Ładnie, ale szału nie ma. Spokojnie. Bezpieczne połączenia kolorów, czerni i złota i to tyle. Brakuje jej czegoś, co by ją doprawiło. 7/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 200
Ładnie, ale szału nie ma. Spokojnie. Bezpieczne połączenia kolorów, czerni i złota i to tyle. Brakuje jej czegoś, co by ją doprawiło. 7/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Śliczna dama, nie podoba mi się ten rękaw do zbyt obszernej spódnicy i paski na kokardzie przy kapeluszu
8
Wspaniała zjawa! Zgniła zieleń z żółcią świetni się tutaj komponuje i dodaje charakteru. podoba mi się absolutnie wszystko, może z wyjątkiem tej róży we włosach. Wydaje się ona być taka zbyt elegancka (?) Mimo to zasłużone 10 
Świetny makijaż, dobór ciuszków też ekstra, włosów nie zmieniasz, więc o nich się nie wypowiem
10/10
Co tu będę dużo mówić... Moja ukochana czerń, trochę rockowego pazura i czerwona szminka - po prostu cudo < 3. Baardzo podoba mi się góra stylizacji - naszyjnik jest wprost obłędny, ozdoba głowy mnie powaliła, a siatkowane rajstopy i te genialne buty - dobiły ;P. Niestety spódnica już mniej przypadła mi do gustu... Dam 9/10 < 3
Rachel8 strasznie szary ten strój. To coś za sukienką bardzo ładnie wygląda ale nad fryzurką bym się jeszcze zastanowiła.
7
Sartani, śliczne połączenie zieleni i żółci z tymi szarościami..ciekawa koncepcja, trochę nie mój gust ale obiektywnie patrząc nie mogę się czepiać..
10/10
8/10
Nie podoba mi się twarz miss, a zwłaszcza usta. Stylizacja stanowi ciekawe połączenie srebra i bieli.
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (18-04-2014 o 12h50)
Evelyn jestem zachwycona Twoją stylizacją.. bardzo podoba mi się ten odcień różu, dodatki też świetnie dobrane i całokształ wygląda super. 10
na luzie, zawadiacko, rockowo, bardzo fajnie i oryginalnie..
dodatki pasują do siebie..bardzo lekka, przyjemna dla oka stylizacja..
10/10
Fajna stylizacja, dopasowane elementy, pasujące do siebie kolory, makijaż nie przesłodzony, jedynym minusem jest to, że wszystko się zlewa, niektóre elementy po prostu się ze sobą zlewają, ale tak to spoko 9/10
Wszystko ładnie razem ze sobą wygląda, ale ja bym coś jeszcze dodała, aby nie było tak pusto. Może jakiś kaptur z peleryną? 7/10
Christabel, bardzo mi się podoba Twoja stylizacja. Kolory pięknie współgrają, zwłaszcza włosów ;]
10
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to wielki dekolt. Zdecydowanie za duży
Buty dałabym zielone. Kolor skóry nie zbyt pasuje. Nie podoba mi się kolor włosów. 6/10
Różowa kreacja…. nienawidzę tego koloru, ale tutaj prezentuje się dość dobrze, nie jest zbyt przesłodzono i nic się ze sobą nie gryzie jedyne do czego mam zastrzeżenia to ta duża kokarda na głowie jest straszna. 8/10

Ładna kreacja ale mi już się przesyciły trochę czarno białe stylizacje. Złote dodatki to też nic nowego. Dla mnie jest już trochę nudno. Aczkolwiek wszystko dobrze pasuje. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to coś na lewym ramieniu twojej miss. 7/10
Fryzura, narzuta i buty nie pasuja. Korarda źle wyglada na tych włosach. Reszta zgrana. Całkiem fajnie 7/10
fajny pomysł i intencje, czerń dodaje charakteru, makijaż zmienia ją w kogoś innego, jedyne co mi nie gra to buty, kolory super, ale wątpię by z jednym okiem było jej łatwo walczyć w tych butach, ale nie wiem jakdobrze walczy więc 10/10
Hmm..czyżby jakaś czarodziejka ? Ciekawy pomysł na stylizacje ale jeszcze troszkę niedopracowany. Więcej dodatków byłoby potrzebne. Jakaś narzutka, bransoletka..Trochę więcej
8/10
Urocza stylizacja, ale coś mi w niej nie pasuje. Może buty? Zmieniłabym kokardkę na trochę mniejszą. 8/10
Wspaniała stylizacja rodem ze średniowiecza. Przywodzi mi na myśl królową. Piękne, soczyste barwy, wszystko ładnie współgra. Duży plus za dobór fryzury 10/10
Ps. Wiem, że zjarałam moją miss, proszę na to nie zwracać uwagi
Mały wypadek przy pracy: podczas szukania pisanek na plaży musiałam niechcący kliknąć nie tam, gdzie trzeba 
dobra, uznajmy że nie ma tych efektów zjarania, ok? A więc, pomysł, kolorki, elementy, wykonanie super. Makijaż efektowny. Jedyne co mnie zastanawia to buty i kolor w włosów, buty są według mnie dla tego struju za ciężkie..., kolor fryzury fajny, zastanawiam się czemu taki, ja bym postawiła na 48/23, ale tak to spoko 9/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (18-04-2014 o 15h10)
Straasznie tu nudno. Nic nie porywa, ani nie jest ciekawe. Wszystko pasuje, ale mało "napracowania" 4/10
Ostatnio zmieniony przez Sentis (18-04-2014 o 17h03)
6/10 ni to wiedźma, ni to dama, ni to fantasy. Ładna kobieta w bieli i nic poza tym.
Świąteczny króliczek w trochę innym stylu.
Pomysł strasznie mi się podoba, wykonanie też, tylko te nieszczęsne rajstopy nachodzące na bieliznę... 9,5/10