Ja za to jestem za dwójką, jak dla mnie ta korona świetnie dopełnia całości. <3

Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 206
Ja za to jestem za dwójką, jak dla mnie ta korona świetnie dopełnia całości. <3

Warkocz pasuje świetnie, ale ta korona, kurczę. Z bólem serca, ale jestem za 2, bo wygląda ślicznie D:
Dwójeczka zdecydowanie! Bardzo dobrze się komponuje. 
Ciężki wybór, bo obie wersję są genialne, ale jestem za dwójeczką. :>
Obie wersje świetne, ale ja jednak, na przekór, jestem za jedyneczką. W dwójeczce mam wrażenie, że przez tą koronę już za dużo się dzieje w okolicach głowy i twarzy misski. No i warkocz jest genialny, a korona go zasłania :C
Och, tylko spojrzałam na pierwszą stylizację i bez zaglądania na profil wiedziałam, że to Morrigan! :)
Jako wielka fanka celtyckich klimatów (kolor włosów zobowiązuje ;)), muszę stwierdzić, że dwójeczka prezentuje się jakoś bardziej wikińsko niż celtycko. Ten pierzasty hełm pasuje, ale sprawia, że cała stylizacja jest po wikińsku przyciężkawa - a mnie Celtowie kojarzyli się zawsze z czymś lżejszym, zwinnym. Poza tym ten warkoczyk jest świetny, szkoda go zasłaniać.
Ja również obstawiałabym jedynkę. Tak jak napisała Saeniver - korona pierzasta to raczej Skandynawia i wikingowie niż celtowie 
I moje trzy grosze
Zgadzam się z powyższymi opiniami. W dwójce pierzasta obciąża stylizację, która i tak jest już opierzona za sprawą tyłu. Ślicznie to wygląda, ale skraca troszkę miss i bardziej kojarzy się z szamanką, moim zdaniem. Jedyneczka nadaje dzikości, drapieżności i większej lekkości.
A tak w ogóle to kolejna zarąbista stylizacja w Twoim wykonaniu 
Lillien Niczego odkrywczego nie powiem, ale i dla mnie dużo lepszym wyborem jest jedynka - warkoczyk i piórka zdradzają o wiele więcej prawdziwego charakteru stylizacji niż korona 
Ja też przybywam po radę, ale niekoniecznie mam do wyboru kilka opcji - po prostu coś mi tu chyba zgrzyta, albo nie wiem - niepełne jest jakieś, nie mogę rozgryźć, czego mi tu jeszcze brakuje. Więc ratunku - co byście widziały w tle? No i mam wątpliwości co do butów.
Ech, ten szalony hrabia doprowadzi mnie do szaleństwa 
Może to te spodnie, mają bardzo kobiecy krój.

Mikacz, ja bym zostawiła jak jest, mi nic nie zgrzyta <3
Mikacz zgadzam się z poprzedniczką, jak dla mnie wygląda dobrze tak jak jest 
Ja natomiast przychodzę tu ze swoim strażnikiem lasu, już sama nie wiem, którą wersję wybrać i nie mogę się zdecydować...wszelkie inne sugestie byłyby mile widziane
Tutaj zamiast korony na głowie misski wstawiłam gałązki

Dodałam też tatuaże na buzię misski i nie jestem pewna czy je zostawić czy może usunąć?
Miotła, bez gałązek i z tatuażami - jak dla mnie 

Miotła jest świetna, ale nie na strażnika lasu. Ostatnia wersja cudna, ew 3 ale z tatuażami ♥
Zdecydowanie wersja z latarenką. ;3
Lampion 

Lampionik, cudo ♥
Lampionik, lampionik 
A teraz ja się zapytam! Szczudło czy robale?

Z góry dziękuję za odpowiedzi
.
Jeżeli masz jakąkolwiek wolną warstwę, to wrzuć robale na szczudło! Wyglądałoby świetnie ♥
Jestem za pomysłem Nelumi! 

Rainbow jak dla mnie pierwsza wersja z robalami jest przecudna, natomiast nie do końca jestem przekonana co do szczudła, te metalowe elementy na nim jakby mi się nie łączą w całość z resztą stylizacji... aczkolwiek jestem ciekawa jak by wyglądała całość z robalami na szczudle 
Jeśli chodzi o moją stylizację to dziękuję wam serdecznie za pomoc i zostanę jednak przy latarence 
Męczę się z robalami na szczudłach i męczę się tym kodem, w szafie jest ok, a jak zapisuję - nie wiem dlaczego jest tak jak przed zapisem
. Na razie zostaję przy szczudłach, potem jeszcze pokombinuję.
Mi się bardziej podobają robale. Też miałam wczoraj straszny problem z warstwami...