Pineapple heh, masz rację xD
W szafie w tym kolorze jeszcze mam to. 

Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 206
Pineapple heh, masz rację xD
W szafie w tym kolorze jeszcze mam to. 

Myślę, że ten kwiatuszek we włosach wygląda najlepiej 
A mnie się ten kwiatek nie podoba, za bardzo odcina się od reszty. Kokarda zdecydowanie zbyt duża ._.
A mi się znowu wydaje, że zamiast wybierać kolejne nakrycia głowy lepiej byłoby pomyśleć nad zmianą ułożenia włosów. Ta kokarda wyglądałaby naprawdę ładnie, ale przy bardziej obszernej fryzurze. Do tego cieniutkiego warkoczyka trudno będzie cokolwiek dobrać. ^^
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (27-02-2015 o 20h24)

A tak?
Moim zdaniem wersja z lokami i kokardą wygląda najlepiej. :3
Ale nie takimi lokami, pokombinuj jeszcze.
Albo po prostu zmień kokardę która by pasowała do całości na mniejszą (np. Kokarda Leonor) i zostaw warkocz, bo warkocz wygląda dobrze, a jak nie to tu masz kilka kłaków które "moim", podkreślam moim zdaniem wyglądają w miarę dobrze z tą kokardą
778, 772, 740, 705, 630, 586, 569, 487, 480 (dalej mi się szukać nie chciało), a jak Ci żadna nie przypasuje to polecam samej poszukać, a nie brać pierwszą z brzegu, fryzur masz 787, więc jest w czym wybierać.
Ostatnio zmieniony przez Sartani (28-02-2015 o 01h03)
Sartani wow, dzięki.
Wybrałam fryzurę 740. Chyba teraz jest najlepiej. 
I znowu mam problem, stylizacja ma co prawda jakiś czas, ale cały czas mi coś w niej nie odpowiada, która wygląda lepiej lub co byście dodały, usunęły. Każda pomoc się przyda
1.
2.
3.
Ostatnio zmieniony przez Sartani (28-02-2015 o 15h57)
Jak dla mnie najlepsza jest wersja 1, tylko bez tego piórka w powietrzu. <3 I pokombinowałabym z makijażem i fryzurą. :3

Ja jestem za 1 lub 3, ale bliżej mojego serca jest 3. 
3 plus te spodnie ♥
Wiesz... moja opinia była już dla Ciebie pewnie znana 
Mnie się najbardziej podoba pierwsza wersja.
Ta ręka idealnie ukrywa fakt, że spódnica jest szersza niż góra, co właśnie zdyskwalifikowała w moich oczach trójkę. W dwójce natomiast ten brak ręki wygląda dziwnie i zbyt rzuca się w oczy (jeśli brak czegoś w ogóle może rzucać się w oczy
) i odciąga uwagę, przynajmniej moją, od całej stylizacji. 
To ja chyba jakaś dziwna jestem, bo najbardziej przemawia do mnie wersja nr. 2. Brak ręki wygląda dość ciekawie i jeszcze nie spotkałam się z podobnym rozwiązaniem. Tak mi się przynajmniej wydaje. Miss wygląda jak zdeformowana laleczka stworzona do zabijania...trochę creepy. xD A gdybym miała wybierać między jedynką a trójką, to postawiłabym na jedynkę.

Jak dla mnie jeden <3 A gdybyś do tego jeszcze dodała ta spodenki z 2, to byłoby miodzio, chyba, że liczba warstw cię ogranicza
Stylizacja naprawdę świetna! ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-02-2015 o 16h43)
Moim zdaniem trójka wygląda najlepiej, chociaż dwójka też jest świetna. W jedynce ta dłoń trochę różni się kolorem od karnacji miss, przez co za bardzo się odznacza. 
Cóż, ostatnio zrobiłam tą stylizację, i stwierdziłam, że mam chyba jakieś deżawi... Lol, jestem niemalże pewna, że gdzieś ją widziałam, ale nie wiem, gdzie xD Przejrzałam cały ten temat, i temat z stylizacjami inspirowanymi, ale nic nie widziałam... Oświeci mnie ktoś? Ja sobie coś ubzdurałam, czy taka stylizacja istnieje? O.O
Jak nie ma takiej, to proszę o radę, czy coś zmienić, by była idełalna xD
Ja osobiście podobnej stylizacji nie widziałam. Co prawda połączenie tych nóżek ze spódniczką przyuważyłam kiedyś u Pikna3, ale Twoja stylówka ani trochę nie przypomina śnieżynki Piknej.
Co do rad...ja bym dużo nie zmieniała. Miss wygląda świetnie już teraz.
Ewentualnie pozbyłabym się tego drobnego tatuażu, ale to tak błahy szczegół, że praktycznie nie rzuca się w oczy.
Edit: Wait! Jeszcze bluzka! Całość jest utrzymana w jasnej bieli, a kolor bluzki już praktycznie zahacza o kremowy. Tak mi się przynajmniej wydaje. Moje rozeznanie w kolorach ogranicza się tylko do tych podstawowych. xD
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (28-02-2015 o 21h49)

Myślę, że tak jest lepiej - chociaż ten powiększony kawałek biustu zasłonięty przez włosy wygląda trochę dziwnie, takie schodki xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-02-2015 o 22h16)
Teraz wygląda świetnie. 
Oj tak, Melanie ma rację 
A teraz ja potrzebuję pomocy 
trochę tego dużo... dlatego jest w spoilerze
Więc, jak wygląda to najlepiej? Dałam dwie wersje z innymi butami i trzy z tymi samymi. Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuję :*
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (01-03-2015 o 12h07)
Zawsze słyszałam, że ubranie rajstop do butów odkrytych (widać palce i/lub pięty) to straszliwe modowe faux pas i zbrodnia. W sumie nie bez powodu, bo wygląda to bardzo nieestetycznie. Ale bez rajstop czegoś mi w tej stylizacji pasuje, więc może raczej je zostawmy (w tej wersji najciemniejszej) i skupmy się na butach.
Baleriny zdecydowanie nie pasują mi do tak eleganckiej stylizacji. Szpile. Złote szpilki, nic innego, i będzie perfekt. Może coś w stylu Butów Gilonte (kolor 5 z kolei) albo Szpilki Fionnuala (złoty + czarny)?
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (01-03-2015 o 12h17)
Stylizacja n°1 jest właśnie z tymi butami Gilonte, i to z kolorem 5
Czyli te są ok?
Ale z kolei te drugie buty do mnie przemawiaja bardziej, ale niestety wykonuję właśnie trik ''zakupy na później'' i mój koszyk jest pełen ubrań z Chin, i na tę chwilę zbieram MM na ciuszki 
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (01-03-2015 o 12h23)
Ja jestem za 4.