Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#1 21-06-2014 o 16h18

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Witajcie! *niski pokłon* /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif                   
Właściwie rzadko przedstawiałam się na jakimkolwiek forum, zazwyczaj byłam takim cichociemnym, o którym nikt nic nie wiedział, w związku z czym moja wypowiedź może brzmieć dość chaotycznie, za co z góry przepraszam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Niemniej... Ta gra wyjątkowo przypadła mi do gustu, więc postanowiłam, że się ujawnię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A zatem...

Jestem Angelika, mam 19 lat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Moje największe hobby w skrócie to : pisanie powieści, śpiewanie, rysowanie i języki obce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Uwielbiam anime, mangi, wszystko co związane z Japonią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jak również muzykę koreańską, znaną wszystkim jako k-pop /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mogłabym tu teraz wymienić ulubione zespoły, ale jest ich tak dużo, że czytałybyście mój wywód do jutra /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zatem, jeśli kogoś wyjątkowo zainteresuje moja skromna osoba, będę mogła oczywiście je wypisać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Co dalej... Tutaj jestem od niedawna, zaledwie 6 dni, jednak mam konto jeszcze na Słodkim Flircie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pewnie nikt mnie tam nie kojarzy, ale tam mój nick to Sundew /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I to chyba wszystko... Nie będę zabierała Wam więcej czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W razie czego jestem otwarta na wszelkie pytania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Odpowiem na każde, zapewniam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Życzę Wam miłego dnia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pozdrawiam
P.S. Mam nadzieję, że nikogo nie gryzie taka ilość emotikon - to moje malutkie uzależnienie /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#2 21-06-2014 o 21h21

Miss'ok
Namae
...

Kobieto, Ty nie piszesz kropek tylko "/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png" xD

#3 21-06-2014 o 22h19

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Stąd moje ostrzegawcze "P.S." /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Na kilku forach dużo osób zwracało na to uwagę, dlatego wolałam od razu napisać, że to odruch bezwarunkowy u mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czasem muszę jeszcze edytować i usuwać buźki, bo jest ich tyle, że strona robi się żółta xD

#4 22-06-2014 o 13h26

Miss'Żółtodziób
niiika
...

Haha, też czasami tego nie kontroluję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png aczkolwiek, wiem, że jeśli wstawię " /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png" mogę mieć pewność, że każdy wie, iż żartuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ...a że często piszę z ironią, lub naśmiewając się z samej siebie...wolę coby wszystko było jasne...i efektem tego u mnie w postach, czy też notkach również gęsto od żółci /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.  Tak w ogóle to cześć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png bo oczywiście zapomniałam się przywitać - cała ja - kultura zawsze na pierwszym miejscu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Zainteresowałaś mnie pisaniem powieści. Istnieje jakieś Twoje dzieło w sieci? Chętnie bym poczytała! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Sama też zaczęłam skrobać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png aczkolwiek jest to mój debiut /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#5 22-06-2014 o 13h46

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Wreszcie ktoś z tą samą przypadłością! *__* Hahah /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Też bardzo często żartuję, tak samo jak bardzo często uśmiecham się w rzeczywistości i jakoś tak to przechodzi też na moje posty i wiadomości - wszędzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No i cześć, cześć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nic się nie stało, sama zazwyczaj przypominam sobie o przywitaniu na sam koniec, jak nie już po wysłaniu wiadomości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Co zrobić xD

Moje dzieło? Jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Właściwie to "nasze" dzieło, ponieważ aktualne piszę wraz z przyjaciółką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zamieszczamy je na chomikuj (gdybyś chciała linka, możesz do mnie napisać prywatną wiadomość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png) A Ty swoje gdzieś publikujesz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6 22-06-2014 o 14h04

Miss'Żółtodziób
niiika
...

A no to już przeskakuję na częstotliwość "priv" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Bez odbioru /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#7 22-06-2014 o 14h07

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

No to czekam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 22-06-2014 o 14h16

Miss'Żółtodziób
...

Ojej witaj Milordzie ;3
Przyciągną mnie tutaj Twój nick, a szczególnie końcówka "Hyde" ^^
Od czego ona pochodzi?
Oczywiście jeśli mogę wiedzieć. :3
Ja za to jestem uzależniona od dawania "Enter" po każdym zdaniu. xD
No i tych buziek robionych z literek bądź innych znaków na klawiaturze xD

#9 22-06-2014 o 14h23

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Hej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bardzo mi miło, że coś w mojej skromnej osóbce przyciągnęło Ciebie tutaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Co do nicku, pochodzi on od mojego pseudonimu artystycznego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ten z kolei pochodzi od mojego imienia oraz nicku na chomikuj - Mrs.Hyde /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oczywiście wszystko bierze swój początek u powszechnie znanego "Mr.Hyde" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jak widzisz, powoli sobie wszystko ewoluowało xD

Hahah /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Każdy ma chyba takie swoje uzależnienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#10 22-06-2014 o 14h27

Miss'Żółtodziób
...

Szczerze przyciągnęło mnie to, bo Hyde również był gitarzystą X-Japan i jednym z najlepszych gitarzystów na świecie ^^
Ale co przepadło już się nie odzyska T.T
Jakiego gatunku opka piszesz?
Rysujesz coś może?

#11 22-06-2014 o 14h32

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

O proszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nawet nie wiedziałam, ale teraz na pewno już zapamiętam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Przepadło, tzn., że umarł, tak? Współczuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Piszę takie... delikatne romanse fantasy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bardziej młodzieżówki, chociaż staram się wplatać w nie też coś głębszego. Nic typu Zmierzchu, czy tym podobnych u mnie nie ma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Kiedyś, jak zaczynałam, trafiały się co prawda jakieś wampiry, te sprawy, ale teraz skupiam się na innych istotach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Kiedyś bardziej rysowałam, teraz tylko od czasu do czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#12 22-06-2014 o 14h57

Miss'Żółtodziób
...

To znaczy przed jednym z koncertów ni z tego ni z owego popełnił samobójstwo >.<
A był najlepszym japońskim gitarzystą... T.T
Ale my tutaj nie o nim xD
Jakiej muzyki słuchasz?
Ulubiony film?
A książka?

#13 22-06-2014 o 15h07

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

No nie o nim, bo nawet nie mogłybyśmy - temat zakazany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png *Tak, tak, Ang przeczytała regulamin zanim zaczęła wychwalać pewne rzeczy...* xD Niemniej nadal współczuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Szkoda gościa, skoro był taki dobry.

Muzyki słucham wszelakiej w sumie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jak wspomniałam w poście u góry - uwielbiam k-pop, ale słucham też różne piosenki japońskie : czy to rock, czy jakieś delikatniejsze piosenki. Wiele openingów i endingów także gości w mojej "malutkiej" kolekcji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Poza tym... Dużo rocka właśnie, trochę popu, r&b, czasem coś soulowego, jakieś balladki, odrobina hip hopu i rapu. No po prostu taki wielki miszmasz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Kocham muzykę i sądzę, że niemalże w każdym gatunku można znaleźć coś pięknego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A Ty? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

EDIT : Oczywiście rozpisałam się o muzyce, a o reszcie pytań zapomniałam... Cała ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ulubionego filmu w zasadzie nie posiadam chyba, kiedyś oglądałam ich od groma, przede wszystkim dużo horrorów, trochę komedii romantycznych, dramatów, bajek typu "Zaplątani", ale od jakiegoś czasu preferuję raczej seriale /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Np. Supernatural, Pamiętniki Wampirów, Teen Wolf, Pretty Little Liars, Gra o Tron itp. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png O ile oczywiście akurat nie maniaczę jakiejś mangi czy anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jeśli zaś chodzi o książki, to podobnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czytam sporo, choć ostatnio więcej mang niż książek, ale ulubionej, jednej, nie mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez AngieHyde (22-06-2014 o 15h12)

#14 22-06-2014 o 18h20

Miss'Żółtodziób
...

O J-Rocka? *.* Padnij w me ramiona! Słuchałaś Dir en Grey, The GazettE, Girugamesh albo BORN? Czy może jeszcze jakieś inne zespoły?
Ja właśnie siedzę w J-Rocku już od pół rocku i już stałam się maniaczką. Nie wyliczę wszystkich zespołów których słucham xD

#15 22-06-2014 o 18h27

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Ano /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W sumie nie podobało mi się ich aż tak wiele, ale The GazettE ma kilka naprawdę świetnych utworów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dir en Grey średnio przypadł mi do gustu, a pozostałych nie pamiętam, nawet jeśli słuchałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ogólnie by Ci cokolwiek wymienić, musiałabym zajrzeć do folderów z muzyką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ostatnio żyję k-popem o wiele bardziej niż japońskimi piosenkami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#16 22-06-2014 o 18h37

Miss'Żółtodziób
...

Ja z k-popu znam tylko SHINee... Tak wstyd się przyznawać xD
Kogo z The GazettE najbardziej lubisz?
Co sądzisz o Reicie jako "bad boyu"?

#17 22-06-2014 o 18h52

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Wcale nie wstyd /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chociaż mogłabym Ci tu polecić kilka...naście przynajmniej świetnych zespołów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ostatnio mam np. ogromną fazę na Bangtan /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Na początku nie potrafiłam się do nich przekonać, ale ostatnio miłość wykiełkowała i maniaczę ich piosenki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jeeej, ciężko mi powiedzieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Gdybyś zapytała o koreańskie zespoły, potrafiłabym odpowiedzieć na takie pytania, ale jakoś nigdy nie zagłębiałam się w te japońskie. Po prostu nie zainteresowali mnie nigdy na tyle, bym czytała jakieś ciekawostki, przeglądała zdjęcia itp. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Więc niestety na to pytanie nie jestem w stanie obecnie odpowiedzieć xD

#18 22-06-2014 o 21h18

Miss'Żółtodziób
...

A spoko stary xD
No to dajesz koreańskie zespoły *.*

#19 22-06-2014 o 21h46

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Hahaha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Więc... Tak w skrócie : B.A.P (choć ostatnio schodzą na psy troszkę, no ale cóż poradzić), C.N.Blue, Infinite, EXO, Bangtan, C-Clown, 100%, BIGSTAR, Beast, Royal Pirates, B1A4, Speed, Sistar, VIXX, Boyfriend (dzięki nowszym piosenkom, bo wcześniej to takie troszku ciapki były /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), Block B, Nu'est, Spica, U-Kiss, BTOB i wiele, wiele innych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oczywiście do tego dochodzą jeszcze soliści /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Których też jest sporo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#20 23-06-2014 o 12h03

Miss'Żółtodziób
...

Człowieku szokujesz mnie xD
Ja nawet połowy tego co słucham nie pamiętam xD
Zdarzyło Ci się kiedyś mieć zawieszenie umysłu?
Co robiłaś w takiej sytuacji?

#21 23-06-2014 o 12h20

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Hahaha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No ja niektórych też nie pamiętam, albo w danym momencie nie mogę sobie przypomnieć nazwy, czy imienia i nazwiska, choć wiem o kogo mi chodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jedynie tych ulubionych udaje mi się zawsze wymienić. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oczywiście ciężej z poszczególnymi imionami i nazwiskami, bo dużo jest tak podobnych do siebie, że sam nie wiesz czy ta osoba się tak faktycznie nazywała, czy to jednak imię kogoś innego xD

Zawieszenie umysłu? W takim sensie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#22 23-06-2014 o 12h36

Miss'Żółtodziób
...

Na przykład moje zawieszenia są takie, że kubek po jogurcie razem z łyżeczką do zlewu xD
Czy też drę się o tym o czym myślę w najmniej odpowiednim momencie co często owocuje takimi dialogami
- Hania czy ty mnie słuchasz?
- Mamy dzisiaj ładną pogodę.
xD Albo ostatnio przez telefon...
- Pa!
- Coś mi się nie zgadza...
- Ale co?
- Ta ostatnia literka...
- Jaka?
- No e.
- A dlaczego?
- Bo jej tam nie ma!
xD

#23 23-06-2014 o 12h50

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Hahaha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A to akurat doskonale znam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Potrafiłam na przykład z rana się obudzić, spojrzeć na mojego chłopaka i powiedzieć mu "dziękuję". Ogarniałam normalnie, że już nie śpię, więc to było strasznie dziwne xD Albo potrafiłam masło do chlebaka włożyć, ogólnie różne takie przypadły się zdarzały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#24 23-06-2014 o 13h11

Miss'Żółtodziób
...

Chyba każdy miewa czasem takie dni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ulubiona piosenka?
Wiem tak ni z gruszki ni z pietruszki to wyskoczyło xD

#25 23-06-2014 o 13h20

Miss'nieobczajona
AngieHyde
...

Ano, też tak uważam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czasem łapie taka zawiecha i nic nie poradzisz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Hm.. Jak zwykle muszę odpowiedzieć, że nie mam takiej jednej ulubionej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale aktualnie mam ogromną fazę na "IU & Gain - Everyone Has Secrets" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A Ty masz jaką ulubioną? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

P.S. Luzik, możesz tak wyskakiwać ile chcesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chętnie odpowiem na każde pytanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez AngieHyde (23-06-2014 o 13h20)

#26 23-06-2014 o 13h26

Miss'Żółtodziób
...

Ojej xD Moje ulubione? Mam chyba cztery xD
Golden Bomber-Memeshikute

Sadie-Setsugekka

Dir en Grey-The Final

To ostatnie mi nie pasuje, ale cóż xD
Jaki styl ubierania się lubisz najbardziej?

PS. Przepraszam za te wideła, ale tak z przyzwyczajenia. xD

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2