Pierwszy demon się nie zgadza na zmianę strony (d)

Strony : 1 ... 194 195 196 197 198 ... 200
Pierwszy demon się nie zgadza na zmianę strony (d)

Pierwszy anioł jest za tym, aby spór rozwiązać demokratycznie lub losować xD albo niech decyzja zostanie w rękach tej osoby, która założy kontynuację.
Ale z tym podziałem jeszcze nie wiadomo, jeśli ktoś będzie miał dobry pomysł, jak to rozwiązać wtedy zaczniemy dyskutować.
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-01-2015 o 18h56)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy demon zgadza się z pierwszym aniołem 

A drugi demon mówi, że jeszcze tylko 4 strony
Trzci demon mówi, że on wolałby zostać demonem, ale w sumie to co za różnica. Najbardziej żałuje, że mu się rozpadnie kooperacja z graczami na literę M. Majerankowa, Mineo, żegnajcie, od dziś jesteśmy wrogami T^T
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (06-01-2015 o 20h25)

Jeszcze nie od dziś mówi pierwszy anioł. Dopiero za 4 strony XD
Pierwszy demon będzie złośliwym aniołem i będzie trollował MF. xd
Drugi demon postara się, żeby być nadal demonem, ha
Skye, jeszcze trzeba coś o liczbach napisać, a nóż się ktoś taki znajdzie...

Trzeci demon oznajmia, iż zostaje po ciemnej stronie mocy niezależnie od zasad następnego wątku XP

Pierwszy anioł nie lubi mówić o sobie w trzeciej osobie xD. I podsuwa drugiemu demonowi, że sam tak wybrał, chcąc sprawiedliwego podziału ;c,
A B E F I J Ł M P R U W
C D G H K L N O S T Y Z także znajdujecie się po przeciwnych stronach, jedynym sposobem byłoby po 3.
Najlepiej chyba 0-4 i 5-9, ale każdy podział będzie ok, tyle żeby jasno określić gdzie jest 0, przy np. 1-5 6-0 ktoś by mógł nie zrozumieć.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy demon znów ogłasza swą rację
I'm Awake, I'm Alive

Pierwszy anioł znów zastanawia się, czy są dozwolone nicki z jakimkolwiek ze znaków typu .-/*~`!@#=+_ na początku.
Edit: ale skoro na liście użytkowników nie ma takich nicków na pierwszej i ostatniej stronie to raczej nie można.
Widmo trzeba ustalić xD.
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-01-2015 o 21h02)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy demon zauważa, iż ta gra zaczyna schodzić na psy
I krzyczy : STOP TĘ DYSKUSJĘ! (bardzo nielogiczne, nieprawdaż?)

drugi demon i 3 str do zapelnienia zostaly ;p
Ostatnio zmieniony przez Anixa (06-01-2015 o 21h16)
Trzeci mówi, ze w sumie można już teraz zacząć od nowa, w regulaminie jest max 200. Skye, zaczniesz? z nowym regulaminem?
Tak, mat-fiz i do 3 liczyć nie umie... po 2 jest 4 pamiętajcie
Już ja mogę to zrobić, mam całość posta, tylko jeszcze dobijmy te 200 stron, żeby był spokój.
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (06-01-2015 o 21h34)

Piąty demon wygrywa, lecz sądzi, iż to jest $#@!% do bani 

Czwarty demon mówi, że gunwo, Widmo nie wygrała, bo można uczestniczyć w jednej bitwie tylko raz. Co za poplątanie, Ojsa, jak mogłaś...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (06-01-2015 o 21h28)

Demon #niewiemktóry ma to już wszystko gdzieś. Au Revoir 

Pojawia się demon i ma wrażenie, że wygrał bitwę, choć pewien nie jest.
Demony: 81
Anioły: 22
Razem: 103
Mam nadzieję, że wkleiłam dobre statystyki 

Drugi demon krzyczy "spadłaś nam jak anioł z nieba, błagam nie znikaj" i mówi, ze tak, to są dobre statystyki.

trzeci demon rozpacza że musi jutro iść do szkoły 

czwarty demon jest rozżalony i wściekły. Nic nie powstrzyma żezi aniołów
Ostatnio zmieniony przez Iremi (06-01-2015 o 21h59)
Piąty demon wygrywa po raz kolejny i cieszy się, że ogarnął sytuację.
Demony: 82
Anioły: 22
Razem: 104

Pierwszy demon krzyczy "szybko, bo ja chcę już nowe zasady! Żeby było ciekawiej!"
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (06-01-2015 o 22h01)