Mila, skromnie ale ze smakiem..
kolorystycznie super! ładny makijaż, włosy też pasują do całości.. nie będę się czepiać..
9,5/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 200
Mila, skromnie ale ze smakiem..
kolorystycznie super! ładny makijaż, włosy też pasują do całości.. nie będę się czepiać..
9,5/10
Bardzo ładna stylizacja, idealnie wszystko zgrałaś.. chociaż ten kapelusz mnie nie przekonuje specjalnie.. ja bym dała coś mniejszego lub w ogóle nic 9,5/10
Jiyoung, śliczna kreacja! wszystko pasuje idealnie..poza bransoletką..? jest jakaś taka zielona? rzuca się w oczy i wyróżnia za bardzo z całej stylizacji..poza tym naprawdę ślicznie..
9,5/10
Mrok i groza - cudnie :3 Odcienie czerni i szarości są tak dobrze skomponowane ze skórą, makijażem i fryzurą, że na usta ciśnie się jedno słowo: pięknie. Chciałabym wskazać coś do poprawy, żeby nie wyszło to na słodzenie, ale nie umiem. 10/10
Nie pasuje mi tutaj ta obszerna marynarka, bardziej coś obcisłego bym radziłam do tej sukni i do paski weneckiej. Jeszcze usta mi nie pasują, bo oczy są pomniejszone niebieskimi cieniami, a usta takie duże i wygląda to nieproporcjonalnie, bynajmniej dla mnie. Hymm ... Reszta jest dopasowana. 7/10
Scarlet, widziałam Twoje zgłoszenie do Wyborów Inspirowanych..bardzo oryginalna interpretacja tej róży..stylizacja jest niebanalna, bardzo ciekawa..super makijaż i fryzura!
muszę odjąć punkcik za to, że gdyby nie opis to nie wpadłabym na to, że to róża..wzięłabym Twoją miss za jakąś wróżkę/elfa czy coś takiego..
ale i tak urocza stylizacja..9/10
Ta twoja stylizacja wcale mi się nie podoba. Spódnica jest jak dla mnie okropna
Fryzura nie pasuje do zamysłu stylizacji, ta torebka zresztą też. Nie lubię tej spinki. Odcień skóry też mi się nie podoba. Niestety nie mój typ. 1/10
7 /10 szału nie ma - normalna stylów. Ale dobrze dobrany czerwony kolor - ożywia miss.
U mnie zapanowały smoki
Tak to prawda wyglądasz jak smok ! Nie lubię takich stylizacji. Nie są one w moim stylu. Nie podoba mi się po prostu. Daję 1/10
1/10 zwykła stylizacja. Niczym nie zachwyca, a fryzura ją pogrubia. Nie podoba mi się, nie mój styl, więc niska ocena. Normalnie bym dała 5/10, ale Tobie daję 1/10. "Kto mieczem wojuje od miecza ginie", a "kij ma zawsze 2 końce".
Dziecko, powinnaś oceniać kreację, a nie to czy Tobie się coś podoba lub nie. Bo z tego co zauważyłam to Tobie się NIC nie podoba. W dodatku jak ktoś Cię źle oceni to ty od razu tę osobę nisko oceniasz. W tym wątku na forum chodzi o to by ocenić kreację, a nie czy przypasowała kreacja twoim preferencjom. Trochę więcej obiektywizmu, bo twoja ocena subiektywna ogranicza się do jednej kwestii "nie podoba mi się" - i taka ocena nie jest wiarygodna. A teraz dziecko sprawdź sobie terminologię, sprawdź sobie kilka słów co oznaczają (bo pewnie nie wiesz).
O hoho jaki smok
Świetny zamysł stylizacji, od razu gdy się spojrzy widać co chciałaś ukazać tą stylizacją. Naprawdę gratuluje pomysłu. Troszeczkę nie pasuje mi ta bransoletka na nodze ale to tylko malutki defekt. 9/10 Naprawdę super pomysł na stylizację 
Stylizacja wywołuje u mnie dwa odmienne odczucia. Pierwsze: Kobieta wie czego chce, z klasą, świadoma swych wdzięków. Drugie Pani lekkich obyczajów (Przepraszam). Ogólnie jestem bardziej przychylna mojemu pierwszemu odczuciu. 6/10 
Strasznie słabo prawie cały strój od gwiazdy, prawie zero własnego wkładu, gdybyś dodała więcej od siebie lepiej by to wyglądało 2/10

Prasia: Przykro mi, ale Twoja stylizacja nie podbiła mojego serca...
Wszystkie elementy pochodzą od tej samej gwiazdy (poza naszyjnikiem, który jest od innej gwiazdy), stylizacja jest uboga, a fryzura średnio do niej pasuje... 3/10
Kirixa: Bardzo ładnie wszystko dobrałaś, podobają mi się delikatne akcenty łączące stylizację: pasek i dwa kwiaty (na dłoni i we włosach). Wyszło bardzo elegancko i epokowo.
10/10
Ostatnio zmieniony przez Eldunari (13-04-2014 o 11h58)
O nie, przepraszam bardzo, ale moje oczy krwawią. Ten kapelusz, ten ohydny wzorek na sukience i jeszcze te badyle... Twoja miss wygląda jak nieświeża sałatka owocowa. 0/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
8/10 zaraz pokojarzył mi się Titanic. Normalnie widzę jak wchodzi na tego Titanica. Jednak brakuje mi tego czegoś.
U mnie zapanowały smoki
Stlizacja z pazurem! I pierwszy raz od jakiegoś czasu twarz Twojej miss naprawdę idealnie pasuje do stylówki. Podoba mi się, 9/10 
Lubię takie świeże połączenie zielonego i żółtego ^^ Poza tym ta spódnica wygląda prześlicznie z tą bluzeczką. Jedyne co mi zgrzyta, to niebieska kreska na oku. Ale poza tym uroczo ^^ 9/10
Super pomysł i jego realizacja, dobrane kolory, mina groźna, włosy upięte, jedyne co mi nie pasuje to to, że tarcza jest bardziej żółta niż złota, ale to tylko szczegoł (chyba) 9.9/10
a tak przy okazji możesz mi napisać na privie z kąd masz tego lewka?
Foxglove:
O Boże, toż to jest cudne! *^* Rycerz pierwsza klasa, w dodatku ten lew - wygląda to naprawdę znakomicie. Nie mam nic do zarzucenia! 10/10
Skojarzyło mi się bardzo z Jaimem Lannisterem - przez lwa, blond włosy, zielone oczy i tą śliczną zbroję. Dodajmy, że właśnie czytałam jego opis w książce. xD
EDIT:
sandra88 mnie wyprzedziła xD
Strój delikatny, ładnie skomponowany. Zmieniłabym rękawiczki na bardziej pasujące odcieniem do sukienki. Ogólnie dobrze, lecz bez efektu "wow". Brakuje mi "czegoś od ciebie", bo po prostu zwykłą sukienkę z kilkoma drobnymi dodatkami. 7/10
Ostatnio zmieniony przez Maka (13-04-2014 o 13h11)
Maka
Na pierwszy rzut oka skojarzenie z jakąś celtycko-elfią dziewoją z teledysku Within Temptation czy Nightwish.
Bardzo korzystne zestawienie kolorów (czarny i fiolet zawsze na propsie), widać tez, że natura jest tu mocno istotna. może to jakaś wieszczka z magicznego lasu?
Jest nawet przyczajony, niestety ledwo widoczny chochlik! jedyne, co mi nie gra to fryzura - należny do tych starszych, w których kontury są mocne i nieładne. 9/10 

Całkiem udana cyganka, podobają mi się jej oczy. Takie... komiczno-nawiedzone
Nie przesadzona, zupełnie jak Esmeralda. 9.5/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nivata - Twoje cyganki wszystkie są genialnie i nie jestem pewna, czy ta nie jest moja ulubiona
Genialna fryzura do tej chustki, a chlebek z koszykiem są przecudnym dodatkiem ^^ Plus nie wiem co tam złotego wystaje spod paska, ale jest świetnym detalem uzupełniającym całość ^^ 10/10
Aria - Bardzo mi się podoba, ale bluzkę bym zmieniła, bo wydaje się taka zbyt prosta jak na strojną spódnicę czy kapelusz
To chyba przez te przeszycia na przedzie, że wydaje się nieco zbyt mało elegancka. 9/10
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (13-04-2014 o 13h16)
Genialne, wspaniała wojowniczka, połączenie lewka kolorystycznie ze spodniami dało bardzo dobry efekt, mimo że ta pelerynka z tyłu jest odmienna kolorem to jednak tutaj pasuje jak ulał. Świetna kreacja 10/10

Rękawiczki za długie, kokarda na pasku nie pasuje do klimatu. Naszyjnik jest dziwny. Nie powaliło mnie to, jakieś takie bez wyrazu 7/10
Ostatnio zmieniony przez Sentis (13-04-2014 o 14h28)