Kocha ale tylko gdy mama upecze na kruchym cieście z kruszonką, mniam 
Ciepła jest najlepsza
Ryż na mleku z truskawkami?

Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 201
Kocha ale tylko gdy mama upecze na kruchym cieście z kruszonką, mniam 
Ciepła jest najlepsza
Ryż na mleku z truskawkami?

To jest pyszne, ale bardzo dawno tego nie jadłam. 
Popcorn?
Uwielbiam, ale niestety od dawna nie miałam okazji, żeby go znów spróbować 
Corn dog?
Nigdy nie jadlam, nie jadam tez miesa, choc zastanawiam sie czy parówki to mieso XD
Kotlety sojowe?

Jadłam tylko raz, były okej ale nie żeby jakoś specjalnie mnie urzekły. Zjeść mogę 
Kiwi?
Moja dawna miłość, z siostrą jedliśmy je tonami. Były fajne, ale potem zawsze pozostawał dziwny posmak w ustach, a do tego bolał nas język. To była rozkosz w cierpieniu, na serio.
Barszcz z uszkami(z kapustą i grzybami)?
Nie... Nienawidzę barszczy, kapusty i grzybów...
Budyń czekoladowy?
Kocham, kiedyś moje uwielbienie do budyniu czekoladowego posunęło się do tego, że budyń był moim obiadem kolacją, a zdarzało się, że śniadaniem. Ze wszystkich budyni mój zdecydowany faworyt.
Drożdżówka z serem?
Mmm... Mniam
Przez Was robię się głodna XD
Jabłecznik?
Ogolnie uwielbiam prawi wszystkie slodkie ciasta wiec kocham.
Karpatka?

Nigdy nie jadlam ale zawsze chcialam sprobowac, choc troche przeraza mnie ich wyglad 
Kajmak (masa krówkowa w puszce)?

Moja siostra zazwyczaj całe wyjada, ale w andrucie jest całkiem niezły, chociaż łatwo mnie mdli.
Sernik?
Ja akurat nie lubię, ogólnie za cistami nie przepadam.
Jajecznica z pieczarkami?
Nie lubię pieczarek.
Sorbet truskawkowy?
Uwielbiam!!! Mniam
Czekolada z bakaliami ?
Niezbyt.
Pizza z salami?
Pizzę lubię tylko z szynką, mięsem, pieczarkami i serem :3
Spaghetti?
Jest pyszne. :3
Suszone śliwki?
Są niezłe, ale preferuję jeśli dodatkowo są w czekoladzie.
Rodzynki w czekoladzie?
Lubię, ale dawno ich nie jadłam.
Kurczak?
Nie lubie 
Jak byłam mała to kochałam, a teraz zle mi się kojarzy. Zjem tylko gdy kolega mnie zmusi bo organizm mi siada ale hemoglobina zawsze jest w normie 
Frytki?

Mniam... Uwielbiam frytki, ale z oczywistych względów nie jem ich zbyt często. ^^ Chociaż te domowe nie są aż tak słone jak z Mc'ka. XD
Pietruszka?

Nienawidze, jedno z niewielu warzyw, którego smaku nie lubie. Korzeń zdzierże jeżeli jest młoda ale naci nie tkne 
Jagody z bitą śmietaną? (Jak dla mnie ten smak nawet truskawki bije na głowe, z naleśnikami nie ma nic lepszego)

Kiedyś moja mama robiła mi i siostrze tą mieszankę, abyśmy pozamykali pyszczki. Chociaż zwykle dodawaliśmy do smaku cukier. Uwielbiam to.
Kaszka manna?