Zależy, co chcesz osiągnąć. Jeśli rękawy mają być osobną częścią, to 2 - bo wtedy ładnie odcinają się od czerwonych skrzydeł. A jeśli rękawy i skrzydła mają tworzyć jedne wielkie skrzydła (jeśli tak, to fajny pomysł), to zdecydowanie 1.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 150 151 152 153 154 ... 206
#3777 05-12-2015 o 12h46
Chyba czerwone, białe za bardzo zlewają się z bluzką, czerwone ładnie kontrastują.
#3778 05-12-2015 o 16h30
Robin - Obie wersje prezentują się świetnie, ale jednak bardziej podoba mi się jedyneczka, bo, jak słusznie zauważyła Saeniver, rękawy wyglądają jak przedłużenie białych skrzydeł. Zresztą, skrzydła w dwójeczce kontrastują nie tylko z białym okryciem, ale i z pozostałymi elementami, nawet tymi w czerwieni, od których różnią się odcieniem.
I ja tym razem natrafiłam na mały problem. Zależało mi na użyciu tej nienaturalnie wykręconej nogi, a co za tym idzie musiałam jakoś zagospodarować przestrzeń za moją lalką. Może jestem nieco przewrażliwiona, ale żaden element mi tam nie pasował. W ostateczności zdecydowałam się na kamienie druidesse, ale odnoszę wrażenie, że odcinają się od spódnic i całość wygląda nienaturalnie. 
Może macie jakieś sugestie? Zrezygnować z kamieni na rzecz czegoś innego?
A może wyrzucić tył i już nic nie kombinować?
1.
2.
Jest jeszcze opcja z wykorzystaniem tych kryształów, ale coś średnio mi się widzą do ustawienia ciała mojej misski. ;__;
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (05-12-2015 o 16h32)

#3779 05-12-2015 o 16h57
Roccoco - może zacznę od tego, że wow. Powinnaś mieć zakaz tworzenia tutaj, bo zabijasz poziomem. Gdyby trofki można było zdobywać co tydzień, strzelam, że co tydzień byłabyś nagradzana T^T
Stylizacja jest tak powalająca, że zanim przeczytałam o co tak na prawdę pytasz nie widziałam różnicy miedzy opcją nr 1 a opcją nr 2. Dopiero jak się wczytałam zwróciłam uwagę na te kamienie... Prawdę mówiąc nie odcinają się tak bardzo. Praktycznie wcale. I obawiam się, że nie bardzo jestem ci w stanie w tym momencie pomóc, bo wszystkie wersje mi się zbyt bardzo podobają.
Tak, napisałam to wszystko tylko po to, żeby powiedzieć, że nie mogę ci pomóc, bo wykonałaś kawał zbyt dobrej roboty ^^
Matulu. Gdyby wszyscy robili takie stylizacje, nie złaziłabym z promenady tylko się gapiła T^T

#3780 05-12-2015 o 17h21
Będę bardziej pomocna niż Ojsa i ograniczę się do wybrania lepszego efektu.
Na samym początku uwagę zwróciłam na drugi efekt, który szalenie mi się podoba i bardzo ładnie współgra z całością...lecz jedynka mnie kupiła kompletnie. Ten efekt lewitacji jest super i ta mgła są śliczne.wo
Jedynka rządzi ;3
#3781 05-12-2015 o 17h51
Roccoco, powinni Ci wlepić jakiś ban na tworzenie stylizacji, serio ;_;
Mnie podoba się opcja numer dwa, z kamieniami w tle, od razu rzuciła mi się w oczy. Miss sprawia wrażenie jakby wygodnie rozsiadła się na tych wielkich głazach. Tak to zobaczył mój chory mózg w pierwszym momencie, a cóż, co raz widziane nie może zostać odwidziane, więc jestem za dwójeczką :'D Ewentualnie jedyneczka, ale z tych kryształów w tle (opcja trzecia) to na pewno bym zrezygnowała.
#3782 05-12-2015 o 19h12
1 bardzo mi się podoba. Wygląda lżej niż z kamieniami, poza tym jak słusznie tutaj zauważyli Twoją miss wygląda jakby lewitowala. Jeśli zależy Ci na czyms sprawdź jeszcze "wielkanocna pastereczka" w bieliźnie. Chociaż nie wiem czy będzie pasowało i wystarczająco się schowa.
#3783 05-12-2015 o 19h39
Dla mnie też albo z kamieniami albo bez, ale chyba raczej bez, te kamienie niepotrzebnie odciągają uwagę od reszty.
Poza tym to woow, niesamowita stylizacja *-* chyba najlepsza jaką widziałam na MF. Bardzo kreatywnie wykorzystałaś tę nogi, jestem pod ogromnym wrażeniem. Tylko mała sugestia - dodałabym jeszcze czarne rękawiczki, bo teraz wygląda to tak, jakby jedna ręka byla w czarnej rękawiczce, a druga goła, chyba że to zamierzone, to zwracam honor 
#3784 05-12-2015 o 20h22
Roco, trza było do mnie napisać, to bym Ci powiedziała, że dwójka zmiata system. A tak na poważnie, to podobnie jak koleżanki wyżej uważam, że wszystkie wersje są wspaniałe, ale druga podoba mi się najbardziej. Miss też wygląda, jakby lewitowała, z tymże (w przeciwieństwie do jedynki) te kamienie dodają całości takiej magii. Bez wygląda świetnie, ale Z jeszcze lepiej. 
#3785 05-12-2015 o 21h07
Tak jak wszyscy - powiem, że stylizacja jest mega ♥ Super wyglądają te nogi
Po prostu b-o-s-k-i-a miss. Również uważam, że powinnaś mieć zakaz wstawiania tutaj stylizacji, ale to dlatego, że teraz tak strasznie zazdroszczę xD Przechodząc już do wybory to 1/3, ale bardziej 3.
To teraz ja przybywam ze swoim problemem. Koszyk i zwierzątka nie bardzo do mnie przemawiają, ale uważam, że przy nogach jest pusto. Za to nie jest tak przy ciemniejszym kolorze sukienki, ale wydaje mi się, że nie pasuje, gdyż jest w dość zimnym odcieniu. Więc mam problem i z kolorem sukienki i torebką.
Link do zewnętrznego obrazka
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#3786 05-12-2015 o 22h10
Roco stylizacja jest po prostu wow i każda opcja jak dla mnie wygląda świetnie ♥
ellixp jak dla mnie 1 wygląda super i nic bym w nie nie zmieniała.
Ja mam problem bo nie wiem czy moja miss nie ma za mało na głowie sama nie wiem czy dodać coś na głowę czy zostawić jak jest :

"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

#3787 05-12-2015 o 23h21
Ellixp - Podobnie jak Lajna uważam, że jedyneczka wygląda bardzo ładnie. Nie wiem, gdzie Ty tam widzisz "pusto", bo moim zdaniem całość jest idealnie wyważona - nie ma ani za dużo, ani za mało.
Ciemniejszy kolor sukienki mógłby zostać użyty, gdybyś jeszcze pomyślała nad jakimś dodatkiem o podobnym odcieniu, a tak to opcja pierwsza jest moją ulubioną.
Lajna - Jaka urocza! *o* Czy nakrycie głowy jest potrzebne? Ciężko stwierdzić, ale mogłabyś przymierzyć ten malutki kapelutek Muskaryna - wydaje mi się, że do tak subtelnej stylizacji nie pasowałoby nic większego. Nie wiem nawet, czy i ten kapelusik, choć drobny, nie przytłoczy całości.
(Ewentualnie u fryzjera, w grzywkach jest taka kokardka, którą można wykorzystać jako nakrycie głowy, ale chyba była w komplecie z jakąś gwiazdą, więc nie jestem pewna czy ją u siebie znajdziesz. [edit: Sprawdziłam i kokardka jest pod numerem 8 w grzywkach ^^])
By the way, dziewczyny, dzięki za pomoc! ♥ Co prawda zdania były podzielone, więc chyba przez ten tydzień moja miss będzie się nosić w wersji z kamieniami, a w przyszłym - bez. xD
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (05-12-2015 o 23h27)

#3788 06-12-2015 o 01h13
Ellixp zdecydowanie 1 wybór jest najlepszy. Bo króliczki za bardzo nachodza na tę piękną zwiewną spódnicę. Bardzo ładna, delikatna stylizacja, tylko to złoto tych włosów mnie trochę oślepia ;]
Lajna, ja jestem za nakryciem głowy, bo sa bardzo jasne włosy.
Ja również mam tyci problem. Zastanawiam się, czy zostawić króliczki, czy lepszy pióropusz za pupcią.

#3789 06-12-2015 o 12h27
Jak dla mnie te króliki w ogóle nie pasują do reszty stylizacji, więc chyba lepiej bez nich 
#3791 06-12-2015 o 14h17
Tak jak powyżej uważam, że króliki nie pasują za to druga wersja o wiele lepiej wygląda c:
A ja przychodzę z pytaniem bo mi w nogach pusto. Po pierwsze czy berło nie robi przekombinowania. Po drugie czy dinuś pasuje (tak jakoś pustkę mi zapełnia)

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#3792 06-12-2015 o 14h21
Sartani - króliki be, a druga wersja super 
Asuu - dinuś mi się w tej stylizacji bardzo podoba. Berło też spoko, ale dinuś lepszy. ^^

#3793 06-12-2015 o 14h30
A mnie się podoba wersja bez niczego, albo z berłem. Myślę, że stylizacja jest na tyle bogata, że bez niczego też wygląda świetnie. Berło pasuje kolorystycznie (chociaż mogłoby być ciut jaśniejsze, ale nie wiem czy taka wersja jest dostępna), i powtarza się na nim motyw czaszki, więc idealnie się wpasowuje. Dinozaur jakoś mnie nie przekonuje, nie widzę związku pomiędzy nim i resztą stylizacji, do tego jest "zbyt" biały i bardzo się wybija na tle reszty.
#3795 06-12-2015 o 15h09
Proszę pomóżcie! Która bluzka lepiej pasuje? Czy warto kupować ten strój? Co tu nie pasuje, a co by tu zmienic?
#3796 06-12-2015 o 15h16
Pikna3 - żadna. Pierwsza wypada zbyt goło, w drugiej nie pasuje faktura. No i niezbyt rozumiem, po co te czułki O.o
Btw, jak już pytasz tutaj o radę, to wypadałoby też udzielić krótkiej rady osobie przed Tobą. Kultura, ludu, kultura.

#3797 06-12-2015 o 15h32
Asuu według mnie wersja bez niczego wygląda najkorzystniej, z tym berłem jest jakoś nijak, niby pasuje, niby nie ^,^
Pikna3 Żadna z bluzek mi tutaj nie pasuje, masz może jeszcze jakieś inne propozycje?
Teraz mój problem, nie wiem, która wersja lepsza, z maską czy bez? a może, w ogóle dodać coś innego ? Pomocy ;-;

#3798 06-12-2015 o 16h46
Sartani - Zdecydowanie pióropusz ^^
Asuu - Mi się najbardziej podoba wersja z berłem. Bardzo fajnie pasuje. Dinozaur też mógłby być, ale według mnie trochę odstaje, taki za biały xD
Pikna3 - zgodzę się z resztą - żadna z tych bluzek. Nie przepadam też za tą narzutą. W ogóle stylizacja jest taka sobie..
AngelicPretty Bez maski jest trochę pusto na głowie, więc zostawiłabym ją. I jeszcze lepiej wyglądałyby kwiatki w innym kolorze - zamiast fioletowego czarne.
To teraz ja pokażę (znów) mój problem..
Jeszcze w ogóle nie wiem, co stylizacja ma przedstawiać, ale się wymyśli xD Na razie przypomina mi robota stworzonego do zabijania, który chciał być człowiekiem, więc poszedł do lasu z koszyczkiem mając nadzieję, że to go trochę upodobni do człowieka :v
Ostatnio zmieniony przez ellixp (06-12-2015 o 16h47)
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#3799 06-12-2015 o 17h21
Asuu - zdecydowanie wersja z berłem, jest najbardziej spójna i bardzo mi się podoba.
pikna3 - żadna z bluzek nie pasuje fakturą i materiałem do szala na ramieniu (oraz spódnicy), obie też są zbyt... no, gołe - jedna dosłownie, druga zbyt prześwitująca. Poza tym, podobnie jak Dasharia, nie wiem, o co chodzi z tymi czułkami.
AngelicPretty - WERSJA Z MASKĄ JEST CUDNA! Nie zmieniałabym też koloru kwiatków we włosach, bo te fioletowe współgrają z tymi małymi fioletowymi na spódniczce (strasznie mnie wkurza, że u Nine tylko czarna i biała wersja jest ich pozbawiona).
ellixp - coś mi strasznie nie gra z dołem tej stylizacji. Góra ma fajne przejście od koloru do szarości, a dół... Może chodzi o to, że pasek jest nad dolnym brzegiem bluzki, a w wersji 1 i 2 spódniczki są poniżej paska, co tworzy taką szparę... Generalnie najbardziej podoba mi się wersja 2, bo ładnie się komponuje z resztą, ale coś bym porobiła z paskiem - albo go zmieniła, albo może spróbowała czymś złotym zasłonić tę szparę.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (06-12-2015 o 17h21)
#3800 06-12-2015 o 18h27
Dziękuję za porady. 
A więc tu mam jeszcze 3 następne wersje z różnymi paskami.