Fajna stylizacja, bardzo ładna (miła dla oka), ale niczym się nie wyróżnia, jednak ma to coś co przykuwa na siebie uwagę 9/10

Strony : 1 ... 178 179 180 181 182 ... 200
Fajna stylizacja, bardzo ładna (miła dla oka), ale niczym się nie wyróżnia, jednak ma to coś co przykuwa na siebie uwagę 9/10

Stylizacja ładna, tylko trochę mi za jasno i za goło gdzieś tak po środku. xD Za to bardzo ładny makijaż! 7/10

Jak ja uwielbiam twoje stylizacje! ^^ Zawsze są bardzo ciekawie zrobione, oraz dopracowane, świetne połączenie wszystkich elementów. Nic innego niż 10/10 dać nie mogę.

Stylizacja jest bardzo ładna choć nie wszystkie elementy mi w niej pasują
Na pewno twarz i fryzura twojej miss zachwycają i masz swój niecodzienny styl dlatego 7/10

Interesująca stylizacja, która na pewno ma swoją historie. Ładne kolory, idealnie pasująca fryzura, nawet ciemna karnacja jest jak najbardziej na miejscu. Dodałabym jeszcze coś do ręki albo jakąś bransoletke 9.5/10
Ostatnio zmieniony przez SubRossa (05-01-2015 o 13h58)
Stylzacja nawet ładna, ale kompletnie nie pasuje pasek i kapelusz, ale zato dobrze dopasowałać bluzkę do spódniczki. Prześlicznie pasuje naszyjnik oraz buty. Zmieniłabym fryzure na bardzej wyrazisty kolor. Nie podoba mi się makijaz Twojej miss, daję 5/10
Powiem Ci, że nawet mi się podoba.
Stylizacja nie do końca w moim guście, ale poprawnie wykonana, delikatna, zwiewna, dziewczęca i utrzymana w bieli. Niestety nie podoba mi się makijaż. Poza tym myślę, że przydałby się jakiś mały naszyjnik - tak dla dopieszczenia stylizacji. 8,5/10

Cos w stylu krolewny snieżki (?) Swietnie. Jedynie nie podoba mi się fryzura- kolor, kokardka no i jeszcze makijaz ale to tylko mascara, ktora mnie... drażni 8/10
Fajne te rękawy, podoba mi się jak wpasowałaś sylwestrową sukienkę
Makijaż ładny, fryzura również, jedyne co to jakoś ten naszyjnik mi nie leży. 8/10
Bardzo fajna stylizacja, Nie jest dużo napchane i nie jest pusto. Bardzo fajne połączenie sukienki i paska i bluzki i i i wszystko mi się w sumie podoba xD 10 
Zachwycałam się tą kreację z innym temacie, pozachwycam sie i tu. Cudna! To zdziwienie na twarzy, ta drzewiastość... 10/10

Piękna. Nic dodać, nic ująć.Bardzo podoba mi się ta maska i zamknięte oczy za nią. Jestem zachwycona, 10/10.
Widziałam już Twoją stylizację i uważam, że pięknie dobrałaś kolory. Sukienka ze skrzydłami jest cudnym połączeniem. 10/10
Świetne połączenie żywiołów, strój wygląda super, a makijaż jest zarąbisty, ten wyraz twarzy mnie powala. W pełni zasłużone 10.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (05-01-2015 o 19h17)

A co to za urocze drzewo?
Ta ekspresja na twarzy! Nie wiem, czy dobrze to odczytuje, ale ja tu widzę płonące drzewo, które gasi samo siebie xD Cud, miód, malina! 10
EDIT: mój zapłon...
Ygritte: Śliczna stylizacja, którą już kiedyś oceniałam i z tego co pamiętam również dałam 10, więc w tej kwestii bez zmian 
Ostatnio zmieniony przez Nelly986 (05-01-2015 o 19h19)
Nelly znowu mnie zachwycasz. Połączenie głębokiego ciemnego niebieskiego ze srebrem - moje ulubione ♥. Popracuj nad dodatkami a będzie idealnie. 9/10
Niby walecznie i czarno, więc teoretycznie nie powinnam się mieć do czego przyczepić. Jednak z drugiej strony nie wyobrażam sobie walki z całą biżuterią, koronkami i misterną fryzurą. 5/10
Sentis - a może to tylko strój ceremonialny? 
Co do Twojej stylizacji - zachwyciło mnie połączenie ust, fryzury, rogów i opaski na oczy. Do tego piękne, złote akcenty i ciekawie wykombinowany dół... 10/10!

Już oceniałam. Piękna stylizacja, wciąż mnie zachwyca. Oceny nie zmieniam, bo nie ma potrzeby.
10/10
Ostatnim razem doczepiłam się różowego tatuażu, ale już się go pozbyłaś. Teraz nie mogę znaleźć żadnych minusów, nawet jeśli bym chciała.
Kolorystyka jest świetna a makijaż trafiony w punkt. Z czystym sercem 10/10.
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (05-01-2015 o 20h16)

Jakieś kwiaty i szeroka spódnica zawsze kojarzą mi się ze szlachecko- wiejskimi strojami. A szlachta jest super. I nawet jest blada! No nie mam się do czego przyczepić <3 10/10
Sam ubiór jest śliczny i gdybym oceniała do szyi to dałabym dychę, ale te włosy z makijażem... za bardzo mi kontrastują. Jednak stylizacja podoba mi się i daję 7/10 
EDIT: mój zapłon też jest niezły
Sentis Zatakło mnie, gdy zobaczyłam, stylizację. Ta groza i złote dodatki z czarną suknią. Super makijaż. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Anixa (05-01-2015 o 20h29)
Anixa Widziałam Twoją stylizację w innym wątku (zresztą też pomagałam Ci wybrać) i ciągle jestem pod wielkim wrażeniem pomysłowości i wykonania. Zresztą wspominałam, że skradłaś nią moje serducho - trzymaj 10/10 ♥
Haha. xD Stylizacja naprawdę pomysłowa i lekko komiczna. Podoba mi się połączenie połączenie wszystkich dodatków. Przerażona twarz miss - bezcenna.
Zgaduję, że to przez, to że ja podpalają? ;D 10/10
Edit:
Ciekawa stylizacja, ale nie pasuje mi tu tunika i buty. Kolorystyka całkiem niezła. 6/10
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (05-01-2015 o 20h32)