Tak,stworzyłam ten wątek o Kwiatku! :* Powiem szczerze,kocham go! <3.A w tym blogu chcę z wami rozmawiać na jego temat.
A tu takie jego zdjątko:
Link do zewnętrznego obrazka 
Strony : 1
Tak,stworzyłam ten wątek o Kwiatku! :* Powiem szczerze,kocham go! <3.A w tym blogu chcę z wami rozmawiać na jego temat.
A tu takie jego zdjątko:
Link do zewnętrznego obrazka 
Przyznam szczerze że pierwszy raz widzę tego kolesia na oczy....
Zero talentu, przeciętny wokal, wybił się robiąc z siebie za przeproszeniem, kretyna w internecie.. Nie jara mnie on.
A niech sobie będzie jaki jest! Myślę, że nie ma co się denerwować jego osobą, bo nikt nam nie każe spędzać czasu nad kontemplowaniem go (ja na przykład aż do przeczytania tego wątku nie miałam pojęcia o jego istnieniu
). Każdy ma prawo do bycia sobą, jeśli on jest szczęśliwy, a przy okazji nikogo nie krzywdzi, to czemu miałabym mu mieć cokolwiek za złe?
Śmiem nazwać go polskim Bieberem, oby nie skończył jak on 
Przesłuchałam na youtube co on tam śpiewa..... nie jarają mnie chłopaczki z takimi głosikami.
KorinHizuki A mi się bardzo jego piosenki podobają,a karierę zaczynała jak Bieber,zamieszczał na youtube swoje piosenki,i odkryli jego talent.Ale każdy ma swój gust.
Kwiatkowski KC <3
Rozumiem,że jesteś fanką Kwiatkowskiego,ale proszę,nie zakładajcie kolejnych wątków dla poszczególnych wykonawców.
O gwiazdach można np. podyskutować tutaj..
Zamykam.
Strony : 1