Również jestem za czwórką, która wygląda ślicznie i ładnie się komponuje z całością.
Strony : 1 ... 126 127 128 129 130 ... 206
Również jestem za czwórką, która wygląda ślicznie i ładnie się komponuje z całością.
Najlepsza by była czwórka z jedynką 
Może jeszcze gdzieś od pasa w dół jakiś czerwony akcencik? Tylko nie za bardzo mam pomysł w jakiej postaci.

Moim zdaniem jedynka ^^
Ja też nie mogę się zdecydować co do wersji - miałam wenę na zabawę z warstwami. (chciałam wykorzystać wszystkie xD) Tak oto powstało toto:
Doły ^^
Paski
Do łapki
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-04-2015 o 21h22)
Tak, Pine: Dół najlepszy 2, Pasek 1a, a Ręka 4b ;D
Według mnie: Dół również 2, pasek 3a, do łapki widzi mi się 2b.
Pineapple, według mnie najlepszy jest drugi dół, pasek 3a, a do łapki nóż. :>
A mi się podoba ostatni dół najbardziej przynajmniej jest jakaś różnica pomiędzy nim a sukienkę a w dwójce cały dół zlewa mi się w jedno. Pasek trzeci a do rączki dwójeczka.
W skrócie bo zbyt się rozpisałam: Dół - 7, pasek- 3, rączka - 2
Dół zdecydowanie drugi, pasek 3a, do łapki - 1b. 

Dzięki za pomoc! ^^ Ostatecznie chyba zostawię dół drugi, pasek trzeci, a w łapce nóż.
2,2, a do ręki to nie wiem 

2, 2a, 1b 
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (28-04-2015 o 17h31)

Matko i córko, synu z ojcem!
Link do zewnętrznego obrazka
Jak zwykle siedzę po nocy i się zastanawiam, czy ten dół pasuje? Z góry stroju jestem mega zadowolona, więc niczego nie zmienię, ale nie jestem pewna tej spódnicy (haha, nie oszukujmy się, jakoś mi tak łyso, że wzięłam gotowca, bez kombinowania z warstwami XD). Ale z drugiej strony nie wiem, czym mogłabym ją zastąpić. Tak źle i tak niedobrze, no :C
Powiedzcie mi, ludzie kochani, jak mam żyć?
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (02-05-2015 o 02h40)
A może kwiatki na kapeluszu powinny być w kolorze spódnicy?

Blisko koloru spódnicy jest jedynie coś takiego, ale ten "różowawy"(?) odcień kwiatów z pierwszego planu jakoś nie bardzo mi leżał, więc zrezygnowałam z tej opcji, no ale, tak to wygląda:
Link do zewnętrznego obrazka
Moim skromnym zdaniem bardzo pasuje i teraz jest idealnie 

Mnie też się podoba opcja z drugim kapeluszem. Wcześniej ta spódnica kolorystycznie całkowicie odstawała od reszty, a dzięki temu kapeluszowi wszystko ze sobą współgra. :>
Zostaw ten różowo-brązowy kapelusz, gdyż dzięki niemu stylizacja wygląda dużo lepiej.
Ja natomiast mam dylemat względem dwóch detali. Jeden mniej widoczny tak na prawdę ale drugi to już wręcz główny zarys. Pierwszy to pytanie która opcja włosów byłaby lepsza na tworzenie "groty i wzgórza po którym wodospad spada? Drugi to naszyjnik. W pierwszym są to te zielonkawe nici na lewym ramieniu a drugi to już bardziej "mgła" tworzona przez spadająca wodę (białe odcienie na włosach przy ramionach). Co prawda nie jestem przekonana do paska jeszcze ale nie wiem czym go zastąpić, więc za sugestie będę wdzięczna bo lepiej jest coś przymierzać poleconego niż szukać jak się ma tylko krótkie chwile w trakcie dnia ^^

Rillianne
Przychylam się do wcześniejszych wypowiedzi druga wiązanka bardziej dopełnia kolorystyki.Chyba, że nie podobają ci się aż tak to spódnica do zmiany w pierwszym zestawieniu 
Rillianne, zdecydowanie drugi kapelutek! ^^
Co do stylizacji Samiry... zbieram szczękę z podłogi. CUUUUDOOO! O.O A myślałam, że po wraku Lillien nic mnie nie zaskoczy xD Ten pomysł! To wykonanie!
A pomiędzy westchnieniami zachwytu stwierdzam, że dwójeczka. I włosy lepsze, bo dają bardziej "skałowate" wrażenie, i ta subtelna białość, której szukałam ładnych kilka minut, bardziej do mnie przemawia. 
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (04-05-2015 o 15h24)

Samira - świetne! *w* Moim zdaniem włosy - jeden, a naszyjnik - dwa ^^
Dwójkę! Bierz w całości dwójkę! ♥
Śliczna stylizacja <3 To wrażenie wysokich gór!
Jestem za dwójką, która w aktualnej stylizacji bardziej do mnie przemawia.
Dwójeczka! ♥ Niesamowita stylizacja, niezwykle kreatywna. Padam z zachwytu! ♥
Wow
Włosy - 2, naszyjnik - 1.

Dziękuję za tak miłe słowa 
Większość głosów padło na dwójkę widzę i w takim razie zostanę przy tym. Chociaż dorwałam jeszcze jeden zestaw fryzury która może lepiej podkreśli "góry i urwisko na głowię " ale nie wiem czy do końca prezentuje się lepiej więc możecie ocenić czy zostać przy dwójce czy iść w ostatnią wersję.