Uh, dziś poszło mi wyjątkowo szybko, bo nie szukałam nawet dwóch minut. (Brak zmarnowanego czasu, ale za to brak mi miss monet :C)
... Jakim cudem już zapomniałam gdzie były o....o

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 28
Uh, dziś poszło mi wyjątkowo szybko, bo nie szukałam nawet dwóch minut. (Brak zmarnowanego czasu, ale za to brak mi miss monet :C)
... Jakim cudem już zapomniałam gdzie były o....o

Ok, wszystkie 5 są
.
- licytacje
- siłownia
- supermarket
- sudoku
- jeszcze coś xD.
Przejrzałam absolutnie wszystko, a ostatniej nie ma nigdzie.
O, znalazłam i to przypadkiem.
Zatem pisanki skompletowane 
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (19-04-2014 o 10h42)
Ta gra doprowadzi mnie do nerwicy 
Nigdzie nie ma ostatniej pisanki, nigdzie 
Motionell napisał
Ta gra doprowadzi mnie do nerwicy
Nigdzie nie ma ostatniej pisanki, nigdzie
Dwie z pięciu dzisiejszych są. Jedna Na aparacie w profilu miss, a druga na podium.
EDIT: Jest i kolejna w pięknie przy uchu czarnowłosej damy 
EDIT 2: I kolejna (4) w salonie karnacji. 
EDIT 3: No i ostatnia na dziś w grze Mastermind. Dziękuję za uwagę.
Ostatnio zmieniony przez Evely (19-04-2014 o 12h07)
z 4 uwinęłam się w 3 min, za to ostatnia mnie zawsze nienawidzi i jej szukałam jakieś 10 min
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (19-04-2014 o 12h14)
I ostatnie jajeczko w biurze podróży. Jak dobrze, że dziś nie musiałam się z nim użerać .3.
A mnie strasznie zmyla ta pisanka,która jest przy bannerze po lewo 'poszukiwanie pisanek' 
Motionell mam to samo, ciągle na nią klikam D:
Też nie mogę znaleźć dzisiejszej ostatniej pisanki. Pewnie gdzieś sobie wisi w oczywistym miejscu i się ze mnie śmieje 
Mam pytanko!
Skąd wiecie, że jest tylko 5 pisanek na dzień ?
Na polskiej wersji językowej nie napisali instrukcji co do jajeczek. Na pozostałych (ja z brazylijskiej, niektórzy z francuskiej czy z niemieckiej wersji) jest wszystko ładnie opisane.
Mam prośbę
Zrobi ktoś screena z niemieckiej strony i wyśle tutaj albo na priv? 
Będę wdzięczna 
Eh, trudno, poddaje się. Przejrzałam wszystkie zakamarki tej strony 4 razy i nigdzie nie ma ostatniego jajka.
Crespy napisał
Eh, trudno, poddaje się. Przejrzałam wszystkie zakamarki tej strony 4 razy i nigdzie nie ma ostatniego jajka.
Crespy, ja przejrzałam nawet supermarket na plaży i w górach i wszystkie podkategorie u Nine. Nie ma go 
Jestem w posiadaniu 10 pisanek ^^ , znaleźć możecie je wszędzie, więc sprawdzajcie również w grach 
Przyznam, że mam już ową dziesiątkę, a szukanie ich z tableta było niezłą zabawą. (: Ale już nie mam pojęcia gdzie dziś je znajdowałam.
Crespy nie załamuj się! xD Wczoraj cały dzień szukałam ostatniego jajka, znalazłam je koło 23:55 chyba po 40 wejściu na stronę fryzjera (przeglądając wszystkie strony gry po kolei) także no .3.
ja mam 7 
A ja mam tylko dwie pisanki- jedną znalazłam wczoraj, drugą dzisiaj. Skakałam po wszystkich stronach, nigdzie nie ma. :< A wy narzekacie, że nie możecie piątej znaleźć... :<
A jak myślicie jest sens przeglądać wszystkie strony U Nine? Iść po kolei przez wszsystkie strony każego rodzaju stroju?