Jula twoja stylizacja jest prześliczna, choć w samym stroju brakuje mi takiego wow.
Kolory są fajne, ja uwielbiam zielony więc połączenie go z szarością był świetny pomysłem ale nie podoba mi się to jak zasłoniłaś rękawiczki pierścionkami. Moim zdaniem powinnaś zrezygnować z ozboby na ramieniu bo jest w zupełnie innym tonie kolorystycznym, mogłabyś też zmienić rękawiszki na dłuższe w tym samym kolorze w którym masz teraz wtedy wydaje mi się, że stylizacja byłaby wręcz idealna, oczywiście to tylko sugestie 
Myśle, że mogłabyś zmienić karnacje np. na satynową lub realistyczną ale to już kwestia gustu :3
Napisałam to co mi przeszkadza, a teraz powiem co jest cudowne.
W makijażu się zakochałam, jest tak świetnie dobrany, że wygląda jakby był w komplecie z suknią, włosy tak samo
Po prostu idealnie dobrałaś tą boską fryzure do reszty, kolor też jest świetny <3 Z tym kapeluszem, który tak bosko wpasował się do stroji i eksponuje fryzure oraz twarz miss, twoja misska wygląda jak wyciągnięta z drogiego filmu kostiumowego
<3 <3 <3
Za samo to co mi się spodobała zastanawiałam się czy nie dać ci 10 ale byłoby to wbrew zasad i nie fair wobec innych miss dlatego tym razem daje ci 8/10