Bardzo ładny makijaż i kolor włosów pasuje świetnie do kiecki. Ogólnie, całkiem ładna stylizacja. 8/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 200
Bardzo ładny makijaż i kolor włosów pasuje świetnie do kiecki. Ogólnie, całkiem ładna stylizacja. 8/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Bardzo mi się podoba. Rude włosy i ten makijaż bardzo ożywiają przez co cała stylizacja staje się bardziej wyrazista. 10
Uwielbiam takie smętne kreacje , a tutaj twoja szaro skóra miss się bardzo ładnie prezentuje. Mimo że wszystko utrzymuje się w jednym kolorze to nie jest to nudne 10/10

Oprócz tego, co powiedziałam wcześniej dorzucam jeszcze kwiatek przy dłoni, który jest moim zdaniem całkowicie zbędny. 7/10
Góra stylizacji jest bardzo ładna i przemyślana. Ale dół...
Nie podoba mi się. Ta spódnica okropnie pogrubia miss. I nie rozumiem po co jest ta czaszka >.< 7/10
Świetna stylizacja, troszkę z pazurem.
Podoba mi się szczególnie dobór fryzury i mina Miss.
No i idealnie dobrane buty. 10/10
Moją Miss stylizowałam na przesłodzoną dziewczynkę 
Niezbyt to przesłodzone. Raczej lekko księżniczkowate, ale nie jakoś specjalnie. Rajstopy są straszne. Dodałabym więcej różowych elementów 7/10
Spódnica odcina się kolorem od bluzki, zmieniłabym ją na bardziej brązową. Ten pasek niezbyt pasuje. Reszta ładna. 8/10
Agata112403 bardzo seksowna dziewucha. Strój w miarę prosty, ale ciekawy. Nie pasuje mi tutaj laska. Reszta w porządku
9
Ten kapelusik sprawia, że miss ma ogroooooooooooomne czoło. Naprawdę kosmicznie wielkie. Reszta cudna. Dobrze, że nie zmieniłaś skóry ^^ 9,5/10
Przydałaby się zmiana paska bo kolorowe koraliki tutaj nie pasują, rękawiczki są straszne mimo że pasują kolorystycznie, z lekka nie podoba mi się płaszcz z tyłu ale to tylko przez spódnice. Ogólnie dość ładnie ale przydałoby się troszeczkę tu coś zmienić 7/10

Koncepcja z taką ilością przeróżnych zwierzątek jakoś do mnie nie przemawia, ale gdyby nawet się z nią zgodzić to elegancki szal nie jest odpowiedni do to tego typu leśnej stylizacji. Po za tym kolorystycznie jest bardzo dobrze, buzia i fryzura dobrze się komponują. 8/10
Nie podoba mi się, że bluzka jest widoczna pod paskiem. Pasek sam w sobie też nie jest jakiś super. Oczy trochę straszne. Reszta ok 6/10
śliczna stylizacja.. bardzo ciekawa i ładna kolorystyka dodatki też fajnie dobrane, jedynie pasek bym zmieniła bo nie bardzo pasuje. 9/10
Jiyoung jak na poziom 44 mało co się w tym stroju dzieje. Użyłaś skarpetek do butów, jeszcze tych do kostek. Czarne buciki, zielona spódniczka, różowa góra. Nic do siebie nie pasuje. I te skarpetki... Nie przeboleje ich.
3 za ładną buzię
Miliard razy lepiej. Czoło się zaczyna, a później się kończy. Niczego więcej nie pragnęłam <3 10/10
Bardzo ładna, rozwiana łuczniczka. Kolory mi się podobają, taka przygaszona czekolada
I o dziwo ten mocny makeup tu świetnie pasuje ^^ 10/10
Foxglove istny przepych, ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie inaczej typowego rycerza. Twarz również przyciąga uwagę ;]
10
super kompozycja, ładnie dobrane kolorki, fajna biżuteria i dodatki, martwi mnie fryzura, ta stara kreska daje o sobie znać psując stylizację 9/10
No, no niewiele od siebie dodałaś do tej sukienki, a to co jest to i tak jakoś niezbyt pasuje
Ładna buzia i fryzurka. Z bólem serca 3/10.

10/10 ładna czarno- białą stylizacja. Motyw skowronka - na konkurs, ale całą kreacja utrzymana w motywie ptaka. I kojarzy mi się z Audrey.
Solomona Twój smok jest the best ever and forever
Stawiam na Ciebie!
10
O mam zaszczyt oceniać serka
Mrocznie i elegancko to lubię ;-; Nie wiem czy dodanie tej spódnicy pod spodem dało fajny efekt, osobiście mi się nie podoba, delikatne akcenty złota i parasolka świetnie się tutaj komponują 9/10

No takie śmietankowe Kiri Ci wyszło 
Coś jak dama uwielbiająca zwierzątka ;] Postarałabym się zrobić łagodniejszą twarz i byłabym zadowolona
9
Nie rozumiem dlaczego wybrałaś ten odcień skóry..zwyczajny byłby lepszy. Ten pasek jakoś niezbyt pasuje do całości. 8/10