Trzeci demon protestuje. Wtedy anioły by wygrywały cały czas i nic by się nie zmieniło... może w następnej wojnie, weźmiemy zasady z brytyjskiej wersji? Do Ł anioły, od M demony> :33

Strony : 1 ... 192 193 194 195 196 ... 200
Trzeci demon protestuje. Wtedy anioły by wygrywały cały czas i nic by się nie zmieniło... może w następnej wojnie, weźmiemy zasady z brytyjskiej wersji? Do Ł anioły, od M demony> :33

Czwartemu demonowi podoba się ten pomysł, nadal były demonem.

Pierwszy anioł mówi że sama zamiana ról niczego by nie dała, bo nadal was jest więcej, lel XD Ale pomysł z jakąś wyważoną ilością liter nicków jest ciekawy ;_;
oooo nie, Pierwszy demon nie chce, żeby część się zmieniła, a część została 
Drugi demon chichocze złośliwie, bo o to mu chodziło, żeby wciąż wygrywać. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-01-2015 o 22h06)

Trzeci demon, uważa, że to egoistyczne ze strony demona nr2
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (05-01-2015 o 23h00)

Pierwszy anioł mówi, że jest dużo możliwości podziałów
.
Tylko na angielskiej wersji nie rozumiem jednego faktu, dlaczego M jest zaliczane do demonów, skoro dzieląc ich alfabet na pół wychodzi po 13, czyli ABCDEFGHIJKLM - NOPQRSTUVWXYZ? Obniżają poczucie wartości liter xD.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy demon uważa, że to dlatego, ponieważ "A" jest trzy razy bardziej wartościowe niż reszta liter alfabetu
Tak, ma imię zaczynające się na "A" 
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (06-01-2015 o 00h56)
Drugi demon umiera z ciekawości jakie imię, bo jego też na A 
Ostatnio zmieniony przez Anixa (06-01-2015 o 00h57)
A trzeci się z nich śmieje. Jego imię zaczyna się na B c;

Czwarty demon się śmieje, bo jego imię również zaczyna się na A.

Piąty demon ma imię na J, ale zdrobnienie na A.
WIN
Pierwszy anioł znów gratuluje.
eufrozyma ma napisane na blogu w nawiasie Anna, strzelam (być może kulą w płot), że Anixa też jest Ania, imię Ojsy jest dla mnie tajemnicą (Beata? na B jest zbyt trudne do odgadnięcia xD), Mineo chyba nie jest też Anią (na A jest całkiem dużo, m.in. Aleksandra, Alicja, Anita, Agata, Agnieszka, Ada, Aneta i wiele innych), a Charlotte5 może ma na imię Joanna. U Majerankowej będę zawiedziona, jak nie będzie na M (chociaż wiem, że pewnie nie będzie).
Na innym forum moje imię było bardzo częste i wszystkie dziewczyny nawzajem składały sobie życzenia w imieniny xD.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g Pierwszy demon jest pod wrażeniem wywodu Skye
I anioł nie trafił kulą w płot, bo Anixa to faktycznie od Ani 
Drugi demon śmieje się w głos, bo jest Anią xD Co do Osji to źle, a Majerankowa ma imię na O. xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-01-2015 o 13h33)

Pierwszy anioł, mówi, że to dlatego nie mógł wybrać, które z pozostałych pasuje do Mineo, Anię odrzucił, bo rzadko się zdarzają 3 osoby o takim samym imieniu piszące tak blisko siebie.
A O jest blisko M, więc nie jestem zawiedziona. xD Fakt, że nie znam wielu osób z imionami na B, oprócz Beaty kojarzę jedynie Biankę i Bogumiłę xD.
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-01-2015 o 13h44)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy demon czuje się osaczony przez Anie xD
Pierwszy anioł też jest na A D:
Pierwszy demon uważa, że literki powinny być na odwrót, bo wtedy Anioły byłyby na A, a Demony na D 
Drugi demon rzeczywiście ma na imię Joanna. 
Trzeci demon dekonspiruje Ojsę, która jest Basią i siebie. "Cześć, jestem Aleksandra, ale mówcie mi Ola." XD
Zapomniałaś o Basiek. I Misia. XDD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (06-01-2015 o 15h50)

Czwarty demon się śmieje. Nie Skye, jestem Bachon, Bacha, Basia, Barbara <3
Jak mogłaś mnie zioło przedstawić jeszcze do tego zmuszając mnie do spóźnienia cO?
No tak i jeszcze edytujesz posta powyżej, żeby nikt nie zorientował się o co chodzi <3 <3 <3
I jak tu nie kochać zioła xDDDD (no i jeszcze Osa ;p)
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (06-01-2015 o 15h53)

Pierwszy aniołek ni da wam skończyć ;w;
Pierwszy demon mimowolnie pociera szyję i się uśmiecha.

Drugi demon stwierdza, że anioł nelumi, powinien być demon z tą jego chytrością. xD
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (06-01-2015 o 16h00)