;3

Link do zewnętrznego obrazka

Co o tym myślicie? Czy ktoś z lv 16 powinien się wstydzić czy nie?
KanapkaczusHighus - jak na mój gust to za dużo elementów z jednego zestawu. Niektórzy lubią nosić gotowe zestawy, a niektórzy uważają, że lepszy efekt daje wykazanie się swoją kreatywnością i ja należę do tej drugiej grupy, więc stylizacje, które polegają na założeniu gotowego stroju (albo składają się w większości z jednego kompletu) niezbyt mi się podobają. A więc na Twoim miejscu pobawiłabym się bardziej różnymi ciuszkami.
Btw, coś jest nie tak z makijażem. Wygląda, jakby Miss miała zeza... O.o

Ogólnie ja nie czaję w ogóle makijażu. Spróbuję coś pozmieniać.
Pokombinowałam, ale jako żem enzerozerobe to wyszło coś takiego:
Co o tym czymś myślicie?
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (14-02-2016 o 10h55)
Gorset jest taki delikatny przez co kolce i peleryna nie pasują. Dałabym jakąś narzutkę (taką świąteczną, z futerkiem) i w ogóle poszła w taki delikatny i futerkowy (XD) klimat 
Jak ja mam 3 białe bluzki i co to narzutka?
Lepiej to wygląda?
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (14-02-2016 o 11h53)
hmurka444 Stylizacja po lewej jest delikatna (moim zdaniem, oczywiście) a po prawej - bardzo bogata. Mi bardziej się podoba stylizacja po lewej. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EDIT
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziewczyny, co myślicie? Chciałabym to zmienić ale..nie wiem jak. ;/
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (17-02-2016 o 17h23)
Proponuję białe buty założyć. A o mojej co sądzisz (ta wyżej)?
Zacznij od naprawy policzków, dla mnie nie wygladaja za dobrze
Smolarka mi się jakoś nie podoba ten rudy kolor włosów. Ogólnie lubię rude włosy, ale do tej stylizacji mi zupełnie nie pasują. To nakrycie głowy też mi jakoś nie leży, ale reszta bardzo mi się podoba!
KanapkaczusHighus stylizacja mi się podoba, ale drażni mnie ten makijaż, popracowałabym nad nim 
Ostatnio zmieniony przez hmurka444 (17-02-2016 o 18h52)
hmurka444 A dasz kody pasującego make upu? Ja w ogóle go nie ogarniam i dałam przypadkowy.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (17-02-2016 o 20h17)
hmurka444 ta po lewej jest dużo lepsza, ale koniecznie pasek zmień na taki, który ładnie połączy body i spódnicę
I ja mam problem
Lepsza mniej upchnięta stylizacja?
Czy jednak trochę bardziej?
Bransoletka nie pasuje wogole xD
A co do paska, to poproszę więcej propozycji xD
Pierwsza jest dużo lepsza. W drugiej zaś pasek i bransoletka nijak pasują do całości...tu śnieg (pasek) i kolor bransoletki (czy tam rękawiczek) są z innej bajki niż całość.
Bez bransoletki i z paskiem. Nie wiem tylko, czy ten jest akurat najlepszy z tych, które posiadasz. Dobry na pewno byłby jakiś 'gorsetowaty, łączący kołnierz ze spódniczką.
A może daj inną bransoletkę i inny pasek? xD Pierwsza wersja troszkę pusta, natomiast w drugiej pasek i bransoletka po prostu nie pasują. xD
Mała zmiana koncepcji. Czy dalej coś nie pasuje? Czy jest w miarę ok?
Sartani, trudno mi się w tej stylizacji połapać, ale wydaje się być ok. Choć nie jestem pewna tych kwiatuszków we włosach.
A moje pytanie brzmi: ze spódnicą czy bez? Te fruwające szmatki od panny według mnie wyglądałyby całkiem nieźle, ale gama kolorystyczna za bardzo ogranicza... 
Oczywiście wszelkie inne propozycje poprawienia stylizacji także mile widziane. 
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (20-02-2016 o 13h38)

Nieee, zdecydowanie bez tego czegoś od panny. Chyba, że inny kolor, ale skoro nie ma lepszego... :<

Gołe pupki zawsze fajne, tyle, że tym razem naprawdę czegoś tam brakuje, może coś krótszego...
Mi zdecydowanie bardziej podoba się wersja bez szmatki, ale ogólnie stylizacja cudna <3

To ja wparuję ze swoją kolejną stylizacją.
Mówcie co byście w niej zmienili.
(Jak fryzurę lub make up to podawajcie kody do tego)