Co powiecie o tym ? Nie jestem pewna co do tych kwiatów, nie wiem czy mogą zostać, a może macie inną propozycję ? 

Strony : 1 ... 110 111 112 113 114 ... 206
AngelicPretty jak dla mnie to te różowe kfiotki pasują do całości jak pięść do nosa, niby nie gryzą się jakoś specjalnie, ale jakoś w całości stylizacji nie pasują mi tu różowe, a na głowie żółte.
Oks. A ja nie wiem: kokardka różowa, miętowa czy bez?
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
+Moja Miss nie lubi chyba Walentynek D:
Ostatnio zmieniony przez Aeriss (14-02-2015 o 18h41)
Aeriss No wiem właśnie z tymi kfiotkami, ale nie wiem co zamiast nich dać, a w twojej stylizacji zdecydowanie różowa kokarda :3

AngelicPretty - zgadzam się z Aeriss albo różowe kwiatki w dłoni, albo żółte na głowie, oba na raz po prostu się gryzą ;>
Aeriss - różowa kokarda, li i jedynie różowa tu pasuje (i ewentualnie niebieska/zielona "magia" (czy jak to nazwać) w ręce) :>
Jak dla mnie pierwsza opcja wygląda najkorzystniej. 

Również stawiam na opcję nr 1 
1 jest śliczna ♥
Mi również jedynka najbardziej się podoba
Dzięki, jesteście kochane, więc zostawiam jedynkę :3

Aeriss Moim zdaniem lepiej wygląda w niebieskiej kokardzie : )
AngelicPretty Z tych trzech najlepiej wygląda jedynka : )
AngelicPretty napisał
Ok, tamte kwiatki odpadają, więc mam trzy inne propozycje. Oceńcie same ;>
1
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36505.jpg
2
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36506.jpg
3
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36507.jpg
Co myślicie o tej stylizacji? Nie jestem pewna ozdoby we włosach, biżuterii i makijażu, jakieś rady? 
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (18-02-2015 o 19h39)

Mnie się wszystko podoba...no może jednak nie, ta fryzurka trochę mnie gryzie, jakoś niespecjalnie do mnie przemawia, ale to tylko moja opinia 

Dasharia, super dbałość o szczegóły, u mnie to zawsze jakoś umyka
Podoba mi się dobór kolorów, ale te rajstopki w połączeniu ze spódnicą i butami trochę skracają nogi miss... Dałabym może nieco bardziej neutralny kolor 
A z kolei inspirowałam się flamenco, ale nie mam pojęcia, które wachlarze lepiej pasują... Halp plox

Moim zdaniem bardziej czerwone, gdyż czarne za bardzo wtapiają się w tło spódnicy.
Również postawiłabym na czerwone wachlarze :>
Czerwone są śliczne ♥ W miejscach, w których są jest dużo czarnego (włosy+spódnica), więc czerwony ładniej się wyróżnia ♥
Ostatnio zmieniony przez nelumi (20-02-2015 o 03h38)
Popieram - czerwone są śliczne! :3

Dziekuje!
Zostawię zatem czerwone <3
Jeden problem rozwiązany, a ja przychodzę z kolejnym. Pytam o pasek, który kolor najlepszy i czy by coś zmienić jeszcze w tej stylizacji, czy coś dodać/skasować? 

Pasek 1 albo 2. Trzy absolutnie mi tu nie pasuje.
Bluzka mogłaby być inna, ale niekoniecznie
Koniecznie za to daj miss coś na głowę! xD I jeszcze jedno - na przyszłość wstawiaj większe obrazki, bo ja w moich minusowych szkłach niewiele widzę na takich maciupcich xD
dzięki za opinię.. Wiem, wiem na głowę wcisnę kapelusik, ale mam go w szafie i nie mogłam go założyć 
Proszę o więcej opinii 
PS. Spoko, będę dawać większe obrazki
, ale przecież mogłaś otworzyć obrazek w nowej karcie 
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (20-02-2015 o 19h53)
Jedynka lepiej się komponuje z całością stroju i daje miły dla oka złoty akcent. W dwójce przy pasku jest za dużo złota. Nie wiem jak to wyrazić ale złoto przy pasku i złoty przy kołnierzu...to za dużo. Zaś trójka kompletnie nie pasuje...biały to zupełnie inna bajka.
pikna3 zdecydowanie 1. No i zmieniłabym tę bluzkę.