Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 23-06-2014 o 13h36

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Nie przepraszaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja to też chciałam dać teledysk (tzn. w wypadku tej piosenki to tylko audio z tłumaczeniem) ale potem jakoś jednak dałam Ci tylko tytuł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tymczasem słucham piosenki powoli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Na razie leci sobie pierwsza i póki co ma dobry początek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Styl ubierania? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W sumie różnie, ale łatwo zaobserwować po stroju mojej miss co mogłabym ubrać, a czego nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bo ubieram ją tak, jak sama byłabym w stanie się ubrać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oczywiście obecny strój nie nadaje się za bardzo na strój codzienny, no ale... Zawsze mnie jarały takie klimaty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Niemniej, uwielbiam koszule /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A Ty? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jak to u Ciebie wygląda? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

P.S. Pierwsza piosenka już niemal cała zleciała i faktycznie pozytywna jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zaraz sobie do listy dodam i później dołączy do mojej kolekcji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#27 23-06-2014 o 14h07

Miss'Żółtodziób
...

He he...  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W sumie to ja również miss ubieram tak jak sama chciałabym wyglądać. Już od tej całej Japonii mi chyba poważnie odbiło, bo jak tak patrzy ktoś na moją miss, a chwilę później słyszy tą wypowiedź to każe mi się w czoło popukać xD
Ulubiona roślinka?

#28 23-06-2014 o 14h17

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Hahaha, rozwalił mnie uśmiech Twojej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Taki... Strasznie uroczy xDDDD

Ulubiona roślinka? W zasadzie też chyba nie mam o.O Lubię tak dużo różnych rzeczy, że ciężko mi z czegokolwiek wybrać coś ulubionego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Hahah /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

P.S. Druga piosenka świetna, słuchałam już jakieś 5 razy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Za to "Final" mi się nie podoba - jak kiedyś wspominałam, Dir en Grey nie podbił mojego serca, gdy kiedyś przeglądałam jego utwory /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A tej z Pitbullem to nie lubię, bo ogólnie nie przepadam za muzyką tego gościa. Uważam, że jest robiona stuprocentowo dla kasy i nie potrafię w niej znaleźć niczego głębszego xD

P.P.S. A Ty masz jakąś ulubioną roślinkę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez AngieHyde (23-06-2014 o 14h17)

#29 23-06-2014 o 22h17

Miss'Żółtodziób
...

Hej Mam na imię Natalia  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

#30 23-06-2014 o 22h20

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Natalio bądź na tyle miła i zapoznaj się z miniregulaminem działu...

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#31 24-06-2014 o 11h00

Miss'Żółtodziób
...

Najbardziej to chyba lubię orhidee... Czy jak się tam skubańca zapisuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ja osobiście nie darzę Pitbulla sympatią, ale niektóre piosenki mogą być fajne. Jak dla mnie owy osobnik jest trochę... Nie wiem jakby to ująć, ale mogę powiedzieć, że gwiazdorzy. Ale chyba nie bardziej niż mój idol xD

A właśnie jakiego masz muzycznego idola?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#32 24-06-2014 o 12h07

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Ja w sumie wiele kwiatów lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czy to róża, czy jakiś goździk, czy też np. frezja - każdy ma coś w sobie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chociaż pamiętam, że jako dziecko mocno jarałam się tulipanami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Hahah /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

No on strasznie gwiazdorzy, dlatego go tak nie lubię xD No i jego muzyki też nie, bo jest pusta, a ja pustej muzyki nie toleruję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Najłatwiej to pokazać w sumie na przykładzie. Wiem, że to zupełnie inny gatunek muzyki, no ale... Chyba czuć różnicę już po pierwszych sekundach, nie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

P.S. Muzyczny idol? W sumie chyba takiego też nie posiadam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Lubię wielu wokalistów, każdego za coś innego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Np. Kellin, wokalista powyższego zespołu, natchnął mnie do stworzenia pewnej postaci w powieści, którą aktualnie piszę z przyjaciółką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A kim jest Twój idol? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez AngieHyde (24-06-2014 o 12h16)

#33 27-06-2014 o 07h20

Miss'Żółtodziób
...

W sumie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Moim muzycznym idolem i zarazem takim ogólnym jest Ruki z The GazettE lub Jean-Pierre Barda.
A właśnie takim ogólnym?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#34 27-06-2014 o 08h12

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

A mogłabym wiedzieć czym sobie zasłużyli na stanie się Twoimi idolami? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Takim ogólnym? Ogólnego chyba też nie mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Podejrzewam, że słucham muzyki w zbyt wielu gatunkach i językach, żeby kogoś takiego posiadać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Choć oczywiście zdarza mi się od czasu do czasu wyjątkowa faza na pojedynczą osobę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2